Få et uforpligtende tilbud, hvis du skal købe stort ind - Se mere her

BeSafe

BeSafe

 

Norske BeSafe har siden 1963 været en stor spiller indenfor autostole. Med dristibution til over 40 lande er BeSafe en anerkendt producent, som har vundet mange priser og opnået gode testresultater. Virksomheden stræber efter at levere kvalitetsprodukter til forbrugerne, og det der betyder mest er barnets sikkerhed. Hver eneste dag arbejdes der på, at udvikle bedre og mere sikre autostole, så du kan være helt sikker på, at få de mest sikre og bedste. Flere gange har BeSafe vundet "bedst i test" og får som udgangspunkt altid topkarakterer i diverse tests.

Mangler du en autostol, så er du landet det rette sted. Se vores udvalg af BeSafe autostole og tilbehør - God fornøjelse!BeSafe - Norsk kvalitet

BeSafe iZi Go

 

Besafe er en norsk producent af autostole som er repræsenteret i 40 lande. Deres drivkraft er at beskytte det der betyder mest for os - vores børn. Virksomheden har fokus på at udvikle autostole af høj kvalitet og andre sikkerhedsprodukter til børn i bilen. BeSafe udvikler og markedsfører autostole og sportshjelme til børn, deres udvikling har stort fokus på sikkerhed. Det betyder at deres produkter konstant bliver forbedret sikkerhedsmæssigt, og at de har opnået den store kvalitet og anerkendelse på deres innovaive tankegang.  

Populære BeSafe produkter

Besafe er en virksomhed der virkelig går op i sikkerhed. Deres hovedprodukter er inkluderer sikkerhedssele til gravide, autostole, cykelstole, cykelhjelme mv. Deres produkter bliver omhyggeligt gennemtestet af en ekstern virksomhed ved navn International Center research & Testing i samarbejde med den tyske bilistorganisation ADAC for at sikre den høje produktkvalitet.

Hvis du gerne vil vide mere om BeSafe og deres produkter, er du velkommen til at besøge deres hjemmeside. 


BeSafe på Pixizoo

På Pixizoo har vi et stærkt udvalg er nogle af de mest populærer produkter fra BeSafe. BeSafe er hovedsageligt kendt for autostole til både babyer, såson Besafe Izi go og autostole til børn fra 9 måneder. Blandt de mest kendte modeller kan nævnes BeSafe Izi Combi X3 og Besafe Izi Up. 
Leder du efter tilbud på autostole så er Pixizoo.dk stedet for dig. Vi har altid meget konkurrencedygtige priser, og med vores prisgaranti vil kan du være sikker på at du ikke finder autostolen på tilbud bedre end vores. Vi har tilmed en kundeservice som altid er klar til at hjælpe med både stort og småt. 

 

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.