Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

×
-35%

Baby Jogger City Mini GT - Charcoal Denim

Lagerstatus: +10 stk. på lager
Leveres i løbet af 1-3 hverdage
Gratis levering - Prisen er gældende ved køb nuGratis levering - Prisen er gældende ved køb nu

Specialpris 2.890 kr

Pris: 4.499 kr

Spar 1.609 kr

plus Bliv medlem: Læs mere her

Køb nu - betal om 6 måneder

Få et samlet tilbud, hvis du skal købe større ind  Klik her

  • Letvægts- og terrænvogn på 9,5 kg.
  • God ventilation og udkigs vinduer i kalechen
  • Svingbart forhjul og let at styre
  • Punkterfrie hjul, støddæmpende effekt og god komfort
  • Justerbar 5-punktssele med beskyttelsespuder
  • Vægtkapaciteten er 35 kg.
  • Mål: L 112 x B 62 x 81-113 cm., 84 x 62 x 25 (sammenfoldet)
  • Lifte der passer til vognen er: Baby Jogger Kompakt Pram og Baby Jogger Deluxe Pram 
  Produktinformation
  • Varenummer: 047406137015
  • Farve: Grå
  • Producent: BABY JOGGER
  • Antal børn: 1 Barn
  • Justérbart styr: Ja
  • Med sele: Ja
  • Kan lægges helt ned: Ja

  Charcoral Denim City Mini GT Single fra Baby Jogger

  Smart og smidig letvægtsklapvogn (9,5kg.) med terrænegenskaber, der er let at klappe sammen og have med. Vognen klappes hurtigt ud og er klar til at køre afsted. En fordel ved letvægtsvognen er desuden, at det svigbare forhjul gør den let at styre. City Mini GT vognen adskiller sig fra City Mini, idet de større punkterfri hjul, det større sæde, bremsens placering på siden af vognen og det justerbare håndtag (der giver mulighed for indstille håndtaget i forskellige højder) gør vognen bedre at køre med i et ujævnt terræn. 

  En luksus klapvogn som kan bruges under alle forhold og på alle terræn; inde i den pulserende storby, eller ude i den vilde natur.

  Vognen har mange gode funktioner, fx:


  Vognen har ventilation i sædet, som hjælper barnet med at komme af med varmen på en varm sommerdag. Sædet kan desuden justeres og næsten ligges helt ned, hvormed det efter en lang dag på farten er muligt for barnet at snuppe en lille middagslur i vognen. Når sædet er i liggeposition er der ventileringsnet samt regn- og vindafskærmning.


  Vindafskærmninger, der beskytter barnet mod træk.


  Støddæmpende funktion, der øger komforten for barnet, fordi den absorberer diverse bump på turen.


  Kalechen kan justeres efter behov i tre forskellige positioner. Den har et gennemsigtigt vindue, således barnet kan kigge ud.


  Den justerbare 5-punkts sikkerhedssele har beskyttelsespuder, der gør selen behagelig samtidig med, at den er en god sikkerhed.


  Desuden har vognen diverse universelle holdere, som City-seriens tilbehør kan passe til. Alt i alt giver letvægtsvognen City Mini fra Baby Jogger barnet en blød og komfortabel tur.


  Vognen har flere opbevaringsmuligheder, som gør det nemt for dig at have diverse udstyr med til dagens små udfordringer. Opbevaringskurven kan bære op til 4,5 kg. Der er desuden en lomme til opbevaring på sædets bagside.


  Vægtkapaciteten er 35 kg.


  Mål: L 112 x B 62 x 81-113 cm., 84 x 62 x 25 (sammenfoldet)

  Hvad andre synes om produktet
  Bedste klapvogn!
  Den bedste klapvogn jeg har prøvet! Super nem og hurtig at folde sammen, kører godt(drejer nemt), god plads i kurven under.
  30-01-2018 Af Simone Sørensen
  Klappes sammen med en hpnd
  Vi er så glade for vores. Den er let at klappe sammen og så er den god at køre med i alt terræn. Den har en handy str. Og man kan sagten have den foldet sammen i den ene hånd og et barn i den anden op og ned af trapper. Det er virkelig smart at den kan klappes sammen med en hånd - virkelig stort plus.
  Kan stærkt anbefales.
  29-01-2018 Af Malene Kildelund
  Perfekt til storby og små gader
  Lækker og nem at komme rundt med. Nem at pakke sammen og tage med på farten. Rejsetasken kan anbefales til hvis man skal ud og rejse.
  God affjedring til lange gåture.
  15-12-2017 Af Sandra Sørensen
  Super let klapvogn
  Vi er så glade for vores. Den er let at klappe sammen og så er den rar at køre med. Den har en handy str. Og man kan sagten ha den foldet sammen i den ene hånd og et barn i den anden op og ned af trapper fx :)
  Kan stærkt anbefales.
  15-12-2017 Af Bonnie
  City mini GT
  Super nem vogn at folde ud og klappe sammen, kører godt. Nem lige at sætte i bagagerummet i bilen. Fylder ikke meget. Dog skal man lige overveje hvad man gør med pusletasken, da rummet under vognen er lidt bøvlet at tilgå, og knapt så rummeligt. Brug ingen taske eller mindre taske.
  30-10-2017 Af Kathrine Lauritsen
  Nem når man har trapper!
  Dejlig nem at have med op og ned af trapper: som en taske i den ene hånd og så er barn i den anden. Vejer ingenting så den er nem at køre med en hånd når den er tom for barn :) Et rigtig godt køb!!!!
  28-10-2017 Af Kathrine kryger
  Babyjogger gt
  Super lækker vogn.. pixizoo gav mig den helt rette information.. og prøvede ikke at sælge en dyre vare som de andre babyudstyrs butikker ville gøre da jeg søgte information der..
  28-10-2017 Af Maibrit
  Super skøn vogn!
  Virkelig lækker vogn og stoffet er bare prikken over i'et. Mange lækre detaljer, letforståelig brugsvejledning og generelt bare en robust vogn.
  28-06-2017 Af Mette Bank
  Vis flere Skriv din anmeldelse

  Skriv din anmeldelse

  Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

  ×