3 for 2 - Vi giver den billigste gratis | Se udvalg

3 for 2 - Få den billigste gratis | Se alt 3 for 2 her | Se regler her

B’Comphy Ammepude - grå

Specialpris 1.049 kr

Vejl. pris: 1.199 kr

Specialpris 1.049 kr

Vejl. pris: 1.199 kr

OBS: Er du ikke medlem, bliver du det automatisk ved at sætte flueben her.
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout

Produktbeskrivelse
  • Amme - og graviditetspude
  • Justerbar i fasthed og længde
  • Tryghed under graviditet og efter fødsel
  • Aflaster ryggen fra mavens vægt
  • Velvære for både mor og barn under amning
  • OEKO-TEX certificeret produkt
  • Dansk design

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Ammepude fra B’Comphy:

B’ComphyTM er en komplet OEKO-TEX Certificeret dansk designet amme- og graviditetspude i lækre og bløde materialer. Puden er designet til at yde den gravide stor nydelse og velvære under graviditeten, samt efter fødslen. Puden kan formes og justeres i fasthed og længde, så den hjælper den gravide krop med løbende at restituere, slappe af og hvile ved at aflaste ryggen fra mavens vægt. Ønsker man at ligge på siden, er puden ligeledes til stor hjælp når denne placeres under maven og mellem benene, hvorved der skabes balance. Under graviditeten kan puden ligeledes hjælpe med at modvirke, at man ruller om på ryggen under søvnen. B’ComphyTM er en god ven til at skabe velvære og hvilerum.

Efter fødslen skaber B’ComphyTM  stadig nydelse og velvære, men nu for mor og barn. For optimal velvære under amningen, placeres puden omkring livet og kan fastgøres med enten knappen eller det medfølgende bånd, som føres gennem de to loops på puden. Med puden placeret om livet kan barnet hvile herpå under amningen, hvilket er behageligt for barnet og aflaster ryg og skuldre for moderen. For moderen aflaster puden en lang række af kroppens muskulaturer herunder arme, skuldre, nakke og ryg. Puden får mor til at slappe af under amningen.   

Øvrige anvendelsesmuligheder:

B’ComphyTM puden er designet til at yde nydelse og velvære under på flere måder. Knappes puden sammen i en hestesko, kan et barn, når det er lidt ældre end en lille baby, anvende den som en lille nest. Åbnes B’ComphyTM  puden op, kan puden anvendes som en lille stol på gulvet med centerpositionen af puden som ryglæn og enderne af puden som armlæn – ren velvære. Endelig, vil B’ComphyTM  puden kunne yde nydelse og velvære til de voksne til afslapning ved placering under ben og knæ.

Forlænget holdbarhed:

B’ComphyTM pudens holdbarhed er forlænget og kan anvendes over en længere periode og måske endda til en efterfølgende søster eller bror. Ønskes pudens fasthed justeret, justeres indholdet af de bløde EPS Microkugler ved at påfylde ekstra fyld eller tømme noget fyld ud af puden. Ligeledes kan et B’ComphyTM Cover friske produktet op og dermed forlænge anvendelsesperioden. Alt dette gør B’ComphyTM til nydelse og velvære for dig.

B’ComphyTM tager miljøet alvorligt, derfor planter vi et træ i for hver solgt B’ComphyTM pude.

Specifikationer
  • Varenummer: 4044319045143
  • Farve: Grå
  • Mærke: B'COMPHY
Bedømmelser
Celine 07-01-2021
Jeg er vild med den. Super behagelig at ligge med, god støtte når man ammer og passende størrelse. Den bedste ammepude jeg har haft, og jeg tror jeg har haft 3-4 forskellige efterhånden.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse