Få et uforpligtende tilbud, hvis du skal købe stort ind - Se mere her

9-36kg

9-36kg


9-36 kg / 4 mrd - 12 år autostol


Her finder du vores udvalg af autostole til børn 9-36 kg / 9 måneder - 11-12 år. Autostolene i denne vægtklasse har en meget lang brugstid, da de kan justeres og dermed tilpasses barnets udvikling. Det er dog meget vigtigt, at barnet er over 9 måneder inden man benytter autostole i denne vægtklasse. Det er først når barnet er over 9 måneder, at hals, nakke og ryg er udviklet nok til, at kunne sidde fremadvendt og i en autostol i vægtklassen 9-36kg.  
 

Når man skal vælge en autostol er det vigtigt at sikkerheden og kvaliteten er i top. Hos Pixizoo overholder alle vores autostole alle regler og krav til sikkerhed - så du kan være helt tryg. Vi forhandler mange forskellige typer af autostole, så du kan finde den perfekte stol for dig og dit barn. Vi forhandler anerkendte mærker såsom Cybex, Recaro og mange flere. Se også vores store udvalg af tilbehør til autostolen.

 Autostole i vægtklassen 9-36kg


Autostole i klassen 9-36kg dækker over en lang periode. En stol i den vægtklasse, kan faktisk bruges fra barnet er omkring 9 måneder til det er 11 til 12 år. Dette gør disse autostole til en god langsigtet investering til dit barn. Autostolene som hører til i denne klasse er meget fleksible og kan tilpasses, så de passer til barnet i hele perioden. 

 

Vi har et bredt udvalg af autostole i denne vægtklasse, som er udvalgt efter kvalitet og funktionalitet. Du kan blandt andet vælge autostole som kan monteres via ISOfix modulet, der sikrer autostolen stabilt på bilens bagsæde. Autostole med isofix er en meget populær monteringsløsning. Ligeledes er der autostole med selebase, hvilket også er en fleksibel og sikker metode. Vores udvalg omfatter også stole der kan monteres både via Isofix og sele.

 

Du har også mulighed for, at vælge stole i forskellige farver, så de passer til din pige eller dreng. Eller blot vælge en autostol i en neutral farve, som er meget populært. Hos os kan du finde prisvindende autostole, som er en del af TÆNK's test af autostole.

 

Bedst i test autostole er en god indikator på kvaliteten og sikkerheden på autostolen. Herpå siden er det muligt at finde bedst i test vindere. Det er vigtigt, når man køber en autostol, at vide man har med et sikkert og testet produkt at gøre. Hos Pixizoo er du sikker på at finde en 9-36kg's autostol som opfylder netop dine kriterier.

I vægtklassen 9-36 kg, er barnet gammel nok til at benytte en fremadvendt autostol, fremfor bagudvendt siddestilling som anbefales babyer. 9-36kg kan bruges af børn i op til 12 års alderen, så det er vigtigt at vælge den autostol som opfylder netop de kriterier der er vigtige for dig.

 

Har du spørgsmål til dit køb eller et produkt, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Læs mere om valg af autostol her!

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.