Tripp Trapp Højstol til 1099 - spar 350 kr // Se udvalgte tilbud her

Brand

Mærker-bannerLego forhandles hos PixizooCybex forhandles hos PixizooBabyjogger forhandles hos Pixizoobabybjørn forhandles hos PixizooVoksi forhandles hos pixizoo

 

 

Stort udvalg af anerkendte mærker hos Pixizoo

Hos Pixizoo fører vi kun de mest anerkendte mærker indenfor børneudstyr og babyudstyr, som gør at du har kvaliteten og sikkerheden i top og vi holder prisen i bund. Vi går meget op i dit barns sikkerhed og at vores produkter har en lang levetid og at det kan holde til hverdagens slid. Vi fører eksklusive barnevogne og klapvogne fra eksempel Trille, Teutonia, Recaro og Baby Jogger, så komforten er i top og dit barn vil elske en køretur i barnevognen eller klapvognen. Vi har derudover godt ekstraudstyr, såsom voksiposer, fra Voksi til de kolde efterårsdage og vinterdage.

 

Sikkerhed er vores højeste prioritet

Sikkerhed og tryghed frem for alt, det kan ikke siges for ofte! Derfor forhandler vi kun de babyalarmer, som har klaret de skrappeste sikkerhedskrav. Vores sortiment rummer for eksempel: Philips Avent serien, Neonate, Nabby og Baby Dan. Vi har babyalarmer, der dækker et hvert behov, derfor har vi både med videoovervågning og uden videoovervågning.

 

Lær at lege og gå med stil

Hvorfor ikke give dit barn, det bedste af det bedste? Vi fører kun de sjoveste og mest kreative mærker indenfor legetøj, gåvogne, musikinstrumenter, klodser og bamser. Du kan roligt bestille legetøj hos Pixizoo, for vi har valgt at undgå giftholdigt legetøj. Vi fører blandt andet mærkerne: Lego, Wheelybug, Bobles og Hape. Hos Pixizoo er det kun fantasien, der sætter grænser.

 

Det skal være sjovt at handle hos os :-)

Pixizoo prioriterer højt, at du føler dig godt behandlet, derfor er der altid prisgaranti, så hvis du ser varen billigere et andet sted, står vi klar til at matche prisen. Hvis du imod forventning skulle modtage en vare, som du fortryder eller er defekt, giver vi selvfølgelig gratis bytte af varen – vi går gerne det ekstra stykke for at du er tilfreds.

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.