Få et uforpligtende tilbud, hvis du skal købe stort ind - Se mere her

Højstole

Højstol til barn

Vi har samlet et godt udvalg af de bedste højstole, så dit barn kan komme med til bords. Vores sortiment spænder over flere forskellige typer højstole, så uanset om du mangler en stol til en baby, tumling eller barn, vil der være hjælp af hente. Flere af højstolene kan kombineres med babysæder eller skråstole, således de kan bruges fra babyen er nyfødt. Højstolene kræver som udgangspunkt, at barnet minimum kan sidde oprejst selv, det vil sige omkring 6-8 måneder alderen. Når man starter med at bruge højstole, skal der anvendes sikkerhedsbøjler, som sikrer at barnet sidder sikkert og ikke kan falde ud. Igen, kan flere af stolene justeres og indstilles, således de passer til børn helt op til 10 år.

 

Højstol til baby

Som nævnt anbefales det, at man først sætter barnet i en højstol, når barnet selv kan sidde oprejst. Det sker oftest omkring 6-8 måneders alderen, men afhænger dog af barnets udvikling. Vi har flere højstole som kan kombineres med skråstole eller New Born Seats, således højstolen kan bruges stort set fra fødslen. Her har barnet en mere liggende stilling, som ikke belaster barnets ryg, nakke og skuldre. 

 

Se vores store udvalg af højstole fra blandt andet Tripp TrappStokke og Leander.

 
Højstol fra hvornår? 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at babyer, i deres vågne timer, ligger så meget på maven som muligt. Denne stilling gør, at babyen får trænet vigtige muskler i nakke, ryg og skuldre. Når barnet bliver født er rygsøjlen formet som et "C" og ikke som et "S" som det er ved voksne. "S" formen på rygsøjlen, er en nødvendig udvikling for at kunne holde sig selv og komme op og stå og gå. Man bør derfor ikke sætte sit barn op, før barnet selv kan holde sig oppe, da det først er her ryggen vil være udviklet nok. Oftest vil barnet være udviklet nok omkring 6-8 måneders alderen, men afhænger naturligvis af barnets udvikling. Når man begynder at bruge en højstol til en baby i 6-8 måneders alderen, skal man benytte en sikkerhedsbøjle, så barnet ikke risikerer at falde ud. TIl flere af vores højstole kan man ydermere tilkøbe babyindsats, som er en støttende indsats, således babyen sidder mere behageligt og sikkert.


Som nævnt, kan flere af vores højstole kombineres med skråstol og New Born indsats, hvilket er en form for stol, hvor babyen har en liggende stilling og ikke en siddende. Det belaster ikke babyens ryg og overkrop, og man kan derfor anvende denne stol stort set fra fødslen. Man bør dog ikke lade babyen sidde i skråstol eller New Born indsats for længe af gangen, da barnets ryg for brug for frihed og bevægelse. Mange forældre bruger skråstol eller Newborn indsats under madlavning, rengøring osv., da babyen på den måde har fronten fremad og kan følge med i hvad der sker. Desuden kommer disse stole altid med seler, så man kan være helt tryg med hensyn til barnets sikkerhed. 

 

Få dit barn i øjenhøjde med lækre højstole

Hos Pixizoo var vi forskellige typer af højstole, så vi har noget til enhver smag. Uanset om det skal være den klassiske Tripp Trapp stol, den smarte Leander højstol, den robuste Stokkee eller noget helt fjerde, har vi noget der passer dertil. Hos Pixizoo går vi ikke bare op i at tilbyde den bedste kvalitet, men også at vi kan tilbyde produkter der er æstetiske og som passer ind i en moderne livsstil. 

Ved at købe til en højstol, får man muligheden for at få familien samlet omkring bordet. En højstol er et sandt musthave i livet med en baby, tumling eller et barn. 

 

Ud over selve stolene, kan der også tilkøbes en masse tilbehør i lækre materialer. Her findes der både hynder, bordplader, indsatser og meget til tilbehør til højstolene. 

 

Sidste hånd på værket

Efter at have fundet den helt perfekte højstol, kan du med fordel kigge forbi vores store udvalg af tilbehør til barnets spisetid. Her findes blandt andet service - tallerkener, kopper og bestik og naturligvis også hagesmække, madkasser og meget mere.

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.