Tripp Trapp Højstol til 1099 - spar 350 kr // Se udvalgte tilbud her

Løbevogne

Løbevogne giver dig mulighed for at tage dit barn med på løbeturen, og du kan så holde dig sund med løbetræning, og samtidig bruge kvalitets tid med dit barn.

 

Hvis man skal løbetræne, og have sit barn med, er det vigtigt med en løbevogn, da klapvogne kan have drejbare forhjul og "knæk" styr som kan udgøre en risiko. Med en løbevogne er der altså taget højde for at de skal bruges til løb og ofte på mere ujævnt terræn, og dermed tilpasset derefter. Løbevogne er derfor sikre, men giver også en mere bahagelig tur for barnet.

Du kan nederst på siden finde en guide til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løbecykel til dig. 

 

Her kan du finde løbevogne fra blandt andet Baby Jogger, Thule og Trille.
Selvfølgelig er der også et bredt udvalg af tilbehør som babystøtte, regnslag og tasker.Løbevogn

 

En ny trend, der ikke er til at løbe fra


Det at blive forældre er en skøn, men til tider tidskrævende affære. Du har ikke den samme fritid som før, og hverdagen skal nu prioriteres anderledes. Et afbræk fra de faste rutiner kan derfor være en kærkommen gave.  

 

En god måde at afstresse på er f.eks. at løbetræne. Du tænker måske 'hvem skal så passe mit barn, mens jeg er ude på en lang løbetur?' Løsningen er lige her; Løbetræning og børnepasning kan nu let forenes ved at tage dit barn med på turen i en smart løbevogn.

 

Denne form for træning har i de seneste år vundet stort indpas på de danske landeveje - en sjov og for mange vanedannende hobby.

 

Find din løbevogn på PixizooHvornår kan du begynde?


Løb med løbevogn er en oplagt mulighed for at tilbringe mere tid sammen i en travl hverdag, hvor fordybelse og spiritualitet hører til sjældenhederne. Det må dog haves i mente, at en individuel vurdering bør foretages før jeres baby begiver sig ud på den første tur i løbevognen. Et godt udgangspunkt er at vente til jeres barn er fyldt seks måneder og derpå træffe en beslutning.

 

Det er meget vigtigt at barnets hoved og nakke, får den korrekte støtte under transporten, idet babyen stadig kan have lidt svært ved at holde hovedet selv  - hvis du er i tvivl, så konsulter jeres sundhedsplejerske inden den første tur.     

 

Sikkerhed i trafikken


Løb er som udgangspunkt en god og sikker fritidsinteresse, hvis du tager dine forholdsregler - brug eventuelt sportstøj, fodtøj og tilbehør med reflekterende materialer og overhold de gængse færdselsregler. Vores løbevogne har reflekser for at øge trafiksikkerheden, men det skader aldrig at være på den sikre side.

        


Hvilken løbevogn skal du vælge?


Før du investerer i en løbevogn, er det vigtigt at undersøge markedet grundigt for at sikre, du finder den løbevogn, der passer til dig og dit barns behov. Vi har et bredt udvalg af løbevogne til børn i alle aldre.

 

Hjulene på en løbevogn


Hjulstørrelsen på en løbevogn er anderledes end på en normal klapvogn, hvilket er med til at sikre en behagelig tur. Det anbefales at gå efter en model med god affjedring og en god dybde, så dit barn trygt og sikkert kan ligge i vognen under turen.   

 

Sæde


Det er vigtigt at gå efter et sæde af høj kvalitet, der trygt beskytter mod stød og rystelser, som kan opstå under turen.  

 

Løbeklubber


Hvis du er nybegynder ellert blot savner nogen at løbe med, kan du med fordel melde dig ind i en af de mange klubber rundt omkring i landet. - Pak dit barn godt ind, så vind og vejr ikke sætter en stopper for udflugten og på med løbeskoene.

 

10 gode råd


Det er en god ide at overveje følgende:

 

Køb løbevogne fra Babyjogger på Pixizoo

  • - Hvad er vognens primære anvendelse – er det som løbevogn? Som klapvogn?
  • - Hvor mange børn skal bruge den?
  • - Hvilket type terræn skal der løbes i?
  • - Hvad er løbe-ambitionerne?
  • - Hvad vejer vognen? 
  • - Er der ekstra plads til vandflasker, indkøb osv.?
  • - Hvordan er selesystemet i vognen? – Hvis det er ujævnt terræn, er det vigtigt, at barnet sidder godt fast.
  • - Er den let at klappe sammen?
  • - Hvor meget fylder den i sammenklappelig tilstand?
  • - Hvor stor er den; hvis den skal bruges som klapvogn, kan den så f.eks. komme ind af en almindelig dør?
 

Bedst i test


Hvis du allerede har gjort dig tanker om overstående, så har du alle muligheder for at gøre et velovervejet køb. Du kan med fordel søge efter vores “bedst i test” modeller - vi står klar til at guide dig og besvare eventuelle spørgsmål. Kontakt vores kundeservice på tlf. 88887416 eller [email protected]

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.