Shop Cyber Week tilbud her >

×

Baby Jogger City Elite 2 klapvogn - Commuter Blå

FRI FRAGT

Specialpris 2.999 kr

Vejl. pris: 6.999 kr

Andre udgaver

 • Baby Jogger City Elite 2 klapvogn - Stone Grey

Specialpris 2.999 kr

Vejl. pris: 6.999 kr

Spar ekstra, køb som sæt

Baby Jogger City Elite 2 klapvogn inkl. Lift - Commuter
Spar 5.499 kr Kun 4.299 kr
Produktbeskrivelse
 • Håndtag og bellybar i vegan leather
 • Bellybar medfølger
 • Reflex kant på kallechen
 • Forlænget kaleche med vegan leather
 • Ovenstående er ekstra på denne model i forhold til den normale City Elite 2
 • Fempunktssele
 • Kalechens stof er UV50+ solbeskyttelse
 • Indbygget fodstøtte
 • Parkeringsbremse 
 • Vognen vejer 11,5 kg.
 • Mål udslået: L112 x B63 x H81-106 cm. 
 • Mål sammenklappet med hjul: L111,8  x B67,5 x H115,2 cm  
 • Farve: commuter (blå)
 • Ventilationsluge 
 • Robuste gummihjul 
 • Varenummer: 047406183364
 • Farve: Blå
 • Mærke: BABY JOGGER
 • Antal børn: 1 Barn
 • Justérbart styr: Ja
 • Med sele: Ja
 • Kan lægges helt ned: Ja

City Elite 2 klapvogn fra Baby Jogger

Mød opgraderingen til den populære forgænger City Elite. Den nye model har forbedringer, som du og dit barn vil elske – vi elsker den i hvert fald allerede ;)

   

Sikkerhed, komfort og luksus

Der er virkelig tænkt på detaljerne i opgraderingen af City Elite 2. Vognen er blandt andet udstyret med en række premium-funktioner som store 30,5 cm hjul, et højdejusterbart styr og parkeringsbremse.  

City Elite 2 er en vogn med stor fleksibilitet som, udover at opfylde de strenge sikkerhedskrav, også opfylder dit barns behov for støtte og dine hedeste drømme om komfort og luksus i topklasse.

Og så er der tænkt på sikkerheden: 5-punkts-selen, som er klassisk for City Elite, har beskyttelsespuder, så den både er sikker og behagelig for dit barn. Parkeringsbremsen sikrer, at vognen bliver stående, hvor du stiller den og kan klare selv det mest stejle terræn.

   

Fra nyfødt til børnehavealder

Undgå at skifte vogn og brug City Elite 2 allerede fra din baby er nyfødt. Ved tilkøb af lift kan du trygt putte dit barn og nyde glæde af den store fleksibilitet og komfort med det samme

Når dit barn vokser ud af liften, kan City Elite 2 tilpasses, og bruges helt indtil du ikke længere har brug for en klapvogn.

Rygstøtten og sædet er med plader, så dit barn sidder stabilt, og rygstøtten kan lægges helt ned, så dit barn kan ligge helt fladt og sove godt, selv når I er på farten. Det lange liggemål på 98 cm sikrer desuden god plads.

   

Ekstra funktioner, du bliver glad for

Kalechen beskytter dit barn mod vind og vejr og har ventilationsluge og vindue/kighul, som giver dig mulighed for at kigge ned til barnet gennem kalechen. Det lukkes med magneter, så det ikke larmer unødigt og vækker barnet (nogle gange skal der jo ingenting til ;)), når du skal justere for lyset under lur. 

Slip for at bøvle med klemmer, stofbleer og hvad der ellers bliver taget i brug. Med stof der er UV50+ er det både ultrabeskyttende, og kan kaste skygger på selv de mest solrige dage.

De robuste gummihjul giver vognen en fantastisk kørefølelse. Forhjulet kan låses, hvilket gør det lettere for dig at køre i hårdere og ujævnt terræn.

   

Rummelig, fleksibel og ”handy”

Vognen har gode opbevaringsmuligheder med den rummelige indkøbskurv, som er tilgængelig fra alle retninger. Kurven har en max vægtkapacitet på 4,5 kg, så der er plads til både pusletaske og indkøb.

Det justerbare håndtag  gør det muligt at tilpasse vognen til både dig og din partner (eller onkler, tanter og bedsteforældre), så ingen får ondt i ryggen ved brug.

Klap nemt vognen sammen med én hånd! Og den smarte sikkerhedslås sikrer, at vognen forbliver sammenklappet, når du løfter den (hvilket du sagtens kan, da den kun vejer 11,5 kg.). En fordel, når den skal ind og ud af bilen eller op og ned ad trapperne. Så kan du bedre holde styr på både vogn, pusletaske, indkøbsposer og dit barn ;)

   

They see me rollin’… 

Alt i alt er City Elite 2 en vogn, der bare spiller! Den opfylder alle ønsker til både sikkerhed, komfort og luksus – og så har den bare lige de ekstra detaljer der gør, at du (næsten) uanset vind og vejr vil føle dig flyvende, når du er på tur med dit barn.  ”They see me rollin’…” ;)

   

Vægt, tilbehør mm.:

 • Sammenfoldet har klapvognen dimensionerne (med hjul) 80 x 68 x 34 cm (LxBxH)  Klapvognen måler 111,8  x 67,5 x 115,2 cm (LxBxH). 
 • Vognen er testet og godkendt efter EN-standard til at have en maks kapacitet på 22 kg., men producenten har selv testet klapvognen til at have en max kapacitet på 39,5 kg.
 • City Elite 2 kan med fordel bruges fra første stund ved tilkøb af lift. 
 • Vognen har en samlet vægt på 11,5 kg. En let vogn, der ikke fylder meget.
 • Lift og andet tilbehør såsom adapter til baby autostol, bøjle, bakkebord, forældrekonsol og regnslag købes seperat.

Se alt tilbehør til City Elite 2 HER!

Specifikationer
 • Varenummer: 047406183364
 • Farve: Blå
 • Mærke: BABY JOGGER
 • Antal børn: 1 Barn
 • Justérbart styr: Ja
 • Med sele: Ja
 • Kan lægges helt ned: Ja
Bedømmelser
Nanna 13-12-2021
Vi er så glade for den! :-)
Vis mere
Louise 14-07-2021
Overskriften siger det hele. Det er en fantastisk vogn! Vi er så glade for at vi alligevel valgte at gå med vores mavefornemmelse og købe denne fremfor en anden vogn. Vi har ejet denne i knap 14 dage og allerede været på mange mange ture med den. Den kommer med over alt, er så nem at transportere, håndtere både ved kørsel og når den skal slås sammen og ud, og vores datter virker til at sidde og ligge godt i den! Klart en vogn vi vil anbefale andre.
Vis mere
Betina 28-04-2021
Vi var i tvivl om vi skulle vælge elite 2 eller Summit 3X grundet løb, men trods Elite 2 ikke er godkendt er vi rigtig glade for at have valgt denne. Vi har fået guide fra andre løbere, hvordan den skal anvendes til løb.

- Vores beslutning på Elite 2 var fordi håndtaget kan justeres og kan man ikke på Summit 3X.
Vis mere
Michael 02-01-2021
Lille og let jogger. Ikke tung.
Meget let.
Vis mere
Bth 26-11-2020
Smart at kunne bruge lift først, og så have langt liggemål bagefter!
Vis mere
Rikke 03-11-2020
Så god en klapvogn og jeg er glad for vi valgte med de store hjul, perfekt til stier/grusveje osv.
Nem at slå sammen også.
Vis mere
Klara 29-10-2020
Vi elsker vores city elite herhjemme. Nem at slå sammen og folde ud, holder til vind og vejr og generelt en pænt vogn.
Vis mere
Rikke 10-07-2020
Vognen er let at navigere med, let at klappe sammen, fylder minimalt og designet er lækkert. Kører som en drøm. Stor anbefaling herfra.
Vis mere
Tanja 07-07-2020
Super lækker vogn, nem at klappe sammen, tilpas vægt. Den er nem at komme omkring med, og rigtig god affjedret, så man det ikke er ubehageligt at gå i kuperet terræn. Dejligt med 5-punktsele.
Super god fremadvendt klapvogn
Vis mere
Christian Bolding 29-06-2020
Vi har tre børn hvor den ældste er tre år og den sidste nye er to måneder. Alle tre bruger vognen flittigt og den kan sagtens holde til det! Brættet man kan købe til at stå på virker upåklageligt og indsatsen man kan købe til at sætte autostol på er guld værd når den mindste er med. Alt i alt en skøn vogn hvor der er tænkt på detaljen og holdbarhed! Vi er lykkelige over vi købte den i starten af Corona tiden og kan klart anbefale den
Vis mere
Ingunn 29-06-2020
Super god vogn, nem at folde sammen og tager ikke hele pladsen i bagagerummet. Nem at styre.
Vis mere
Louise 26-06-2020
Det er vores 3. klapvogn - og absolut bedste klapvogn! Vi er rigtig glade for den, og alle dens funktioner. Og så kan den nærmest køre i alt terræn. Vi bor på landet, og selv her kører den mere jævnt end vores barnevogn.
Vis mere
Signe 26-06-2020
Vi købte vores city elite 2 og er helt vilde med den. Vores datter elsker at sidde og følge med og skriger af grin når vi lige stikker hovedet frem (eller åbner kig-hullet/kigger ind af hullerne med myggenet).
Jeg vil kun anbefale andre at købe den.
Vis mere
Rikke 26-06-2020
Jeg har med den her baby jogger, fået en vogn der virkelig kan køre i al terræn med de store hjul. Ud over det, så køre den som en drøm.
Den skal med på datterens første campingferie
Vis mere
Rikke 26-06-2020
Jeg har med den her baby jogger, fået en vogn der virkelig kan køre i al terræn med de store hjul. Ud over det, så køre den som en drøm.
Den skal med på datterens første campingferie!
Vis mere
Louise 26-06-2020
Super klapvogn. Let at slå sammen og folde ud og løfte ind i bilen. Den er ekstremt let at køre med og god både i terræn og i butikker. Desuden er det smart, at den kan lægges ned, hvis den lille bliver træt på turen.
Vis mere
Helene 26-06-2020
Jeg er SÅ glad for denne vogn. Den er så nem at klappe sammen og fylder meget lidt. Den kører fantastisk og uden besvær. De små detaljer, som lommen bag ryglænet og åbningerne på kalechen, gør den bare endnu smartere.
Vis mere
Torben 25-06-2020
En god vogn til fornuftige penge. Nem at have med og kører super godt på diverse underlag.
Vis mere
Amelia 25-06-2020
Jeg er virkelig overrasket over hvor nem vognen er at klappe sammen og folde ud igen. Den kan desuden nemt være i vores meget lille bil. Vognen er meget nem at køre med og kurven under vognen er ekstra stor, hvilket vi sætter meget stor pris på :-)
Synes virkelig man får meget klapvogn for prisen.
Vis mere
Nanna Meulengracht 25-06-2020
Vi er mega tilfredse med købet af vores baby jogger. Den er dejlig nem at klappe sammen og have med på farten. Samtidig er den yderst god til at køre rundt med næsten uanset terræn. Selvom den Ikke er vendt mod “køreren” så er det et vindue så man nemt kan holde øje og få kontakt til barnet ☺️
Vis mere
Sine Hansen 25-06-2020
Virkelig god vogn. Var i tvivl om jeg skulle vælge denne eller en mindre model, og er så glad for at vi valgte denne. Den er god og nem at gå med, og man kan gå på alle slags veje. Er virkelig glad for den.
Vis mere
Camilla 25-06-2020
Vi er enormt glade for vires nye city elite der kører rigtig godt i Alt terræn! Drejehjulene gør det super let at manøvrere rundt med vognen. Man kan mærke at det er en kvalitetsvogn
Vis mere
Jesper Frydkjær 25-06-2020
Lillepigen kommer snart til verden og det bliver dejligt at køre hende rundt i en vogn som man kan mærke er kvalitet
Vis mere
Sofie 25-06-2020
Vi har købt denne klapvogn og en lift dertil! Super god og nem at styre! Kan være i vores totalt lille bil og vores datter sover godt i den!
Vis mere
Esben 25-06-2020
Vi er super glade for vores køb. Vognen lever fuldt ud op til vores forventninger til produktet. Den er god at gå med, og er virkelig let kørt. Vores søn elsker at bruge den.
Vis mere
Christina Lykke 25-06-2020
Super klapvogn der er let og komme rundt med fantastisk at den kan klappes så meget sammen så den ikke fylder særlig meget, og den er utrolig brugervenlig ☺️Her hjemme er vi også yderst tilfreds med at den kan ligges så meget ned så man kan bruge den i stedet for barnevognen når man er på tur ☺️
Vis mere
Sif 25-06-2020
En virkelig lækker og god vogn - den kan let klappes sammen og kan derfor være i biler med selv små bagagerum. Liftdelen er købt med, hvilket også klart kan anbefales så den kan anvendes tidligere. Alle pengene værd! :-)
Vis mere
Lotte 25-06-2020
Super lækker vogn, kører super i alt terræn
Vis mere
Lotte 25-06-2020
Super lækker vogn, kører super i alt terræn
Vis mere
Dodo 25-06-2020
Vores søn elsker at sidde i den når vi er på tur. Den er nem at tage med alle steder. Desuden er den også god til en lur, da der er langt liggemål.
Vi er fuldt ud tilfredse med den.
Vis mere
Marie-Luise 25-06-2020
Vi købte babyjoggeren til vores søn da han var 5 måneder. Vi synes han var lidt for lille til den dengang, men i dag er han 7 mdr og han synes det er så hyggeligt at sidde i den. Den er nem at have med og fylder ingenting når hjulene er taget af.
Den kører godt og er let. Den terrængående affjedring er virkelig god, især når man går på gader med mange brosten.
Vis mere
Mikkel Steinmetz 25-06-2020
Vi er meget glade for denne Baby Jogger City Elite 2. Den er fleksibel og let at kører med. Meget nem at folde sammen til at fylde minimalt. Vi bruger den også som løbevogn, hvilket fungere fint på de ture vi hidtil har prøvet op til 10km.
Vis mere
Camilla 25-06-2020
Vi er så glade for denne klapvogn. Nem, let og utrolig behagelig at bruge, og så nem at klappe sammen og tage med!
Vis mere
Matilde K 25-06-2020
Vi er rigtig glade for City elite 2. Jeg har ikke prøvet 1eren, men havde hørt godt om den, dog med undtagelse af varekurven. Varekurven på 2eren er meget rummelig og virker robust nok.
Vognen kører som en drøm, og er i, modsætning til 4hjulede vogne med drejehjul, let at styre med en hånd. Den er samtidig nem at køre med både i byen og i natur.
Og så er den mega let st klappe sammen den ka. Være bag i vores minibil (Fiat Panda) UDEN at tage hjulene af. Mega nice.
Min datter, som måske er den hårdeste Og vigtigste kritiker, elsker den og spørger ofte om vi skal ud og køre med den.
Det er også skønt med alt det ekstra udstyr man kan vælge til den.
Vis mere
Natascha S. 25-06-2020
Super robust klapvogn! Vi er så gode for den, når vi er på tur også i skoven pg andet terræn Alle pengene værd!
Vis mere
Kristian F. 12-03-2020
Super godt køb - Vi er mega tilfredse med den her nye udgave af City eliten. Til vores første barn havde vi den tidligere model, som også var rigtig fin. Det er dog tydeligt at den nye her er mere lækker at køre med og den virker bare som om den har mere tyngde og er mere stabil. Affjedringen er uden tvivl også markant bedre. Fuld tilfredshed herfra.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt