Få et uforpligtende tilbud, hvis du skal købe stort ind - Se mere her

UdstyrSIKKERHED I HJEMMET SKABER TRYGHED

Når man har børn eller baby i hjemmet er sikkerheden nødt til at være i fokus. Hos Pixizoo tilbyder vi et bredt udvalg af en lang række produkter, der kan sikre at sikkerheden hjemme hos dig er i top. Det kan være en uoverskuelig affære, men hos Pixizoo er vi fast besluttede på at gøre processen så nem som muligt for dig – både hvad angår krav, lovgivning, testresultater, produktvalg osv.

 

 

DEN RIGTIGE AUTOSTOL TIL DIT BARN

Autostole er en af de største revolutioner i nyere tid inden for børne- og babysikkerheden. Generelt sikrere biler, samt specifikke tiltag som Isofix baser har gjort køreoplevelser med børn og babyer meget sikrere. Dog kan det være vanskeligt at vælge ud fra det store, og meget specifikke, udvalg.

 

Vigtigst er det at vælge en autostol i den rigtige vægtklasse. Disse er typisk inddelt i babystol 0-13 kg, autostol 9-18 kg, autostol 9-36 kg og selestol 15-36 kg. Derudover er der vigtige valg der skal tages, mht. Isofix, om autostolen skal være bagudvendt, sikkerhedsråd osv. Alt dette, yderligere rådgivning – og stolene! - kan du finde under vores autostol side.

 

 

FÅ RO I SINDET MENS DIN BABY SOVER TRYGT

Ens barn fylder meget i ens tanker, og at vide at ens barn sover trygt kan være bedre for ens sindsro end det mest luksuriøse spaophold. Derfor er det vores mål hos Pixizoo kun at føre de bedste og mest pålidelige babyalarmer. Blandt andet har vi den populære Philips Avent dect SCD505 der vandt Tænk bedst i test. Du kan læse meget mere om at finde den babyalarm der passer til dit behov, samt de bedste råd fra Forbrugerrådet Tænk på vores babyalarm side.

 

 

SIDSTE HÅND PÅ VÆRKET

Autostole og babyalarmer fylder meget når man tænker på børns sikkerhed i hjemmet og på farten. Men Pixizoo tilbyder også en masse andre sikkerhedsrelaterede produkter. Så hvis du leder efter cykelhjelme, børnesikring af komfur, vindue, stikkontakt osv., tilbehør til barnevogn – eller bare inspiration! - så kig vores store udvalg igennem!

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.