Kun i dag: Spar 35% på Fjällräven med rabatkode: FR35

Filtrering
Pris
  1. kr119
    kr1399

Aerosleep

En bedre søvn for babyer og små børn

Aerosleep har siden 1897 haft én overordnet drøm; At sikre babyer en bedre søvn. For nyfødte og små børn er en god søvn noget af det vigtigste. Et nyfødt barn sover gerne 18 timer om dagen og er faktisk ekstra sårbart under søvnen, derfor er det meget vigtigt, at man for forældre stiller store krav til ens barns sovemiljø. Nyfødte og små børn kan have svært ved selv at regulere kropstemperaturen, hvilket stiller store krav til madrasser og dyner. Med produkter fra Aerosleep kan du være sikker på, at få produkter der lever op til alle standarder inden for sikker søvn. De sidste 15 år har de uafbrudt leveret sikre løsninger til nybagte forældre.

 

Det ved at fortsætte med at udvikle og producere produkter af allerbedste kvalitet, bidrager Aerosleep til at gøre livet mere behagelig for familier med små børn. Når ens primære målgruppe er små børn, stiller det naturligvis ekstremt høje krav til sikkerhed og brugervenlighed. Alle produkter er særlig udviklet i de sikreste materialer i høj kvalitet og bliver løbende forbedret, for altid at leve op til de krav der stilles.  

 

Det er eksperter i soveprocessen hos børn og voksne, der primært udvikler produkterne hos Aerosleep – det vil sige, at du altid får de bedste produkter, der altid er på højkant med udviklingen og viden.