20% Rabat på IKKE nedsatte varer - KUN den 28. juni // Brug koden " pix20 " (enkelte brands kan være undtaget)

Wheely Bug

Wheely Bug

 

Wheely Bug er en prisvindende legetøjsproducent, der har rødder i Australien. Siden 2005 har virksomheden skabt de små dekorative køretøjer i flere forskellige størrelser og varianter. Wheely Bug sikrer underholdning i mange timer, uden at du som forældre behøver at overvåge og hjælpe til med legen. Foruden underholdning styrker det smarte køretøj også barnets motoriske udvikling, og kan give dit barn et forspring. Se udvalget af køretøjer på shoppen og vælg den model der passer lige til dit barn! 

Wheely Bug Logo

Wheely bug


Den originale Wheely Bug stammer fra Australien, hvor firmaet har eksisteret siden 1995. Det lille køretøj er blevet meget populær og har vundet mere end 15 priser for bl.a. ”Årets bedste legetøj” og ”Babyudstyr Prisen”.

 

Hvad kan en Wheely Bug?

Idéen bag det lille populære køretøj er, at selv de helt små kan være med. Det smarte ved Wheely Bug'en er nemlig dens store fleksibilitet. De små hjul kan dreje i alle retninger, hvilket gør, at den lille tumling nemt selv kan skifte retning og komme rundt uden forældrenes hjælp, hvilket samtidig er med til at udvikle barnets grovmotorik og balance.

Wheely Bug kan ikke kun bruges af barnet, der selv kan suse afsted på den, men den er også rigtig god til det barn, der har brugt for at blive trukket eller skubbet på den. Den aktivitet giver en god kontakt mellem forældre og barn, og barnet får en tydelig fornemmelse af egen kropskontrol. En ekstra bonus for forældrene er, at Wheely Bug er sjov og dekorativ at have stående fremme i stuen.

 

Hvad er den lavet af?
Det lille rulledyr består af en blød og fast skumpude, der er bygget ovenpå en solid kerne. Puden er beklædt med en kraftig PU (Polyuretan) overflade, som er PVC fri og let at rengøre. Den brede krop sikrer ligeledes en stabil kørsel, da tyngdepunktet ligger lavt, så der er ringe risiko for at børnene falder af en Wheely Bug. Håndtaget er af aluminium betrukket med tyndt lag gummi, der er behagelig at holde på.

 

Lille og stor Wheely Bug

Den originale Wheely Bug findes i to størrelser- en lille og en stor. Den lille Wheely Bug kan, alt efter barnets motoriske udvikling, bruges fra omkring et-årsalderen og til barnet er ca. 3 år, mens den store er fra omkring 2-års alderen og op til 5-års alderen.

 

Mange forskellige figurer

Det lille søde Wheely Bug køretøj findes i flere forskellige varianter bl.a. en bi, en mariehøne, en ko, en gris, en tiger og en mus. Så kan du finde den der passer lige præcis til dit barn. Wheely Bug er både til drenge og piger, og alle de små, kære dyre egner sig lige godt til begge køn. 

                                                                                   

Wheely Bug - find den originale på Pixizoo

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.