Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Alga

Savner I et spil til de små eller et brætspil for hele familien? Alga giver dig et stort sortiment indenfor klassiske brætspil, tænke spil, kort, terninger og meget mere! I en verden hvor elektronisk legetøj bliver mere og mere populært, sørger Alga for at der stadig er rig mulighed for at familien kan samles om et hyggeligt spil.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Brætspil er det nye sort

Verdenen bliver mere og mere digital, og det samme gør spillene! Næsten alle børn og unge spiller spil online. Men faktisk er brætspil også gået hen og blevet mere populært. Hos Pixizoo tror vi at en af grundene til dette er fordi vi har brug for et afbræk fra den digitale verden. Med spil fra Alga kommer der fokus på det personlige nærvær og de sociale interaktioner. Det er vigtigt at lære dit barn at være social i den ”virkelige” verden, og ikke blot lade dem lege digitalt. Her er brætspil super gode, da det samler familien og vennerne om en fælles ting. Dit barn vil med garanti elske, hvis du vil være med til at spille et hyggeligt brætspil fra Alga.

 

Er I vilde med brætspil? Se også alle vores andre sjove spil.

 

Spil fra Alga bidrager til hyggeligt samvær

Er der noget hyggeligere end en god omgang brætspil med familien eller vennerne? Det synes vi ikke her hos Pixizoo. Vi elsker samvær med vores familie og venner, og her er brætspillene fra Alga fantastiske. Og med et stort udvalg af både sjove og børnevenlige spil fra Alga, er der rig mulighed for at skabe hyggelige minder.

 

Tilføj eventuelt et frugtfad, en hjemmebagt kage eller en skål fyldt med slik. Det vil helt sikkert give hyggen et ekstra ryk opad og være den helt optimale efterårs-og vinter aktivitet. Brætspil er den ideelle familieaktivitet på dage, hvor familien trænger til samvær og et pusterum fra hverdagens stress og jag.

 

Historien bag Alga

I midten af første verdenskrig startede Alga som en lille virksomhed, nemlig som et svensk nyhedsbureau, der producerede forsyninger og postkort i krigstiden. Navnet Alga kommer fra grundlæggeren af samme navn. I 1938 kom det først spil på markedet. Det var det velkendte spil ’Matador’, som internationalt er kendt under navnet ’Monopoly’.  

 

Siden begyndelsen har Alga været en stor spiller på markedet for spil, som samler familie og venner. Og med god grund – spillene er super sjove og brugervenlige, og der findes noget til alle aldersgrupper. I dag har Alga lanceret over 700 forskellige spil!

 

Siden 2015 har virksomheden været en del af Ravensburger Group. Udover brætspil, laver Alga også spil der er baseret på videnskab, i serien kaldet Alga Science.

 

Når du handler hos Pixizoo

Skal du og din familie hygge med et spil fra Alga? Så kan du trygt handle her hos Pixizoo. Vi har udstyret til at du kan skabe rammerne for en tryg og god oplevelse. Vi har 365 dages returret, så du uden besvær kan returnere en uønsket vare. Derudover har vi prismatch og prisgaranti, så du behøver ikke være bange for om prisen bliver billigere, eller varen kan findes billigere et andet sted. Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller andet.

Vi byder dig velkommen her på shoppen, og ønsker dig god fornøjelse!