Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masse af varer i Babyboom

AFKliving

Her på siden finder du det flotteste udvalg af tæpperne fra AFKliving. Det er designs  præget af rene linjer, varme og elegance på samme tid. Tæpperne her på siden vil være flotte i de fleste rum – så hvis du er på udkig efter et gulvtæppe, så er det her helt sikkert et kig værd. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Historien bag AFKliving 

Emmanuelle Toché er opvokset i et kunstnerisk og kreativt miljø, da hendes familie kommer med en kunstnerisk baggrund. Hun har dog været omkring kommunikations- og marketingsbranchen i en årrække, men hendes lyst til at være kreativ har i dag udviklet sig til den virksomhed vi kender som AFKliving. Her har hun kombineret hendes kreative evner med sine organisatoriske sans, og det er der kommet mange flotte design ud af. Hele konceptet med AFKliving er at skabe designs, som passer ind i ethvert hjem. Tæpperne fra AFKliving findes i målene 100x150, 120x140, 120x170 og 135x135.  

 

Simpelt, elegant og skandinavisk design 

Produkterne fra AFKliving er stilrene, elegante og simple, og inspirationen kommer fra Skandinavien og Paris. Hele formålet med disse gulvtæpper fra AFKliving er at skabe et skønt interiør design, hvor der er kræset for detaljerne, og hvor et varmt udtryk  fanger hele det skandinaviske ”hygge”. Tæpperne er lavet til passe ind i ethvert hjem – så uanset hvilken stil I har, eller hvad I synes bedst om, så har AFKliving noget, som vil være det perfekte supplement til jeres indretning, også uanset hvilket rum I mangler et tæppe i.  Udover at AFKlivings designs er super flotte, så er de også af god kvalitet. Tæpperne er lavet i et meget slidstærkt materiale, så de bevarer deres form, blødhed og farve – selv når det bliver brugt rigtig meget i hverdagens travle liv. Derfor er der ingen grund til tøven, hvis man overvejer et tæppe fra AFKliving, for det er et gulvtæppe du vil have i mange i mange år frem!

 

Mangler du noget mere til din indretning? Så kan du jo slå et smut forbi vores side med lamper– her er der et stort udvalg, hvor du helt sikkert kan finde en flot lampe, som matcher dit tæppe. 

 

AFKliving – noget for alle 

 

Det hele startede med tæpper, og det finder du lige præcis et stort udvalg af her på siden. Derfor er der også mange forskellige varianter af tæpper fra AFKliving. Så uanset om du er på udkig efter et gulvtæppe til jeres stue eller et andet rum, så er der rig mulighed for at blive inspireret her. 

 

Der er tænkt på alle aldre, når det kommer til de forskellige designs fra AFKliving. De har lavet en række gulvtæpper som passer perfekt til børn. Du finder tæpper med motiver af dyr, som afspejler børns uskyldige og legesyge adfærd. Der er endda legetæpper med bil baner eller hinkebaner. Dermed er der også gode muligheder for, dit barn får mest muligt ud af sit gulvtæppe på værelset fra AFKliving.  

 

Bestil hurtigt og nemt hos Pixizoo.dk 

Vi er så vilde med tæpperne fra AFKliving her hos Pixizoo, og hvis du også er det, så skynd dig at bestil dem! Vi løber lige så stærkt som vi overhovedet kan, for at få sendt ordrerne afsted til dig. Husk vi har fri fragt, når du køber for mere end 699 kr. 

Lyder fri fragt, bonuspoint, fede konkurrencer og tilbud som noget du gerne vil have fingrene i? Så tag da lige et kig på vores kundeklub Pixizoo Plus– som medlem får du så mange fede fordele, og kun for 39 kr. om måneden. Du kan nemt melde dig ind næste gang du laver en ordre hos os!