Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Med sele
 1. Nej (2)
 2. Ja (1)
Sammenklappeligt
 1. Nej (1)
 2. Ja (2)
Pris
 1. kr80
  kr6500

Arden Denmark

Barnevognen er afgjort noget af det udstyr, som du skal have fat i, når du skal være forælder. Dit barn kommer til at bruge mange timer i vognen, så derfor er det yderst vigtigt, at du anskaffer dig en smart, funktionel og praktisk vogn, som er behagelig for dit barn at ligge i og nem for dig at bruge. Det får du med en vogn fra Arden Denmark. 

Arden Denmark er et stilfuldt, dansk brand i nordisk design der tilbyder funktionelle og smarte vogne til babyer og små børn til en pris, hvor alle kan være med. Uanset om du er på udkig efter den rummelige barnevogn, den smarte kombivogn eller den praktiske klapvogn, så har Arden Denmark en vogn i en moderigtig farve. 

Se hele vores udvalg af Arden Denmark barnevogne herunder.

 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Arden Denmarks design er moderne og praktisk

Arden Denmark laver barnevogne, som er topmoderne og utrolig praktiske. Problemer med insekter og sol skal du ikke bekymre dig om, når du har denne vogn  I kalechen finder du nemlig et aftageligt solsejl og myggenet. En kaleche kan blive rigtig varme i de varme sommermåneder, og det kan være farligt for dit barn at ligge og sove i en overophedet vogn. Det problem undgår du med denne vogn. Der er nemlig en lynlås i kalechen, som kan lynes ned, så der kan komme frisk luft ind. Derudover kan skyggerne på kalechen også forlænges, så man skærmer mest muligt for solen. En barnevogn skal være nem at transportere, og det er denne vogn. Stellet kan nemlig klappes sammen, så det fylder mindst muligt. Det er bare nogle af de smarte og praktiske funktioner, som du får med en barnevogn fra Arden Denmark. 

 

Skøn at køre med!

En barnevogn skal kunne klare en hurtig tur ned i byen, eller en tur i skoven - Det kan en vogn fra Arden Denmark klare! Hjulene på barnevognen har nemlig to indstillinger. Hjulene kan indstilles, så de er drejbare. Det er især smart, når du er inde i byen, eller ude og handle, for her skal det være nemt at komme omkring med sin vogn. Hjulene kan også låses, hvilket er en fordel, når du kører på mere ujævnt terræn.

Det er også sørget for din komfort. Håndtaget er nemlig beklædt med blødt læder og kan justeres, så det passer netop til dig. En vogn fra Arden Denmark er derfor skøn at køre med.

 

Arden Denmark tilbehør 

Tilbehør til din Arden Denmark Barnevogn er også vigtig. Du kan få en lift til din Arden Denmark vogn. En lift er en nødvendighed, når dit barn er helt lille. Barnevognskassen er for stor til dit barn i ca. de første 6 måneder af dit barns liv, så derfor skal du anskaffe dig en lift. I Stedet for en klassisk lift kan du også vælge en sleepbag, som med en bæreplade, kan omdannes til en lift.

 

En pusletaske skal være praktisk og nem at have med på farten, for man har sin pusletaske med overalt! En pusletaske fra Arden Denmark er et godt valg. Den kan hænges på styret, og den er lavet af vandafvisende materiale. Hvis du er på jagt efter en praktisk pusletaske, kan vi også anbefale pusletasker fra Tiny Republic. 

 

Baby på vej?

Vokser maven, og er der en lille ny på vej? Udover barnevognen, er der meget udstyr, man skal købe ind, og det kan hurtigt blive dyrt. Dét ved vi her hos Pixizoo, så vi vil gerne give hjælpe. Derfor kan du hos os få en babypakke - og det er uanset første gang, anden, tredje eller fjerde gang! Vi kalder den for en miljøvenlig babypakke, da er den 100 % digital og indeholder fede fordele fra en række af vores samarbejdspartnere.