Aktivitetstæpper

Et aktivitetstæppe er en perfekt gave at give din baby. Barnet kan ligge på maven og få trænet sine ryg- og nakkemuskler, mens det kan kigge og røre ved alt det sjove og spændende legetøj. Vi forhandler aktivitetstæpper af bl.a. kendte mærker som Done By Deer, Baby Einstein, Skip Hop og Bright Stars. Se vores store udvalg herunder og find lige netop det aktivitetstæppe, der passer dit barns behov.

 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Fordelene ved et aktivitetstæppe 

Et aktivitetstæppe er nærmest uundværlig. Du har sikkert hørt det flere gange - din baby skal ofte ligge på maven, når det er vågent. Som tommelfingerregel skal en baby ligge på maven lige så meget, som på ryggen.  Det er vigtigt, at barnet ligger på maven, da barnet skal træne sine ryg- og nakkemuskler, så det kan blive stærk nok til at holde hovedet selv, og for så til sidst at kunne gå. Det er dog ofte vanskeligt at få barnet il at ligge på maven, da det ofte bliver utilfreds. Et aktivitetstæppe er engod løsning på problemet. Barnet kan nemlig kigge og røre ved alt det sjove legetøj, mens det ligger på maven. Med et aktivitetstæppe kan dit barn underholde sig selv. Som forældre til en lille baby er man på hele tiden, og nogle gange er en pause ret tiltrængt. Man kan derfor lægge barnet på tæppet, hvor det selvstændigt kan undersøge de forskellige farver, former og teksturer, som legetøjet har. At lege selvstændigt er nemlig vigtigt for din babys udvikling.  Din baby kan ligge på tæppet, mens I laver mad, spiser aftensmad eller tager et velfortjent hvil på sofaen. 

 

Hvornår kan man bruge et aktivitetstæppe?

Et aktivitetstæppe begynder at være spændende og sjovt for din baby fra fem til seks ugers alderen.  Du vil kunne se på din nyfødte, at den bliver mere nysgerrig på sine omgivelser, og på det tidspunkt vil det være en god idé at tage et aktivitetstæppe i brug. Det er forskelligt fra baby til baby, hvornår de er klar til det. En nyfødt bliver hurtigt overstimuleret, så er et aktivitetstæppe kan være voldsomt for en nyfødt, der ikke er parat til det. Aktivitetstæppet kan bruges lige så længe din baby synes, at det er interessant og sjovt. Som regel mister de interessen, når de bliver så mobile, at de selv kan bevæge sig rundt og undersøge andre genstande. Du kan tage et kig på vores sortiment af babylegetøj, hvis du vil stimulere dit barns motorik på andre måder. 

 

Stort udvalg af aktivitetstæpper hos Pixizoo

Før du køber et aktivitetstæppe, kan du med fordel tænker over, om du vil have mulighed for at tage tæppet med andre steder. Om det skal være et farverigt tæppe eller et med sarte farver. Eller om det skal være et tæppe med lyd og musik.  Vi har det hele hos Pixizoo.

 Vi har også legetæpper, som du kan bruge til at lægge dit barn på, så det er beskyttet mod det hårde, kolde gulv.  

 

Pixizoos babypakke 

Det kan være du er gravid og skal være mor lige om lidt, så er du helt sikkert begejstret for at høre, at vi har en gratis babypakke.Pakken indeholder en masse rabatkoder fra vores samarbejdspartnere. Den er digital, og derfor er den en miljøvenlig babypakke. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×