JANUARUDSALG | Spar op til 75% | Se tilbud her

Lagerstatus
 1. På lager (3)
 2. Forlænget leveringstid (13)
Pris
 1. kr1532
  kr2799

9-36 kg

Her på siden finder du vores store udvalg af autostole til børn 9-36 kg, som går fra ni måneder helt op til 11-12 år. Modellerne i denne vægtklasse har en meget lang brugstid, da de kan justeres og dermed tilpasses barnets udvikling, i takt med at de bliver større. Det er dog meget vigtigt, at barnet er over ni måneder, inden du benytter stole i denne vægtklasse for at opnå den nødvendige sikkerhed af stolen. Det er først, når barnet er over ni måneder, at både hals, nakke og ryg er udviklet nok til, at barnet kan sidde fremadvendt. Det er derfor meget vigtigt at være opmærksom på vægtklassen, inden du køber en autostol.  

Når du skal vælge, er det vigtigt, at sikkerheden og kvaliteten altid er i top. Hos Pixizoo overholder alle vores modeller og mærker alle regler og krav til sikkerhed, så du kan være helt tryg ved at handle blandt vores nøje udvalgte sortiment. Vi forhandler mange forskellige typer af stole, så du kan finde den perfekte stol til dig og dit barn. Vi forhandler anerkendte mærker såsom Cybex, Recaro og mange flere, som er helt i top hos forbrugere i hele verden. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til stolen, så du kan finde alt, hvad du har brug for blandt vores sortiment. Se også vores udvalg af autostole til alle aldre og vægtklasser. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

En langsigtet investering i vægtklassen 9-36 kg  

Autostole i klassen 9-36 kg dækker over en lang periode. En stol i denne vægtklasse kan faktisk bruges, fra barnet er omkring 9 måneder, til det er 11-12 år. Dette gør disse modeller til en god langsigtet investering til dit barn, fordi du kan få glæde af den i mange år. Modellerne, som hører til i denne klasse, er meget fleksible og kan tilpasses, så de passer til barnet i hele den lange periode. Derfor skal du ikke bekymre dig om at udskifte modellen, når først du har fået en, der holder i så mange år.   

 

Stort udvalg af modeller med forskellige praktiske funktioner 

Vi har et bredt udvalg af modeller og mærker i denne vægtklasse, som er grundigt udvalgt efter kvalitet og funktionalitet. Du kan blandt andet vælge modeller, som kan monteres via Isofix-modulet, der sikrer, autostolen er stabilt placeret på bilens bagsæde. Autostolene med Isofix er en meget populær monteringsløsning, fordi den både anses for at være mere sikker og lettere at montere. Ligeledes er der også stole med selebase blandt udvalget, hvilket også er en fleksibel og sikker metode. Vores udvalg omfatter også stole, der kan monteres både via Isofix og sele, så du har mulighed for at vælge den helt rigtige løsning for dig. I vores brede sortiment har du også mulighed for at vælge stole i forskellige farver og mønstre, så de passer til din pige eller dreng. Du kan også blot vælge en neutral farve, som er meget populært.  

 

Gå efter autostole, der er bedst i test  

Hos Pixizoo kan du finde prisvindende autostole, som er en del af TÆNKs test. Derfor kan du altid føle dig sikker, når du handler her på siden. Bedst i test-autostole er altid en god indikator for kvaliteten og sikkerheden på produktet. Her på siden er det muligt at finde alle vores bedst i test-vindere fra de forskellige mærker. Når du køber et produkt til dit barn, er det meget betryggende at vide, du har med et sikkert og testet produkt at gøre, da det handler om dit barns sikkerhed. Derfor sælger vi kun varer, hvor vi kan stå inde for både sikkerhed og kvalitet af produktet.  

Hos Pixizoo er du derfor sikker på at finde en 9-36 kg autostol, som opfylder netop dine kriterier. Ved at vælge en fra denne vægtklasse får du et produkt, der både holder længe og opfylder alle andre kriterier i forbindelse med sikkerhed og komfort. Mangler du en autostol, så finder du altid nogle af de bedste priser hos Pixizoo. Hvis du har spørgsmål til dit køb eller vedrørende et af vores produkter, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×