Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Axkid

Axkid laver produkter, der stræber efter at give dig og dit barn en større sikkerhed på vejene. Brandet er mest kendt for trafiksikre kvalitetsautostole, især den bagudvendte af slagsen. Men Axkid laver også andre produkter. Her finder du blandt andet sædebeskyttere, sædeopbevaring og Axkid vogn, der også er med til at optimere sikkerheden og komforten for både de største og de mindste.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Axkid har sikkerhed i barnesædet og i højsædet

Ved produkterne fra Axkid er den røde tråd hele vejen igennem børnesikkerhed. De stræber nemlig ligesom dig efter at gøre hverdagen så sikker for dit barn som muligt. Virksomheden producerer produkter, der alle har tanke for dit barns sikkerhed. Om det så er klapvogn, tilbehør til bilen eller autostole, er der tænkt på dit barns sikkerhed og komfort. Derfor er sædeløsningerne, der passer til børn op til 6 år fra virksomheden, hovedsageligt bagudvendte. Det er her omkring børn, når en størrelse, hvor du ikke længere kan bruge denne løsning. Derefter kan man gå over til en fremadvendt løsning til større børn og senere en selepude. Du kan se vores store udvalg af Axkid autostole her hos Pixizoo.

 

Produkter til alle størrelser

Uanset hvilken sikker sædeløsning du har brug for til dit barn, kan du sikkert finde det hos Axkid. Det gælder alt fra babystole som den populære Axkid Babyfix til din nyfødte, en bagudvendt Axkid Minikid til dit barn på op til 6 år eller en fremadvendt stol til barnet på over 7 år. Axkid har helt sikkert et komfortabelt og sikkert produkt, der passer perfekt til den lille derhjemme. Selvom brandets første prioritet er sikkerhed, er komfort også et meget vigtigt element i deres produkter.

En Axkid autostol optager heller ikke meget plads i bilen. Hvilket betyder at autostolene derfor passer ind i de fleste biler, også i de mindre af slagsen.

 

Den bagudvendte løsning

Dette svenske selskab, har en stor passion for børnesikkerhed på vejene. Det opnår de med en filosofi, der hedder, ’bagudvendt så lang tid som muligt’. Det er nemlig bevist, at denne type autostole er de mest sikre for dit barn, derfor opfordre Axkid dig også til at bruge den løsning så lang tid som muligt. I Sverige er det almindeligt accepteret at denne løsning er den bedste og mest sikre at vælge til børn i bilen. Derfor bør du vælge den i så lang tid som muligt. Faktisk kan det redde dit barn i et sammenstød eller uheld, hvis stolen er vender modsat køreretningen. Undersøgelser viser nemlig at den bagudvendte autostol reducerer dit barns skader i tilfælde af ulykker med op til 90%.  Det betyder, at det i sidste ende kan være forskellen på liv eller død.

 

Køb Axkid hos Pixizoo

Køber du hos Pixizoo, får du fri fragt, hvis du køber for over 699 kroner. Derudover kan du samtidig få prisgaranti og prismatch på alle vores produkter. Du kan læse mere om vores betingelser for prisgaranti og prismatch her. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte de søde mennesker i vores kundeservise, der sidder klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Du fanger os på telefonnummeret 88 88 74 15 eller på mail [email protected].