-44%

Baby Jogger City Mini GT - Charcoal Denim

Lagerstatus: +10 stk. på lager
Leveres i løbet af 1-3 hverdage
Gratis levering - Prisen gælder ved køb nuGratis levering - Prisen gælder ved køb nu

Specialpris 2.519 kr

Pris: 4.499 kr

Spar 1.980 kr

Specialpris 2.519 kr

Pris: 4.499 kr

Spar 1.980 kr


Køb nu - betal om 6 måneder

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Specifikationer
 • Varenummer 047406137015
 • Producent BABY JOGGER
 • Antal børn 1 Barn
 • Justérbart styr Ja
 • Med sele Ja
 • Kan lægges helt ned Ja
Produktbeskrivelse
  • Letvægts- og terrænvogn på 9,5 kg.
  • God ventilation og udkigs vinduer i kalechen
  • Svingbart forhjul og let at styre
  • Punkterfrie hjul, støddæmpende effekt og god komfort
  • Justerbar 5-punktssele med beskyttelsespuder
  • Vægtkapaciteten er 35 kg.
  • Mål: L 112 x B 62 x 81-113 cm., 84 x 62 x 25 (sammenfoldet)
  • Lifte der passer til vognen er: Baby Jogger Kompakt Pram og Baby Jogger Deluxe Pram 

  Charcoral Denim City Mini GT Single fra Baby Jogger

  Smart og smidig letvægtsklapvogn (9,5kg.) med terrænegenskaber, der er let at klappe sammen og have med. Vognen klappes hurtigt ud og er klar til at køre afsted. En fordel ved letvægtsvognen er desuden, at det svigbare forhjul gør den let at styre. City Mini GT vognen adskiller sig fra City Mini, idet de større punkterfri hjul, det større sæde, bremsens placering på siden af vognen og det justerbare håndtag (der giver mulighed for indstille håndtaget i forskellige højder) gør vognen bedre at køre med i et ujævnt terræn. 

  En luksus klapvogn som kan bruges under alle forhold og på alle terræn; inde i den pulserende storby, eller ude i den vilde natur.

  Vognen har mange gode funktioner, fx:


  Vognen har ventilation i sædet, som hjælper barnet med at komme af med varmen på en varm sommerdag. Sædet kan desuden justeres og næsten ligges helt ned, hvormed det efter en lang dag på farten er muligt for barnet at snuppe en lille middagslur i vognen. Når sædet er i liggeposition er der ventileringsnet samt regn- og vindafskærmning.


  Vindafskærmninger, der beskytter barnet mod træk.


  Støddæmpende funktion, der øger komforten for barnet, fordi den absorberer diverse bump på turen.


  Kalechen kan justeres efter behov i tre forskellige positioner. Den har et gennemsigtigt vindue, således barnet kan kigge ud.


  Den justerbare 5-punkts sikkerhedssele har beskyttelsespuder, der gør selen behagelig samtidig med, at den er en god sikkerhed.


  Desuden har vognen diverse universelle holdere, som City-seriens tilbehør kan passe til. Alt i alt giver letvægtsvognen City Mini fra Baby Jogger barnet en blød og komfortabel tur.


  Vognen har flere opbevaringsmuligheder, som gør det nemt for dig at have diverse udstyr med til dagens små udfordringer. Opbevaringskurven kan bære op til 4,5 kg. Der er desuden en lomme til opbevaring på sædets bagside.


  Vægtkapaciteten er 35 kg.


  Mål: L 112 x B 62 x 81-113 cm., 84 x 62 x 25 (sammenfoldet)

  Hvad andre synes om produktet
  Simone Sørensen 30-01-2018
  Den bedste klapvogn jeg har prøvet! Super nem og hurtig at folde sammen, kører godt(drejer nemt), god plads i kurven under.
  Vis mere
  Malene Kildelund 29-01-2018
  Vi er så glade for vores. Den er let at klappe sammen og så er den god at køre med i alt terræn. Den har en handy str. Og man kan sagten have den foldet sammen i den ene hånd og et barn i den anden op og ned af trapper. Det er virkelig smart at den kan klappes sammen med en hånd - virkelig stort plus.
  Kan stærkt anbefales.
  Vis mere
  Sandra Sørensen 15-12-2017
  Lækker og nem at komme rundt med. Nem at pakke sammen og tage med på farten. Rejsetasken kan anbefales til hvis man skal ud og rejse.
  God affjedring til lange gåture.
  Vis mere
  Bonnie 15-12-2017
  Vi er så glade for vores. Den er let at klappe sammen og så er den rar at køre med. Den har en handy str. Og man kan sagten ha den foldet sammen i den ene hånd og et barn i den anden op og ned af trapper fx :)
  Kan stærkt anbefales.
  Vis mere
  Kathrine Lauritsen 30-10-2017
  Super nem vogn at folde ud og klappe sammen, kører godt. Nem lige at sætte i bagagerummet i bilen. Fylder ikke meget. Dog skal man lige overveje hvad man gør med pusletasken, da rummet under vognen er lidt bøvlet at tilgå, og knapt så rummeligt. Brug ingen taske eller mindre taske.
  Vis mere
  Kathrine kryger 28-10-2017
  Dejlig nem at have med op og ned af trapper: som en taske i den ene hånd og så er barn i den anden. Vejer ingenting så den er nem at køre med en hånd når den er tom for barn :) Et rigtig godt køb!!!!
  Vis mere
  Maibrit 28-10-2017
  Super lækker vogn.. pixizoo gav mig den helt rette information.. og prøvede ikke at sælge en dyre vare som de andre babyudstyrs butikker ville gøre da jeg søgte information der..
  Vis mere
  Mette Bank 28-06-2017
  Virkelig lækker vogn og stoffet er bare prikken over i'et. Mange lækre detaljer, letforståelig brugsvejledning og generelt bare en robust vogn.
  Vis mere
  Skriv din anmeldelse

  Skriv din anmeldelse

  Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

  ×