20% Rabat på IKKE nedsatte varer - KUN den 28. juni // Brug koden " pix20 " (enkelte brands kan være undtaget)

MagFormers

MagFormers

 

Med MagFormers træder du ind i en verden af magneter og legetøj, der i en kombination, sikrer både læring og mange timers underholdning. MagFormers er en amerikansk legetøjsproducent, og er mange årig prisvinder indenfor legetøjs awards. Sortimentet indenfor konstruktion er uendeligt, og det er kun fantasien, som sætter grænserne for morgendagens små arkitekter og bygningskonstruktører.Magformers

Træd ind i en helt særlig verden med magnetisk legetøj.

 

Med Magformers kan du bygge, huse, biler, geometriske figurer eller din helt egen by. Kun fantasien sætter grænser. I vores sortiment har vi bl.a. Magformers med lys, der tilfører en ny dimension til legen og konstruktionerne. Du kan også give dig i kast med hele 162 brikker i 8 geometriske figurer, hvor du har mulighed for at lave mere komplicerede konstruktioner og blive udfordret på finmotorikken. Magneterne er så kraftige, at man kan løfte det man har bygget uden, at det falder fra hinanden.

 

Magneterne i Magformers er støbt i ABS plastik – de er altså ikke påklistret elementerne, hvilket mange andre magnetiske byggesæt er. Derfor kan børn ikke komme til at sluge de kraftige magneter, som er farlige at indtage. I øvrigt opfylder Magformers EU’s sikkerhedskrav. De simple Magformers byggesæt kan bruges af børn fra 3 års alderen og de mere komplicerede sæt er spændende at lege med for børn op til 10 års alderen. 

 

Priser:

BEST TOY FOR KIDS Award 2010
BEST TOY FOR KIDS Award 2009
Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award 2007

 

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.