Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Angulus

Angulus

Angulus er et velkendt eksklusivt kvalitetsmærke i sko verden. Skoene er håndlavede i skind, og er prisvindende både hvad angår sortimentet for herre-, damer- og børnesko. Her hos Pixizoo er vi stolte forhandlere af Angulus og vi har et bredt udvalg til børn af støvler, sandaler og begyndersko, så du kan med sikkerhed finde det perfekte par til din lille guldklump. 

 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Angulus – kærlighed til fødderne

Angulus er et dansk mærke med rødder helt tilbage fra 1904. Mærket blev lavet af faderen til Willy Madsens, som var skomager. Willy var selv folkeskolelærer, men fratrådte til fordel for at kunne lave mere komfortable sko. Dengang var tilspidsede sko nærmest de eneste man så på gaden, og de ikke havde den rette komfort til børn. Børnene kunne heller ikke bevæge sig frit med spidse sko, derfor udviklede han i samarbejde med læger og fysioterapeuter en rigtig god ergonomisk fodformet sko. 

Den nye sko blev ikke et hit i begyndelsen af lanceringen, men blev mere populær efter Willys kone, balletdanseren, Else Højgaard optrådte med Angulus sko på. I dag bliver skoene designet i Danmark og produceret i Portugal. 

 

Angulusgår ikke på kompromis med pasform, kvalitet og design. Virksomheden er kåret som det bedste danske børneskomærke flere gange – både nationalt via ”Børn i Byen og internationalt i det britiske magasin ”Junior Magazine Design Award”. 

 

Giv dit barn en god start

Angulus har små fine sko til alle årets sæsoner. Uanset om du er på jagt efter et par lækre vinterstøvler, luftige sandaler eller praktiske hverdagssko, er de til at finde i vores børnesortiment af Angulus sko. Skoene fra Angulus findes i mange farver og mønstre til dit barn. De har en fleksibel sål, så dit barn altid får god støtte i skoene, også når de skal tage sine første skridt. Du skal vælge Angulus hvis du går efter en god kvalitetssko til dit barn som både er praktiske, stilsikre og komfortable. 

 

Bedste pasform med Angulus

Angulus er populære for deres yderst alsidige udvalg af forskellige slags sko, sandaler og støvler. Især vinterstøvlerne er et populært valg til de lidt koldere måneder. Støvlerne i de mange farver kommer med snøre og er produceret i kvalitets skind. De har en blød rågummisål, som giver ekstra god komfort til de små fusser. 

Støvlerne giver maksimalt støtte til dit barns fødder, så barnet kan bevæge sig frit uden ubekvemhed. 

 

Angulus giver sunde fødder

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af Angulus sko til børn. Vi synes det er vigtigt, at gøre det nemt for jer at finde den rette sko. hvad enten det er sandaler, begyndersko, hverdags sko eller støvler. Det er derfor vigtige at huske, at skoen skal passe foden, så dit barn kan bevæge sig frit – uden at skoene strammer. Uanset hvilken model du vælger, så anbefaler vi 1 – 1,5 cm voksetillæg. Husk at måle dit barns fødder, inden du foretager en bestilling af skoene ift. pasformen. Når du vælger sko til dit barn, skal du have din børns sundhed i overvejelserne. Det er vigtigt at have en fast hælkappe, og skoene skal sidde fast på foden – udover vokse tillægget. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvad du skal vælge. Husk at vi altid har 100% prisgaranti og prismatch!