20% Rabat på IKKE nedsatte varer - KUN den 28. juni // Brug koden " pix20 " (enkelte brands kan være undtaget)

Lego-klodser

Et univers af leg og læring

 

De populære klodser er elsket af børn og ældre over hele verden, og hvert år bliver LEGO familien udvidet med nye spændende kollektioner. Her hos Pixizoo har vi samlet nogle forskellige samlesæt, så din barns fantasi kan få frit løb. LEGO har formået at opbygge et helt univers af leg og læring, og dit barn vil med garanti elske at samle, lege og kreere sit helt eget univers.

1932 startede Ole Kirk Kristiansen firmaet LEGO – navnet er sammensat af ordene ”Leg godt” og i starten producerede de udelukkende legetøj af træ. Efter en brand, der ødelagde hele produktionen, kom der nye boller på suppen og velkendte LEGO-klods blev født. Børn over hele verden leger hver dag med LEGO, som efterhånden findes i et hav af forskellige udgaver og varianter.

Med LEGO kan børnene skabe deres helt eget univers, som øger fantasien og kreativiteten. Under legen vil børnenes motoriske evner blive stimuleret og deres systematiske tankegang vil blive udfordret. Hvad enten dit barn elsker at følge samlevejledninger eller at lade fantasien bestemme, vil der være timevis af beskæftigelse i legetøj fra LEGO.

Nøgleordene til LEGO er blandt andet fantasi, læring, kreativitet, motorik og masser af sjov.

 

Vi har også en masse LEGO DUPLO – Se herVent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.