★ FLASH SALE! Spar op til 60% ekstra Shop her

'Bedst i Test' autostole

'Bedst i Test' autostole

Hvem ønsker ikke en "Bedst i test" autostol til sit barn? En testvindende autostol er jeres garanti for de bedste vilkår for jeres barns sikkerhed i trafikken, og når der skal vælges ny autostol til bilen er "bedst i test" og høj sikkerhed næsten altid det absolut vigtigste krav blandt de fleste forælder. Derfor har vi samlet alle vores testvindende autostole her på siden og udvalget er stort. Når der skal kåres "bedst i test" autostole bliver der altid nøje udvalgt forskellige produkter, som bliver vurderet ud fra en blanding af sikkerhed, komfort, skadelige stoffer og hvor lette de er at bruge. Se vores store udvalg herunder, og find din nye "Bedst i test" autostol hos Pixizoo.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Høj sikkerhed i trafikken med en "Bedst i test" autostol

Disse autostole som er bedst i test, yder alle den bedste sikkerhed for din guldklump i trafikken, men kender du til sikkerhedsgodkendelserne? Du skal kigge efter stole, som er i-Size godkendt, eller har ECE -mærket. Det sikre dig, at du køber en stol, som lever op til sikkerhedsgodkendelserne, hvilket alle disse autostole selvfølgelig gør.

  

I-Size er den nye standard for sikkerhedsgodkendelse, som er en videreudvikling af ECE-mærket, og blev indført 1. oktober 2013. Du kan læse meget mere om det her.

   

Hvis du leder efter autostole til de mindste, er det vigtigste, at du monterer stolen bagudvendt, da din baby bliver skånet på bedste vis. De fleste eksperter anbefaler faktisk, at ens barn sidder i en bagudvendt autostol helt op til 4-årsalderen. Hvornår ens barn kan begynde at bruge en fremadvendt autostol er selvfølgelig mere et spørgsmål om højde og vægt end om alder.

 

Autostoles "Bedst i test" kåring - hvad betyder det?  

Hos Pixizoo er det vigtigt for os, at vi kun kalder en autostol for "bedst i test", hvis den er blevet kåret som testvinder hos et af markedets mest anerkendte magasiner eller organisationer, så vi kan stå inde for at vores testvindende autostole rent faktisk er "Bedst i Test". Vi tager bl.a. ofte udgangspunkt i kategorien "autostole bedst i test" hos FDM og forbrugsguiden, da de laver en fortrinlig test hvert år. De tager udgangspunkt i en bred vifte af produkter fra forskellige brands. Det samme gælder "Bedst i test" autostole kåringen hos Forbrugerrådet TÆNK, som er blandt de fleste forbrugeres foretrukne.

   

Flere af vores autostole, fra bl.a. Cybex, har dog også udmærket sig i forskellige internationale og udenlandske tests, der er ligeså valide, strikse og omhyggelige som de danske. Det kunne eksempelvis være hos tyske ADAC, som også er kendt for deres grundige tests af autostole - og så er tyskerne jo bare altid kendt for ekstra høj kvalitet og omhyggelighed, når det handler om både biler og tilbehør hertil. Det er derfor ikke alle vores autostole på denne "Bedst i test autostole" side, som er kåret som testvindere i Danmark, men fælles for dem alle er at de har vundet en anerkendt test inden for de seneste år - og fælles for dem alle er selvfølgelig også den høje sikkerhed, som vi alle har som absolut førsteprioritet, når vi skal finde en ny autostol til vores børn. Du finder derfor trygt vælge en autostol fra denne side, hvis du vil have ro i maven, når du har de mindste med på tur.

  

Her på siden finder du autostole der er bedst i test, og sikrer dig produkter i den højeste kvalitet. Der er især fokus på sikkerheden, som er det vigtigste, når du tager dit barn med ud i trafikken, da sikkerhed naturligvis er den klart vigtigste faktor, når det handler om at vurdere om en autostol med rette kan kaldes for "bedst i test". Derudover garanterer vi, at disse produkter er lette at bruge, for brugervenligheden SKAL være i top, når det handler om autostole, fordi det er så afgørende at det er nemt at montere stolen i sin bil. For hvad hjælper det at have en "bedst i test" autostol, hvis den er umulig at montere korrekt. Det kan være indviklet, hvordan du skal montere stolen i din bil, derfor har vi hos Pixizoo lavet en guide, som du kan læse her.

 

Hvilke Bedst i Test autostole finder du hos Pixizoo?

Vi har samlet autostole der er bedst i test 0- 19kg, som er den første stol du skal investere i. Derfor er det måske den sværeste, som du skal købe. Du kender ikke til markedet, eller hvad der passer bedst til din baby. Så bare rolig, vi har et bredt sortiment af autostole der er bedst i test, fra de populære brands af bl.a. Cybex, Maxi- Cosi, BeSafe, Kinderkraft, Swandoo, Axkid og Recaro. Således kan du nemt finde den stol, som passer til dit behov. Ikke nok med, at du skal tage stilling til den rigtige autostol, så har vi samlet de baser, som er bedst i test. Du skal bruge en base hvis du ønsker, at montere stolen med isofix, som du kan læse om her.  

   

Derudover tilbyder vi diverse autostole der er bedst i test 0-18 kg. Hvilket er et meget populært valg, da der er mulighed for, at den bruges i en lang periode, nemlig fra nyfødt og helt til 3 årsalderen. Dermed er dit barn placeret bagudvendt i en længere periode, hvilket er en sikker position for din guldklump. Hvis det utænkelig skulle ske, og i kommer med i en ulykke, så bliver dit barn beskyttet på bedste vis, og får ikke et hård ryk i ryg, nakke og hovedet.

   

Vi har også autostole, som er bedst i test 15-36 kg, hvor især Cybex’s gør sig bemærket hos Pixizoo. Cybex autostole er produkter til især de større børn, som kan justeres, og tilpasses netop dit vidunder, for maksimal sikkerhed og komfort på bilturen.

   

Vores udvalg af "Bedst i Test" autostole kan variere fra tid til anden, både i forhold til lagerstatus hos os, men også i forhold til hvilke autostoler der bliver kåret som testvindere, samt hvilke der ikke for nylig er blevet kåret som testvinder. Vi gennemgår jævnligt denne side for "bedst i test" autostole, og tilføjer/fjerner produkter for at give dig det bedst mulige og mest aktuelle overblik over de testvindende autostole som vi forhandler hos Pixizoo.

 

Har du spørgsmål til vores udvalg af autostole?

Vi har det sødeste og dygtigste kundeserviceteam, som ved alt der er værd at vide om autostole, og som kun ønsker at hjælpe dig på bedste vis. Uanset om du er i tvivl hvilket mærke, model, størrelse eller farve autostol du skal vælge, så giver vi hellere end gerne en hjælpende hånd. Når du køber for mere end 699 kr. er din fragt gratis. Så hvorfor ikke købe stort ind? Når du alligevel er på jagt efter en ny autostol, så kan du ligeså godt spare til ekstra penge ved at samle dit køb! Du er altid meget velkommen til at kontakt os via formularen, for at få et godt og uforpligtende tilbud. Vi lover at vende tilbage med et godt tilbud inden 24 timer (på hverdage).