LIGE NU: Spar 20% på ikke nedsatte varer med rabatkode "PIX20" - enkelte brands undtaget, heriblandt Leander og Sebra senge

Ammeundertøj

Side:
  1. Side 1 af 5

Graviditetsundertøj

Det er ikke nogen hemmelighed at din krop vil forandre sig når du bliver gravid, og derfor vil du få behov for nyt undertøj. Venteundertøj skal ikke stamme på din krop eller genere med syninger. Det skal være komfortabelt at have på og du skal føle dig godt tilpas i det. 

 

Der findes to typer af graviditetstrusser, nemlig den høje trusse og den lave trusse.  
De klassiske høje gravititetstrusser går op over din gravide mave og giver støtte og komfort. De høje ventetrusser er designet med stræk, så der er plads til maven. Fordelen ved denne type graviditetstrusse er, at maven er dækket i tilfælde af, at blusen kryber op på maven.
De lave graviditetstrusser sidder under maven, hvilket for mange er rigtig rart.
Det er forskelligt, hvilket type trusse gravide kvinder foretrækker og nogle gravide anvender begge typer trusser.

 

Der sker mange forandringer i din krop når du er gravid, og én af disse forandringer, er størrelsen på dine bryster. Under graviditeten vil din barm vokse og muligvis blive øm og sensibel. Det er derfor rart med en graviditets-bh, som giver plads til dine større bryster og som ikke har generende syninger og bøjler, der kan irritere din muligvis ømme og sarte barm.

 

Hos Pixizoo forhandler vi både klassisk gravititetsundertøj og graviditetsundertøj med kant, så du kan føle dig behageligt tilpas og lækker på samme tid.  

  

Ammeundertøj

Efter fødslen har du brug for noget komfortabelt og støttende undertøj, i form af en amme-bh og nogle bløde trusser med stræk. Du vil helt sikkert sætte pris på noget undertøj som er behageligt at have på, og som ikke har generende syninger og snerrende kanter. Amme-bh’en giver støtte til barmen og giver dig mulighed for at amme i diskret, uden diverse af- og påklædninger. Hvis du får behov for ammeindlæg, er der taget højde for det, da amme-bh’er er designet til at holde ammeindlæggene på plads.

 

Se det fine udvalg af graviditets- og ammeundertøj her ! 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×