Få et uforpligtende tilbud, hvis du skal købe stort ind - Se mere her

Dantoy

Dantoy

 

Danske Dantoy har i mere end 50 år fremstillet plastiklegetøj til børn i høj kvalitet, og er dermed en af nordens største producenter af legetøj. Med et produktsortiment der er innovativt og farverigt stræber virksomheden efter at skabe udviklende legetøj til de små. Især de små velkendte scootere er nærmest allemands eje i mange hjem med børn. Find den perfekte løbecykel til børnene her på shoppen.Find de populære dantoy

motorcykler og scootere herDantoy logo

Dantoy har i over 50 år produceret dansk kvalitetslegetøj til børn i alle aldre, og er en af nordens største producenter af plasticlegetøj. Alt dantoys legetøj bliver produceret i Danmark.

 

Velkendte produkter fra Dantoy

De fleste kender den klassiske Dantoy Scooter, som nu fås i flere varianter. Dantoy står ligeledes for et stort udvalg af køkkenlegetøj, sandlegetøj, slæder og vippedyr i høj kvalitet, som på grund af legetøjets slidstyrke findes i utallige danske daginstitutioner såvel som private hjem.

 

Dantoy scooter

Dantoy går meget op i kvalitet og miljø

Sikkerhed for børn, holdbarhed og høj legeværdi er blot nogle af de kvalitetskrav, der stilles til dantoys produkter. Der benyttes gode, sikre materialer (uden PVC og phthalater), og dantoy anerkender FNs børnekonvention og samarbejder ikke med nogen, der benytter sig af børnearbejde.

 

Dantoys produkter testes regelmæssigt og overholder den europæiske forordning for legetøj EN71. Mange af dantoys produkter er blevet Svanemærket og flere er på vej.

 

 

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.