20% Rabat på IKKE nedsatte varer - KUN den 28. juni // Brug koden " pix20 " (enkelte brands kan være undtaget)

Pusleborde

I de første år af dit barns liv, vil du uden tvivl få meget glæde af et godt puslebord, om det enten er til normal bleskift eller leg og afslapning. Vi har et godt udvalg i flere forskellige prisklasser, farver og materialer alt efter din præference fra gode producenter som f.eks. Budtzbendix og Leander.Puslebord

Et godt puslebord er uundværligt i de første mange måneder af barnets liv. Bleskift er en god anledning til en hyggestund med sin baby, og puslepladsen fungerer derfor også som en hyggekrog. Der findes pusleborde i mange forskellige modeller i forskellige prisklasser, nogle med skuffer og skabe, andre enkle og pladsbesparende. Hos Pixizoo kan du finde et puslebord, der passer til din families behov.

 

Hvor længe og til hvilken alder bruger man puslebordet?

Børn bruger typisk ble i de første 2 ½-3 år af deres liv, men brugen af puslebordet aftager typisk når barnet nærmer sig børnehavealderen. Påtænker man at få flere end ét barn, kan det godt betale sig at investere i et puslebord af robust kvalitet, så det kan holde til brug i flere år og til, at ældre søskende hænger på siden og kigger med, når lillebror eller lillesøster skal skiftes.

 

Hvilken type puslebord skal jeg vælge?

Puslebordet er en praktisk foranstaltning i hjemmet og derfor skal det passe i målene til det rum, hvor det skal stå. Der findes væghængte pusleborde, som eks. fra Brio, hvis man har småt med gulvplads eller hvis puslepladsen skal indrettes på et mindre badeværelse. Nogle pusleborde fås med indbygget babybadekar. Vær opmærksom på arbejdshøjden, da man som forælder står der ofte. Man får brug for at kunne nå vaskebalje, klude, bleer og rent tøj uden at forlade barnet på bordet, så det er en god idé at medtænke dette, når man skal vælge det rigtige puslebord.

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.