Crazy Days - Vanvittige priser

Anbefalet til dig

Babyudstyr Morgenkåber Sengerand
Krea Foldekasser Silikone
Børneværelse Lamper Tæpper
  

 


 

 

Pixizoo

Velkommen hos Pixizoo. Her finder du en masse fantastiske varer til dig og din baby og/- eller unger, hvis du har flere af dem. Vi elsker børn og ved at de kræver inspirerende legetøj, bløde og lækre tekstiler, et godt køretøj og ikke mindst en sikker og komfortabel autostol. Det er blot for at nævne nogle af de produkter, som pludselig kommer ind på radaren når nyheden om en graviditet har indfundet sig.

 

Før børneuniverset åbner sig, er der ikke mange der går og kigger efter barnevogne og klapvogne på gaden, men når testen pludselig viser to streger, så ændrer verdenen sig på alle måder.

 

Hos Pixizoo ved vi hvordan det er, og vi vil gerne hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter og give dig et indblik i de muligheder der er. Der er nemlig rigtig mange! 

 

Råd, vejledning og inspiration:

 

Der er rigtig mange ting som, med en baby, er for første gang. Uanset om det er valg af babyalarm (psst, du skal have den lækre babyalarm fra Alecto), vogn eller at få indblik i en verden af produkter, som man ikke havde nogen idé om eksisterede. For os er det derfor vigtigt at give dig muligheden for at søge lidt viden inden du skal foretage store beslutninger. Vi er derfor klar til at hjælpe dig på telefon, mail og chat. Du er også velkommen til at besøge vores magasin på https://www.pixizoo.dk/blog/

 

Babyudstyr – need to have / nice to have:

 

Når det kommer til børn, så er der mange forskellige måder at gøre tingene på, heldigvis. Der er dog noget udstyr som det er ret fedt at have styr på, inden baby kommer. I den kategori finder du bl.a. en autostol (hvis baby da skal ud og køre bil) 

 

En god babyalarm er også svær at komme udenom, det er dejligt at kunne lytte til baby fra starten, så man kan gå lidt til og fra. 

Derudover er der selvfølgelig alle pusletingene, som en dejlig blød puslepude og ikke mindst en fed pusletaske til mor og far. Som du kan se, kan listen hurtig blive lang og uoverskuelig, vi har derfor lavet en baby tjekliste, som du kan bruge. Den kan forhåbentlig skabe lidt overblik og hjælpe en smule.

 

I øvrigt et det jo med at holde sig til, ved de kommende bedsteforældre, som er helt i den syvende himmel fra de hører om deres kommende barnebarn/børn. Det er jo ikke dumt at have en sponsor på, når der skal købes højstol fra Stokke Tripp Trapp, en lækker babynest og meget andet. Det er da det mindste bedsteforældrene kan gøre, det er jo ikke dem der skal stå op om natten de næste mange måneder ;-)

 

 

Masser af legetøj, ikke kun udstyr.

 

Der er jo en masse ting man SKAL have til baby. Der er også rigtig meget som man bare har lyst til at købe. Legetøj er i den kategori. Der findes vanvittig meget lækkert legetøj til børn og babyer. Er det til at træne motorik, så findes der rigtig meget til forskellige aldre. Til de helt små er der rigtig meget legetøj til babyer, der kan være med til at underholde og lære baby en masse ting, og ikke mindst give dig lidt frie hænder en gang imellem. Til de lidt større børn har vi en masse fede løbecykler, boldbassiner og kuglebade og en masse andet indenfor klassisk legetøj og meget mere! 

 

Vi glæder os til at handle med dig, og er i første omgang rigtig glade for at du vil besøge vores webshop.

 

Jesper, Pixizoo.