20% Rabat på IKKE nedsatte varer - KUN den 28. juni // Brug koden " pix20 " (enkelte brands kan være undtaget)

9-18kg

9-18kg


Autostol 9-18 kg / 9 mrd - 4 år

Er det blevet til at at skifte babyautostolen ud? I denne kategori finder du autostole 9-18 kg, som passer til børn mellem 9 måneder og op til 4 år. Det allervigtigste når der skal skiftes autostol er, at barnet er udviklet og stærkt nok til, at komme over i en større autostol. Selvom barnet vægtmæssigt er stort nok til at komme over i en 9-18 kg autostol, skal barnet være over 9 måneder. Det er først når barnet er over 9 måneder, at nakke, ryg og hals er udviklet nok til, at kunne klare en mere oprejst ligge/sidde-position. Selvom barnet er gammelt og stort nok til at kunne sidde fremadvendt, anbefales det stadig, at lade barnet sidde bagudvendt så lang tid som muligt, da det er den sikreste position. 

 


Når man skal købe en autostol er det vigtigt at sikkerheden og kvaliteten er fuldstændig i top. Hos Pixizoo har vi naturligvis kun autostole, der overholder alle sikkerhedskrav - så du som forældre kan være helt tryg. Vi har et kæmpe udvalg af autostole i mange forskellige størrelser, både bagudvendte, vendbare of fremadrettede. Derudover har vi også autostole med Isofix og meget mere. Vi forhandler mange anerkendte mærker såsom Be Safe, Römer og mange flere. Se også vores store udvalg af tilbehør til autostolen.Læs mere om valg af autostol her!Overtøj og autostole

Lad ikke dit barn sidde med for meget tøj på, når han eller hun sidder i autostolen. Specielt bør man undgå dunjakker, flyverdragter og generelt stort overtøj. Barnets komfort kan blive forringet og barnet kan få det for varmt. Men ikke nok med det, så er det direkte farligt, at give barnet for meget tøj på. Selerne er beregnet til at sidde tæt på kroppen, for at give den optimale sikkerhed. Når der er en stor jakke eller flyverdragt i vejen, kan selerne ikke strammes optimalt. I tilfælde af kollision, kan det betyde at barnet ryger et stykke frem inden selerne stopper barnet, og der er risiko for, at selerne glider ud på barnets skuldre og at barnet til ryge helt ud af stolen.

 

Man vil naturligvis ikke have sit barn fryser i bilen, og derfor kan man alternativt have en tæppe liggende i bilen, som lægges over barnet, når han eller hun er blevet fastspændt korrekt. 


Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.