Crazy Days - Vanvittige priser

Aktivitetstæpper

Et aktivitetstæppe er en perfekt gave at give din baby. Barnet kan ligge på maven og få trænet sine ryg- og nakkemuskler, mens det kan kigge og røre ved alt det sjove og spændende legetøj. Vi forhandler aktivitetstæpper af bl.a. kendte mærker som Done By Deer, Baby Einstein, Skip Hop og Bright Stars. Se vores store udvalg herunder og find lige netop det aktivitetstæppe, der passer dit barns behov.

 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Fordelene ved et aktivitetstæppe 

Et aktivitetstæppe til baby er nærmest uundværligt. Du har sikkert hørt det flere gange - din baby skal ofte ligge på maven, når det er vågent. Som tommelfingerregel skal en baby ligge på maven lige så meget, som på ryggen. Det er vigtigt, at dit barn ligger på maven, fordi det hjælper dit barn med at træne sine ryg- og nakkemuskler. Ved at træne ryg- og nakkemuskler, træner sit barn at blive stærk nok til at kunne holde sit hovede selv. Aktivitetstæppet hjælper altså dit barn med styrken og motorikken, så han eller hun kan blive klar til at kravle, gå, løbe og lignende. 

   

LÆS OGSÅ: “Styrk din babys motorik”.

   

Sådan får du din baby til at ligge på maven

Selvom det er godt for din baby at ligge på maven en gang imellem, kan det ofte være utroligt vanskeligt at få ham eller hende til at ligge på maven, da det tit kan ske, at baby bliver utilfreds. Her kan et aktivitetstæppe være en rigtig god løsning på problemet! 

   

Din baby kan nemlig ligge og kigge og røre ved alt det sjove legetøj, mens han eller hun ligger på maven. Med et aktivitetstæppe kan dit barn nemt underholde sig selv og undersøge alt det sjove legetøj på aktivitetstæppet. Det gør altså hele ryg- og nakke træningen en del sjovere for din baby. 

   

Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af legetøj til babyer, som du kan bruge til din baby på aktivitetstæppet. Du kan se hele udvalget her. 

   

Få en pause og hav hænderne frie

Som forælder til en lille baby er du hele tiden på, og derfor kan det nogle gange være tiltrængt med en lille pause eller bare få minutters pusterum. Du kan med fordel bruge aktivitetstæppet til din baby, når du ønsker at have hænderne frie et par minutter til at støvsuge eller sidde lidt og nyde en god kop kaffe. Derfor kan du uden problemer lægge din baby på aktivitetstæppet, hvorefter han eller hun selvstændigt kan undersøge de mange forskellige farver, former og teksturer, som legetøjet har. At kunne lege selvstændigt er nemlig vigtigt for din babys udvikling.  Din baby kan ligge på tæppet, mens du laver noget praktisk derhjemme, eller hvis du skulle få brug for et par minutter med benene smækket op på sofaen. 

   

Hvornår kan du bruge et aktivitetstæppe til din baby?

Et aktivitetstæppe begynder at være spændende og sjovt for din baby fra fem til seks ugers alderen, men da ingen børn er ens, vil dette ikke kunne gælde for alle, og det er derfor bare en tommelfingerregel. Hvis du leder efter indikatorer, som viser om din baby er klar eller ej, er det visse faktorer du kan være opmærksom på. 

 

Du vil kunne se på din nyfødte, at han eller hun bliver mere nysgerrig på sine omgivelser dag efter dag, og den øgede nysgerrighed, kan betyde at det er ved at være tid til at tage aktivitetstæppet i brug. Da det, som sagt, er forskelligt fra baby til baby, hvornår de er klar til det, er det en god idé at være særligt opmærksom på de signaler din baby sender, mens han eller hun ligger på aktivitetstæppet. I kan med fordel starte stille og roligt ud, og kun bruge aktivitetstæppet i kort tid af gangen, så dit barn ikke bliver overstimuleret. En nyfødt risikerer nemlig hurtigt at blive overstimuleret, og et aktivitetstæppe kan være voldsomt for en nyfødt, hvis han eller hun ikke er parat til det. 

    

LÆS OGSÅ: “Tigerspring: Hvad er det og hvordan tackler du det?”.

    

Aktivitetstæppet kan bruges lige så længe din baby synes, at det er interessant og sjovt. Som regel mister de interessen, når de bliver så mobile, at de selv kan bevæge sig rundt og undersøge andre genstande. Så er det lige pludselig ikke så sjovt at ligge på maven eller ryggen længere. Når det sker, at aktivitetstæppet ikke er sjovt for dit barn længere, kan du tage et kig på vores sortiment af babylegetøj. Med det, har du mulighed for stadigvæk at give dit barn stimuli og hjælpe din babys udvikling og motoriske sanser på vej på mange andre måder.  

    

Stort udvalg af aktivitetstæpper hos Pixizoo

Før du køber et aktivitetstæppe, kan du bruge lidt tid på at overveje hvilke forskellige funktioner du ønsker at aktivitetstæppet har. Nogle af de faktorer du kan gøre dig overvejelser omkring, kan eksempelvis være om du vil have mulighed for at tage tæppet med andre steder hen, hvordan det skal se ud, og om du gerne vil have et med lyd og musik. Det kan også være du helst vil have et aktivitetstæppe med en masse farver, eller et mere neutralt tæppe med sarte, støvede farver. Vi har det hele her hos Pixizoo! 

    

Vi har aktivitetstæpper fra populære brands såsom Done by Deer, Skip Hop, Bloomingville og mange, mange flere. 

   

Hvis du er på udkig efter et alternativ til et aktivitetstæppe, har vi også et stort udvalg af legetæpper, som du kan bruge til at lægge dit barn på, så han eller hun er beskyttet mod det hårde og kolde gulve. 

   

Få en masse fede fordele, når du handler hos Pixizoo

Hvis du elsker at købe ting til dit barn og måske også lidt ekstra selvforkælelse til mor, så vil Pixizoo Plus helt sikkert være noget for dig! Det er et medlemskab, der giver dig en helt masse fede fordele, og som gør det lidt sjovere at shoppe. Som Pixizoo Plus medlem får du blandt andet gode rabatter og tilbud på mange af vores populære produkter, altid gratis fragt, eksklusive medlemskonkurrencer og mulighed for at optjene bonuspoint. 

   

Er du førstegangsforældre?

Hvis du er gravid og venter dig dit første barn? Vi ved, hvor svært det kan være at finde ud af hvad du får brug for til den lille ny, og derfor har vi lavet en “Tjekliste til babyudstyr”, som du kan læse for at danne dig et overblik over, hvad du skal have fat i inden baby melder sin ankomst. Der er desuden mulighed for at læse en helt masse andre gode artikler, som giver gode råd til graviditet, nyfødte, tumlinger og lidt større børn. Du kan se alle vores artikler her.