Få et uforpligtende tilbud, hvis du skal købe stort ind - Se mere her

Returnering af varer til Pixizoo.dk

 

 


RETURNERING

Der skal altid vedlægges en seddel med navn, ordrenummer og en grundig fejlbeskrivelse/returårsag.


Vi har ubegrænset returret på alle varer, samt 14 dages almindelig returret der benyttes, såfremt en vare er udgået af sortiment. Læs mere om ubegrænset returret nedenunder. Har du derfor fortrudt dit køb, kan du returnere varen i ubrudt stand ved at sende den til:


   ATT: Pixizoo

   Agerøvej 25, 8381 Tilst.


Vedlæg en seddel i pakken, hvor du skriver følgende:


   Dit navn

   Ordrenummer

   Returårsag

 
Når du returnerer varen, afholder du selv fragtomkostningerne, og du får derfor ikke en pakkelabel tilsendt. Det er vigtigt, at du gemmer en kvittering med tracking-nummer på pakken. Dette er er bevis for, at du har sendt varer retur til os, hvis pakken skulle forsvinde undervejs.
Ønsker du at ombytte, afholder Pixizoo fragtomkostningerne - læs mere nedenunder. Når vi har modtaget din pakke, tilbagefører vi pengene til din konto senest 14 dage efter, Pixizoo.dk har modtaget varen. Beløbet overføres altid til det kort, som ordren er betalt med. Det er meget vigtigt, at du husker at vedlægge returseddel, så vi kan se, hvem der er afsender, samt hvad returårsagen er.
 
OBS: sendes varen som pakke med Post Danmark, skal varen sendes "med omdeling", da den skal sendes direkte til vores adresse. Sendes den "uden omdeling" har vi ikke mulighed for at modtage pakken, og den vil derfor komme retur til afsender igen. 
 
 

UBEGRÆNSET RETURRET

 

Hos Pixizoo tilbyder vi ubegrænset returret på alle varer.

 

Varen skal returneres i væsentlig samme stand, som den blev leveret, dvs. den skal være ubrugt og i original emballage, samt den skal stadig være i vores sortiment.

Når varen skal returneres, skal du selv afholde de omkostninger, der er i forbindelse med returneringen.

 

Ønsker du at bytte varen til en anden, afholder vi omkostningerne for returneringen. Vi sender en label til dig, hvorefter du afleverer varen på en GLS pakkeshop.

 

Vi overfører beløbet til dig hurtigst muligt efter, vi har modtaget varen, senest 14 dage efter Pixizoo.dk har modtaget varen.

Beløbet overføres til det kort, som du har betalt din ordre med. Har du valgt betaling med bankoverførsel, bedes du vedlægge dit registreringsnummer og kontonummer.

 

Varen sendes retur til:


   Pixizoo

   Agerøvej 25

   8381 Tilst

 

Venligst vedlæg kopi af ordrebekræftelse, så vi hurtigt kan ekspedere din ordre.

Du bedes notere årsagen til returneringen.

OBS: sendes varen som pakke med Post Danmark skal varen sendes "med omdeling", da den skal sendes direkte til vores adresse. Sendes den "uden omdeling" har vi ikke mulighed for at modtage pakken, og den vil derfor komme retur til afsender igen.

GRATIS BYTTE


Ønsker du at ombytte til en anden størrelse, farve eller en helt anden vare, bedes du bestille den nye vare på en ny ordre.
Herefter kan du få forudbetalt en GLS returlabel ved at udfylde vores "bytte formular" 
OBS! Formularen kan kun benyttes, hvis du noterer dit nye ordrenummer.
 
 
Så sender vi en label til dig pr. mail, hurtigst muligt.
Aflever pakken i nærmeste GLS pakkeshop. Så snart vores lager modtager pakken, overfører vi pengene til dig.


 

 
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Betaler i fragten?
Vi betaler returfragten, hvis du skal ombytte varen, eller hvis der er fejl på den. Har du fortrudt købet og blot vil returnere, er det for egen regning.
 
Hvordan foregår ombytning?
Du modtager en returlabel og afsender herefter pakken. Når vi har modtaget din pakke, sender vi den nye pakke til dig fra lageret.

Kan i lave Pick&Return?
Pick&Return laver vi kun, hvis der er leveret til firma. I disse tilfælde afsender vi varen uden at have modtaget noget fra dig. Ved modtagelse af vores pakke, giver du GLS den gamle pakke med.
 
Hvor skal pakken sendes til?

   Pixizoo
   Agerøvej 25
   8381 Tilst


 

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.