Crazy Days - Vanvittige priser

Aquabeads

Elsker dit barn at være kreativ? Så er Aquabeads helt sikkert noget, der vil være et hit for ham/hende! Aquabeads er en verden af sjove og smukke perler, der sammen kan danne de flotteste mønstre og figurer. Perlerne klistrer sammen ved kontakt med vand, så derfor er strygning ikke nødvendigt. Kig rundt her på siden, og find dit barns yndlingsmotiv. Der er med garanti mange timers sjov og kreativ leg i vente med Aquabeads.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er Aquabeads?

I Japan, hvor Aquabeads er udviklet, har perlerne været en succes siden 2004. Det smarte ved perlerne er, at barnet ikke behøver hjælp fra forældrene til at stryge perlerne. Der sprøjtes blot vand på perle, og de vil sætte sig sammen som en perleplade. Dette vil bidrage til et mere selvstændigt barn. Det at færdiggøre sine kreative projekter selv, vil helt sikkert gøre dit barn rigtig stolt. Og det er selvfølgelig også en stor fordel for dig som forælder, at strygebrættet ikke skal frem, hver gang en perleplade er færdig.

 

Der findes både faste perler og juvelperler. De faste perler er runde perler, som ikke er gennemsigtige. Juvelperlerne er i gennemsigtige farver og formet som en juvel. Juvelperlerne vil give perlepladen et helt unikt look.

 

Aquabeads er anbefalet til børn fra 4 år, og ikke under 3 år på grund af kvælningsfare.

 

Aquabeads giver anledning til leg med familie og venner

Perlerne fra Aquabeads indbyder til hyggeligt samvær med dit barn. Tal med barnet om de mange sjove motiver og flotte farver. Det vil sætte fantasien i gang, og kreativiteten vil spire.

 

Perlerne er også en god måde for barnet at være sammen med vennerne på. De sociale evner styrkes, når der leges kreativt med andre børn. På den måde lærer barnet om andre synspunkter, når der bliver diskuteret forskellige motiver og farver.

 

Perleplader har mange funktioner

Når der er sprøjtet vand på perlerne fra Aquabeads, og tørretiden er forbi, så er det tid til at finde ud af, hvad perlepladen skal bruges til. Skal det være en gave til bedsteforældrene? Skal den laves til en uro, nøglering eller et smykke? Der kan laves pynt til sæsonens fester, herunder blandt andet jul og påske. Mulighederne er er mange med Aquabeads, og du finder helt sikkert et tema her på siden, der vil give dit barn lyst til at være kreativ.

 

Kreativ leg er sundt

Kreativ leg er sundt for rigtig mange ting, herunder især fantasien. Fantasien udvikler sig rigtig meget med kreativ leg, da fantasi er nøgleordet til kreativitet. Aquabeads har den fordel, at der medfølger skabeloner, som hjælper kreativiteten godt på vej.

 

Ved kreativ leg lærer barnet at fordybe sig, hvilket er en stor fordel for andre situationer i livet, for eksempel i skolen. Derudover kan det også gøre det nemmere for dit barn at udtrykke sig, da det for mange børn kan være svært at sætte ord på følelser.

 

For at hjælpe barnets kreativitet bedst på vej, er det bedst at være støttende frem for at være læremester. Dit barn får mere ud af selv at fumle med perlerne, for på den måde bliver kreativiteten og fantasien udfordret og forbedret.