Tripp Trapp Højstol til 1099 - spar 350 kr // Se udvalgte tilbud her

Velkommen til Pixizoo!

 

 

Nybagte eller rutinerede forældre?


At blive forældre, uanset om det er første, anden, tredje eller fjerde gange, er en helt ubeskrivelig og fantastisk oplevelse. Men samtidig er det også en stor omvæltning, der vender op og ned på den kendte hverdag. Der er pludselig en masse beslutninger og holdninger, der skal tages stilling til.


Samtidig skal der investeres i baby- og børneudstyr. Dette kan være lidt af en jungle at finde rundt i, for hvad har man brug for? Selvom du ikke længere er nybagt forælder, vil der stadig være udstyr, der skal indkøbes og/eller udskiftes. 


Hos Pixizoo ved vi, at det kan være svært at finde hoved og hale blandt de mange mærker, modeller og produkter. Derfor vil vi med glæde hjælpe dig med at finde frem til det/de produkter, du ønsker og har brug for. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre det så nemt og overskueligt for dig og sørge for, at det bliver en rigtig god oplevelse fra start til slut.


 

 

Stort udvalg og mange populære mærker


For at være sikker på, at du finder præcis det produkt, der passer til dig og dit barn, har vi hos Pixizoo er stort udvalg med mange af de mest populære produkter og mærker på markedet. Vi har bl.a. Recaro, Cybex, BabyDan, Voksi, Leander, Sebra, Lego, Stokke, Trip Trap, Lamaze, Baby Jogger, BRIO og mange, mange flere.

 

Vores store udvalg sikrer, at du kan samle alle dine køb ét sted - også når den helt store babystartpakke skal købes. Derudover har vi prismatch og prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at hvis du finder varen billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen - uanset om det er børnetøj, legetøj, barnevogn eller autostol.

 

Du kan i ro og mag søge og finde frem til netop de produkter, du og din familie har brug for. For at gøre det overskueligt og nemmere for dig at finde frem til det rette produkt, har vi forskellige måder, du kan søge efter varen på. Du kan vælge et se et specifikt mærke, eller du kan bruge vores søgefunktion, hvor du kan afgrænse søgningen, alt efter hvilke ønsker og behov du har.

  

 

 

 


Råd og vejledning om køb af baby- og børneudstyr


Hos Pixizoo gør vi meget ud af, at du får den rette hjælp og vejledning, så du føler dig klædt på til at vælge de rigtige produkter til dig og din familie. Derfor har alle Pixizoos medarbejdere i butikken og kundeservice den erfaring og viden, der skal til for at give ordentlig vejledning omkring køb, brug og vedligeholdelse af produkter til børn.


Skulle du have spørgsmål til køb, brug eller vedligeholdelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os - på telefon, via mail eller kom ind i Pixizoo Butik. Der findes ingen "dumme spørgsmål", og alle henvendelser bliver taget seriøst!

 

 

 

 

 

Udvikling og nye trends inden for baby- og børneudstyr


Der sker stor udvikling på markedet inden for baby- og børneudstyr. Der kommer hele tiden nye produkter og brands til, mens forskning og sikkerhedsregulativer stiller nye krav til ældre produkter. Derfor holder vi hos Pixizoo en finger på pulsen og holder os opdateret på de nyeste tests, sikkerhedskrav og forskning. På den måde kan vi altid tilbyde dig de allerbedste produkter og rådgivning. Ligesom baby- og børneudstyr vil vi også altid være klar med de nyeste trends og tendenser inden for familieliv, samt børns leg og udvikling.


FIND OS HER


 

  

 

 

Pixizoos målsætning


Det er vores klare målsætning hele tiden at udvikle og tilpasse Pixizoo til vores kunders behov og ønsker, og altid være med på de nyeste trends og tests. En anden, og mindst lige så vigtig målsætning er, at vi vil give alle vores kunder en enestående oplevelse, både før og efter køb. At være en børnefamilie vil for mange betyde en mere hektisk hverdag, hvor der er mange gøremål, og derfor skal det være nemt, uproblematisk, overskueligt og hurtigt at handle hos Pixizoo.

 

Har du spørgsmål, kommentarer, ris eller ros vil vi med glæde tage imod din henvendelse.

Hvis du ønsker at vide mere om Pixizoo, kan du læse i vores online folder lige her: http://ipaper.mediehusdanmark.dk/pixizoo/

 

Med ønsket om en god dag,


Pixizoo  

 

 FIND OS HER
 

Agerøvej 25

8381 Tilst

 KONTAKT OS
 

Mail: [email protected]

Tlf. 88 88 74 15

 TELEFONTIDER
 

Mandag - Fredag (10.00 - 15.00)

Lørdag - Søndag (lukket)


 

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.