20% Rabat på IKKE nedsatte varer - KUN den 28. juni // Brug koden " pix20 " (enkelte brands kan være undtaget)

Vogne

Her finder du vores udvalg af barnevogne / kombivogne  / klapvogne / løbevogne / cykelanhængere.


Barnevogne er den sikreste måde at transportere baby på, og et godt sted for babyen at sove om dagen. Klapvogne er til de lidt større babyer der selv kan sidde. Det er en super smart måde at transportere dit barn på da klapvogne er nemme at transportere. 


Kombivognen kombinere funktionerne fra barnevogn og klapvogn, derfor er det en praktisk løsning til forældre med begrænset plads. Løbevognen er til de aktive forældre der holder af og være aktive mens de har barnet med. Med en cykelanhænger er det også muligt at tage barnet med når du cykler.BARNEVOGN, KOMBIVOGN ELLER KLAPVOGN?

Barnevognen er klassisk babyudstyr, og fås derfor i en række af forskellige afskygninger. Derfor er det vigtigt at gøre sig klart hvilke behov man har som familie. Der er forskel på landets åbne vidder, og de smalle gader med de mange mennesker i byen. Det rigtige valg kan afgøres af forskellige faktorer, som barnevognens størrelse eller dens fleksibilitet. Hvis f.eks. fleksibiliteten er vigtigst, kan man med fordel kigge på vores lækre kombivogne.

 

 

UDSTYR TIL BARNEVOGNEN

Hos Pixizoo er kvaliteten i fokus, og vi fører derfor en lang række kvalitetsmærker, blandt andet Stokke, Trille og Teutonia, der alle kombinerer smart design med høj funktionalitet og kvalitetsmaterialer. Mange af disse har desuden ”bedst i test”-vurderinger. Du kan også lade dig inspirere af vores store udvalg af tilbehør til de forskellige barnevogne. Barnevognen kan også suppleres af andre spændende produkter, som for eksempel den klassiske Voksipose.

 

 

PÅ FARTEN

Ud over barnevogne har vi også et bredt udvalg af andre ting til når du skal rejse med dit barn, som autostole, babyalarmer og tasker. Så det er bare om at lade sig inspirere!

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.