20% Rabat på IKKE nedsatte varer - KUN den 28. juni // Brug koden " pix20 " (enkelte brands kan være undtaget)

Ammepuder

Ammepuden - Din nye bedste ven 


Ammepuden er nærmest uundværlig i en familie med en lille baby. Man kan med fordel anskaffe sig en ammepude allerede under graviditeten. Mange gravide oplever, at maven giver anledning til en urolig nattesøvn, og at en ammepude kan være en stor hjælp. En ammepude kan både lægges mellem knæene og give støtte omkring maven, så ens søvn bliver mere behagelig. Derudover kan puden bruges som støtte i lænden, når der læses og ses fjernsyn. Dermed sagt, at puden har mange funktioner allerede inden, den lille har meldt sin ankomst. Når babyen kommer, er ammepuden en kæmpe hjælp, uanset om man er amme-mor eller flaske-mor. Ammepuden bruges til at give barnet støtte under måltidet, så barnet får de bedste, dejligste og mest rolige omgivelser under maden. 

Ved at købe en ammepude, giver du dig selv og din baby, de bedste forudsætninger for en behagelig amning.  Her hos Pixizoo har vi samlet et stort udvalg af gode ammepuder fra kendte og populære mærker. 

 

Er du i tvivl om, hvilken ammepude du skal vælge? Læs vores guide til valg af ammepude her» 

Man kan med fordel anskaffe en pude, som tåler maskinvask, da god hygiejne under amning er meget vigtig - både for mor og barn. Puden bruges også for at opnå den bedste stilling, så den aflaster ens arme, skuldre og nakke på bedste vis. Det kan være hårdt (men skønt) at amme, så undervejs bliver man ofte nødt til at skifte stilling. Ved at anvende en god stabil ammepude, kan du skifte stilling, uden at babyen bliver afbrudt midt i måltidet. 

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.