-39%

Baby Jogger City Elite Single - Sort Klapvogn

Lagerstatus: +10 stk. på lager
Leveres i løbet af 1-3 hverdage
Gratis levering - Prisen gælder ved køb nu Gratis levering - Prisen gælder ved køb nu

Specialpris 3.474 kr

Pris: 5.699 kr

Spar 2.225 kr

Specialpris 3.474 kr

Pris: 5.699 kr

Spar 2.225 kr

plus Bliv medlem: Læs mere her

Køb nu - betal om 6 måneder

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Peter > Klik her

Specifikationer
 • Varenummer 745146134102
 • Farve Sort
 • Mærke BABY JOGGER
 • Antal børn 1 Barn
 • Justérbart styr Ja
 • Med sele Ja
 • Kan lægges helt ned Ja
Produktbeskrivelse
 • Luksuriøs, komfortabel og sikker.
 • Ideel til både by og skov
 • Lang liggelængde på 90 cm.
 • Store 12" punkterfrie dæk.
 • Justerbart håndtag
 • 360 grader svingbart og låsbart forhjul med støddæmper
 • Parkeringsbremse
 • Mål: L119 x B67 x H84-117 cm, L85 x B67 x H36 (sammenklappet)
 • Passer til Baby Jogger Kompakt Pram Baby Jogger Deluxe Pram 

Sort City Elite Single fra Baby Jogger

Luksus letvægtsklapvogn som vejer 11,9kg., der er let at klappe sammen og have med. Vognen klappes hurtigt ud og er klar til at køre afsted. Klapvognen er, med dens punkterfrie baghjul med quick-release-funktion og lukkede kuglelejer, oplagt til mange slags terræn, og er en luksus klapvogn, der kan bruges fra nyfødt og lang tid frem. Svinghjulet foran gør vognen let at styre.

Med denne fantastiske vogn får du mange gode funktioner. Vognen har ventilation i sædet, som hjælper barnet med at komme af med varmen på en varm sommerdag. Sædet kan desuden justeres og næsten lægges helt ned, hvormed det efter en lang dag på farten er muligt for barnet at snuppe en lille middagslur i vognen. Baby Jogger City Elite har også vindafskærmninger, der beskytter barnet mod træk. For at give barnet en komfortabel køretur har vognen støddæmpende funktion, der øger komforten for barnet, fordi den absorberer diverse bump på turen.

Desuden kan kalechen justeres efter behov i tre forskellige positioner. Den har et gennemsigtigt vindue, således barnet kan kigge ud og ventileringsnet der fastgøres magnetisk. Baby Jogger City elite er udstyret med justerbare 5-punkts sele, som har beskyttelsespuder, der gør selen behagelig samtidig med, at den er en god sikkerhed. Vognen er også udstyret med en parkeringsbremse, som er placeret på siden ag vognen.

Med en City Elite har du mulighed for diverse tilkøbsmuligheder, således vognen kan tilpasses netop dine behov.

Vognen har flere opbevaringsmuligheder, som gør det nemt for dig at have diverse udstyr med til dagens små udfordringer. Opbevaringskurven kan bære op til 4,5 kg. Der er desuden en lomme til opbevaring på sædets bagside.

Baby Jogger City Elite har en vægtkapacitet på 39,5 kg. og måler: L119 x B67 x H84-117 cm, L85 x B67 x H36 (sammenklappet)

Hvad andre synes om produktet
Oxana 10-05-2019
Vi har netop anskaffet os en baby jogger City elite og vi kunne ikke være mere glade for købet! Den er så nem og kompakt at have med rundt og samtidig så dejlig nem at klappe sammen så den intet fylder i bilen. Har flere veninder og familie medlemmer som også har denne vogn og alle er lige så glade for den som vi er :-)
Vis mere
Matilde Jensen 22-04-2018
Jeg ville have en klapvogn, der kunne det hele, og det har jeg fået i City Eliten. Den er nem at folde, kan nemt være i bagagerummet på min lille by-bil og baby kan ligge ned i den.

MEN den er meget stor og bred at gå rundt med - faktisk bredere end barnevognen og så føles den en smule ustabil. Samtidigt synes jeg ikke at vores datter ser ud til at sidde godt i den, når hun sidder i klapvognens sele, fordi hun bliver trukket tilbage, og dermed sidder og hænger.

Hvis jeg kunne gøre mit køb om, ville jeg ikke købe denne vogn, selvom den opfylder alt det jeg gerne ville have i en klapvogn.
Vis mere
Nicoline O 29-03-2018
Vi bruger babyjoggeren altid. På indkøbsture er den nem at komme rundt med, og løbeture i terræn er intet problem. Baby kan sidde oprejst og ligge helt ned og sove. Og så fylder den ingenting at have i bilen eller med på charterferie.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×