Op til 50 % på Voksi køreposer | Begrænset antal - Slå til nu! | Se dem her

Køn
 1. Pige (1)
 2. Unisex (2)
Pris
 1. kr9
  kr4699

Alt til plejetid

Her på siden finder du alt til plejetiden med dit barn. Du finder alt til badet, sutter, pusleting og meget meget mere! Hvis du mangler noget til plejetiden, så er det her på siden du kan gå på opdagelse og finde det du lige står og mangler, for vi har nemlig samlet et kæmpet udvalg til dig lige her – Rigtig god fornøjelse! 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse
Side:
 1. Side 1 af 18

Side:
 1. Side 1 af 18

Plejetid i badet

Plejetid indebærer mange ting, og en af dem er badetid. For nogle er det sjovt og hyggeligt at få sit barn i bad, og andre gange er det en større udfordring. Uanset hvad du oplever, så har vi et kæmpe udvalg, af alt du skal bruge til badetiden. Du finder blandt andet badekar, bademåtter, badetermometer, badeskum og meget mere. 

 

Hvis du godt kunne tænke dig, at gøre badetiden lidt sjovere, så finder du også en række produkter her på siden, der kan hjælpe med det. Du finder eksempelvis badevandsfarve, som farver vandet i en flot farve. Farverne smitter ikke af, og indeholder ikke parabener, så det er både sjovt og trygt at bruge. Hvis I står og mangler noget sjovt legetøj til badet, kan vi anbefale denne prisvindende vandbane med boldfra BathBlocks. Den giver med garanti anledning til massevis af sjov når der bades. 

 

Tag et kig på resten af siden, og se hvad i ellers finder af gode og spændende ting. 

 

Plejetid kan også være mor-tid 

Her på siden finder du ikke kun ting til plejetid til børnene, vi har også en række produkter, som er lækre for mor eller far at bruge. Så hvis det er tid til lidt selvforkælelse, så tag et kig på alle vores Merakiprodukter. Her finder du nemlig et lækkert udvalg af bodylotion, håndcreme, shampoo, balsam, duftfrisker og mere. Så hvis du trænger til lidt plejetid, så har vi også et godt udvalg af produkter til det. 

 

 

Stort udvalg af produkter og mærker

Vores store udvalg af alt til plejetiden, byder på mange forskellige produkter fra mange forskellige mærker. 

 

Du finder blandt mange andre ting, super smarte pusletasker fra Elodie Details, Storksak, Skip Hop, DAY Gweneth og mange flere. Så hvad enten du mangler en pusletaske, der er praktisk, eller som du også kan bruge som almindelig håndtaske, eller begge dele, så er det også at finde her på siden. 

 

Find også jeres yndlingsfarver i sutter, sutteklude, stofbleer, puslepuder, badekåber og klude, for vi har nemlig samlet alt hvad hjertet begærer til plejetiden lige her. Så tag på rundfart, og find alt hvad du lige står og mangler. 

 

 

Bestil det du mangler hos Pixizoo.dk 

Vi bestræber os på at give dig den bedste oplevelse, hver gang du handler hos os, derfor har vi samlet det bedste og mest kompetente kundeserviceteam, som sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, uanset om det er produkter fra plejetid eller noget andet. 

 

Pixizoo er også super glade for, at du vil handle hos os, derfor vil vi også gerne give dig den bedste pris. Derfor har vi både prismatch og prisgaranti, på den måde er du sikret den billigste pris på dine varer, når du handler hos os. Hvis du er til ekstra gode fordele, så tag et kig på vores kundeklub Pixizoo Plus. Som medlem kan du optjene bonus point, ekstra gode tilbud, samarbejdsfordele og mange andre fede fordele. Du får det hele for kun 39 kr. Om måneden, og så får du den første måned kvit og frit. 

 

 

 

 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×