Spar 10% EKSTRA på vogne | kode: vogn10 | Se detaljer her

Gravid/amning

Hvad end du er gravid, ammende eller giver dit barn sutteflaske, så finder du noget her på siden, som passer til den situation, du er i lige nu.
Du finder blandt andet brystpumper, undertøj og sutteflasker. Kig rundt på siden og find det udstyr, der passer til dit behov.

alt til amning og gravide ammebrikker ammeindlæg
ammepuder ammeundertøj brystpleje
brystpumper sutteflasker ventetøj

Mit barn får flaske – hvad er godt at have?

Hvis du giver dit barn flaske, er der flere ting, der er gode at eje, og nogle tingene kan endda være gode at have flere af. En sutteflaske kommer du i barnets
første måneder til at bruge rigtig mange gange i løbet af en dag. Derfor kan det være en god idé at have 4-6 stykker på lager, så du slipper for at skolde flaskerne hele tiden.

Til at gøre sutteflaskerne rene, kan en flaskebørste være rigtig god til at nå helt ned i de flasker, hvor bunden ikke kan skrues af. Bagefter kan det være super
praktisk at have et tørrestativ beregnet til sutteflasker. Så undgår du at flasker står og fylder og vælter rundt på hele køkkenbordet.

Når du er på tur med dit barn, kan en termotaske og/eller en flaskevarmer (hvis I er i bil) være godt tilbehør at have med. På denne måde behøver du ikke
tænke på at være i nærheden af et sted, hvor flasken kan varmes.

Gode produkter til gravide

Er du gravid, og synes du, at det hele begynder at blive lidt mere besværligt? Så kig rundt her på siden, hvor vi har en del produkter, som kan hjælp dig i hverdagen.

Hvis du synes maven er begyndt at blive tung og det hele trækker om i ryggen, kan det være en god idé med noget støttende graviditetsundertøj og evt. et støttebånd til maven.
Til at afhjælpe dette problem kan det gøre god gavn at hoppe i badedragten og tage en tur i svømmehal. Det er super godt og rart for den belastede krop.

Mange gravide føler også besvær under nattesøvnen, og her kan en multipude gøre underværker. Det er en aflang pude, som man kan bruge som puttemakker
og lade den støtte de steder, man har brug for. Fx mellem knæene eller under maven.

Se desuden denne artikel på Pixizoo Magasin med 12 smarte tricks alle gravide bør kende. 

Godt udstyr til amning

Ammer du, eller planlægger du at skulle, når dit barn er kommet til verden, så kan det være en stor ny verden, som åbner sig. Vi giver her nogle bud på,
hvad der kan være rart at have.

En amme-pude, -undertøj og -indlæg er tre ting, som er rigtig godt have i starten, hvor mælken ikke er tilpasset barnet endnu, og du stadig er lidt ny i hele situationen.
Især puden beregnet til formålet er effektiv til at aflaste dine arme, samt at få barnet til at ligge godt ved brystet. 

Derudover er en brystpumpe og ammebrikker ting, som kan blive nødvendigt at eje. Dog er der en del, der lige ser tiden an for at se, om det er noget, de får brug for.
Rigtig mange erhverver sig dog en brystpumpe med tiden, da det kan være rart at kunne pumpe mælk ud, hvis man skal en tur i byen med veninder. 

Se desuden vores artikel på Pixizoo Magasin om amning.

Køb stort ind – og spar!

Er du førstegangsforælder, eller skal du bare købe stort ind? Så husk, at vi giver et uforpligtende tilbud med en skarp pris. Jo mere du køber, jo bedre en pris kan vi give dig.
Udfyld blot tilbudsformularen, og vi vil vende tilbage med et tilbud inden for 24 timer (på hverdage).

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×