Sidste dag for afsendelse med levering inden jul er den 17. december (Gælder lagervarer)

×
-36%

Baby Jogger City Mini GT Single - Sort

Lagerstatus: +10 stk. på lager
Leveres i løbet af 1-3 hverdage
Gratis levering - Prisen gælder ved køb nuGratis levering - Prisen gælder ved køb nu

Specialpris 2.879 kr

Pris: 4.499 kr

Spar 1.620 kr

Specialpris 2.879 kr

Pris: 4.499 kr

Spar 1.620 kr

plus Bliv medlem: Læs mere her

Køb nu - betal om 6 måneder

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Specifikationer
 • Varenummer 745146154100
 • Producent BABY JOGGER
 • Antal børn 1 Barn
 • Justérbart styr Ja
 • Med sele Ja
 • Kan lægges helt ned Ja
Produktbeskrivelse
  • Letvægts- og terrænvogn på 9,5 kg.
  • Vægtkapaciteten er 35 kg. 
  • God ventilation og udkigs vinduer i kalechen
  • Svingbart forhjul
  • Let at styre
  • Punkterfrie hjul, støddæmpende effekt og god komfort
  • Justerbar 5-punktssele med beskyttelsespuder
  • Mål: L 112 x B 62 x 81-113 cm., 84 x 62 x 25 cm. (sammenfoldet)
  • Lifte der passer til vognen er: Baby Jogger Kompakt Pram og Baby Jogger Deluxe Pram 

  Sort City Mini GT Single fra Baby Jogger

  Smart og smidig letvægtsklapvogn (9,5kg.) med terrænegenskaber, der er let at klappe sammen og have med. Vognen klappes hurtigt ud og er klar til at køre afsted. En fordel ved letvægtsvognen er desuden, at det svigbare forhjul gør den let at styre. City Mini GT vognen adskiller sig fra City Mini på grund af de større punkterfri hjul, større sæde, bremsens placering på siden af vognen samt det justerbare håndtag. Det justerbare håndtag giver mulighed for at indstille håndtaget i forskellige højder, hvilket gør vognen bedre at køre med i et ujævnt terræn.

  En luksus klapvogn som kan bruges under alle forhold og på alle terræn; inde i den pulserende storby, eller ude i naturen.

  Vognen har mange gode funktioner, f.eks.: 

  Vognen har ventilation i sædet, som hjælper barnet med at komme af med varmen på en varm sommerdag. Sædet kan desuden justeres og næsten ligges helt ned, hvormed det efter en lang dag på farten er muligt for barnet at snuppe en lille middagslur i vognen. Når sædet er i liggeposition er der ventileringsnet samt regn- og vindafskærmning, som beskytter barnet mod træk.

  Støddæmpende funktion, der øger komforten for barnet, fordi den absorberer diverse bump på turen.


  Kalechen kan justeres efter behov i tre forskellige positioner. Den har et gennemsigtigt vindue, således barnet kan kigge ud.


  Den justerbare 5-punkts sikkerhedssele har beskyttelsespuder, der gør selen behagelig samtidig med, at den er en god sikkerhed.


  Desuden har vognen diverse universelle holdere, som City-seriens tilbehør kan passe til. City Mini GT fra Baby Jogger giver barnet en blød og komfortabel tur.


  Vognen har flere opbevaringsmuligheder, som gør det nemt for dig at have diverse udstyr med til dagens små udfordringer. Opbevaringskurven kan bære op til 4,5 kg. Der er desuden en lomme til opbevaring på sædets bagside.


  Vægtkapaciteten er 35 kg.


  Mål: L 112 x B 62 x 81-113 cm., 84 x 62 x 25 (sammenfoldet)

  Hvad andre synes om produktet
  Rikke 15-07-2018
  Super lækker klapvogn , som ikke fylder noget som helst i bilen . Nem og hurtig lige til af pakke ud og sammen .
  Vis mere
  Sofie 14-07-2018
  Jeg har dårlig ryg, og derfor var det et krav, at vognen skulle være nem, og let at køre med. Vi testede vognen i butikken, hvor vi satte vores 4-årige datter i og selv med hende i, kunne jeg køre/styre vognen med 1 finger. Da vi har et lille bagagerum i bilen, er det dejligt, at den ikke fylder meget, når den er klappet sammen, men endnu vigtigere er det, at jeg selv kan klappe den sammen uden at belaste ryggen for meget.
  Styret kan justeres og komme så langt ned, at vores 4-årige kan skubbe lillebror. (Hun kan dog ikke se over vognen/kalechen). Normalt vil jeg gerne have en vogn, der vender så jeg kan se på mit barn, men da der er "vinduer" i kalechen, så der stadig er mulighed for at se til hinanden, er køreretningen et lille minus ved vognen jeg sagtens kan leve med.
  Vi har netop indviet vognen med en tur i skoven, så i ujævnt terræn, og selv om vognen ikke kunne skubbes med 1 finger var den stadig let og jeg er super glad for købet.
  Vis mere
  Kickie 20-06-2018
  En fin klapvogn, som er nem at klappe sammen og nem at gå med. Den har mere eller mindre alle de fasciliteter som en klapvogn skal have.
  To mimusser, er at styret er for højt for mit vedkommende, så jeg kam ikke gå med den i så lang tid ad gangen, og så foretrækker jeg, at barnet kigger ind på mig.
  Vis mere
  Sanne 13-04-2018
  Det er en fantastisk klapvogn! Den er nem at kører med og nem at klappe samme. Og så fylder den ikke så meget, så man kan have den med i alle slags biler ????
  Vis mere
  Sanne 29-12-2017
  Det er enkelt igennem fantastisk vogn, der er super nem at køre med, og nem at klappe sammen. Det er rart at den kan klappes så meget sammen, at den kan være i selv små bilers bagagerum.
  Vis mere
  Camilla Eskildsen 15-12-2017
  Vi har virkelig været glade for vores vogn. Vi har tidligere haft andre men intet slår denne
  Vis mere
  Ida 31-10-2017
  Vi er så glade for vores babyjogger. Den har været med på alle vores ferier siden vi købte den for nogle år siden og er så nem at have med da den kører super godt og klappes sammen let som ingenting med det smarte håndtag. Jeg anbefaler den til alle!
  Vis mere
  Ida 18-07-2017
  Tredje gang er lykkens gang og denne vogn overgår alle vores forventninger, den burde vi have købt som den første! Eneste minus er at barnet ikke kan vende med ansigt mod den der fører vognen.
  Vis mere
  Pia 05-06-2017
  Sikke dog en skøn vogn. Nem at have med på tur, jeg bruger nærmest aldrig min barnevogn og har blot sat min lift fra barnevognen i mens baby var lille.
  Vis mere
  Louise Lundin 26-05-2017
  Det er en super lækker vogn, som er nemt st komme rundt med
  Vis mere
  Helene Nielsen 18-04-2017
  Lækker lækker lækker klapvogn siger jeg bare. Den er nem at kører med. Og så dur den også til en tur i skoven. Det er fuldstændig fantastisk og så lækkert når man har en lille bil. Så er der både plads til klapvogn og hund
  Vis mere
  Kristina 08-12-2016
  Jeg ELSKER denne vogn! Super nem at klappe sammen! Super nem at manøvrere. Super nem at rengøre! Og til trods for knap så kønt design (den har lidt for sporty og high-tech udseende), så er den mere fiks at se på end sin storebror City Eliten.
  Stor fan!!
  Vis mere
  Lea Christensen 06-11-2016
  Super lækker vogn ! Nem at klappe sammen og kan være i min lille bil, hvilket er helt fantastisk ! Så kan barnevogns nægteren og jeg endelig komme på tur
  Vis mere
  Jannie 27-10-2016
  Vi købte denne pga. Den kan klare en større vægt og dermed kan vi bruge den i længere tid, end den lille model. Derudover er den dejlig nem at klappe sammen.
  Vis mere
  Mia Jørgensen 21-09-2016
  Denne skønne klapvogn, Baby jogger City mini gt, er simpelthen fantastisk. Min datter Andrea på 3 år sidder fantastisk i den og med det skønne drejehjul køre den som en drøm, selvom min datter er en basse på 18 kg. I bilen er den god, da den ikke tager alt pladsen som en barnevogn gør, så når vi engang skal have nummr 2, vil vi investerer baby delen til denne. Denne er god til både små og lidt større børn og masser plads :) thumps up herfra ihvertfald :)
  Vis mere
  Katrine 04-09-2016
  Som forventet er dette en formidabel klapvogn, den emmer af luksus og er rigtig lækker at køre med samt super nem at slå sammen. Fandt den her til en pris langt billigere end andre steder.
  Vis mere
  Catja 16-08-2016
  Vi er rigtig glade for vores Baby Jogger City Mini GT! Den fungerer supergodt som både klapvogn og erstatning for barnevogn, når man er på rejse. Der er så stor rummelighed, at der er plads til en lift, så på den måde kan selv helt små babyer være i vognen. Designet er lækkert og hjulene er store, dog ikke ligeså store som eliten, men store nok til at den er god til at køre på meget forskelligt terræn. Den får mine klare anbefalinger.
  Vis mere
  Andrea Teglers 01-05-2016
  Klapvognen lever fuldt op til mine forventninger! Super dejlig at køre med, både inde i byen men også i naturterræn. Fylder meget lidt og er nem at slå sammen, selv med en baby på armen:)
  Vis mere
  Brit Nikkelborg 15-03-2016
  Vi har haft denne vogn i ca. en måned nu. Vi havde kig på både city elite, mini gt og mini'en. Eliten var lidt for stor til vores behov og mini'en lidt for \"skrabet\". Valget faldt på mini gt, som er ikke mindre en genial på både korte ture, lange ture, by-ture og ture i lidt mere udfordrende terræn. Den er utrolig nem at slå sammen, hvilket er dejligt, når man er alene afsted med bettemanden. Selv faren er imponeret over denne klapvogn! Det eneste minus er, at ALT ekstraudstyr skal købes seperat. Indtil videre har vi dog kun købt et regnslag, men på sigt vil vi have købt et bakkebord. Til dagligt bruger vi en kørepose i vognen. Det er vores yndlings-transpormiddel :)
  Vis mere
  Agnete 15-12-2015
  Super lækker vogn.
  Fylder ikke ret meget kan nemt være en en Suzuki alto.
  Nem at komme rundt med i byen.
  Har en god varekurv, ikke stor men nem at få ting ind og ud af.
  Vis mere
  Louise Johnsen 09-10-2015
  Super lækkert lille og samtidig rummelig klapvogn. Det lille håndtag gør at den kan klappes sammen med en hånd. Vi ledte efter en god og solid klapvogn, som samtidig ikke fyldte særlig meget, da vi har begrænset opbevarings plads. Denne model fylder næsten ingen ting, og vejer kun 9 kilo, så den er virkelig ned at have med alle steder og samtidig er den så lille og let at den som oftest ligger på bryggersbordet. Et fantastisk køb hvis du leder efter noget småt og godt
  Vis mere
  Cecilia 05-08-2015
  Lækker og fiks vogn, som er nem at manøvre rundt med. Ligeledes nem at klappe sammen i små biler, bybusser etc. Vær dog obs på, at benene ikke kan løftes op under lur - barnet sove altså ikke 100% vandret, men blot med hoved/ryg lagt ned.
  OBS: Vi ventede 30 dage på at modtage vognen, selvom vi fra start var blevet lovet 6-12 dage (og Pixizoo havde en elendig kundeservice i mellemtiden).
  Vis mere
  Gitte 04-08-2015
  En rigtig lækker klapvogn som jeg har haft glæde af i 2år nu uden at det kan mærkes på den at den har været brugt hver dag. Elsker den er så nem at pakke sammen og kan være uden besvær i vores Toyota Aygo. Kan kun anbefale denne klapvogn. Vi venter nr. 2 og har endda købt City mini GT double med lift så vi kan bruge den fra start når baby 2 ankommer. Det eneste minus er at den er dyr og at prisen på tilbehøret ligeledes er dyr. Men super lækker vogn!
  Vis mere
  Christina Heitmann Lilienthal Bandholm 20-05-2015
  Købte denne vogn hos Pixizoo til en formidabel pris - en pris andre ikke kunne slå. Vognen kom indenfor 5 hverdage. Det er en super vogn der opfylder vores krav. Den er nem at klappe sammen og så fylder den ingenting i bilen.
  Vis mere
  Frederikke Veronika Mortensen 18-05-2015
  Jeg har købt denne klapvogn hos Pixizoo. Det har jeg ikke fortrudt da den er nem at have med de fleste steder. Mit formål var at købe en man kunne bruge til at have med på shopping og andre steder. Har den i bilen så man altid kan have den med sig. Et godt køb i god kvalitet.
  Vis mere
  Skriv din anmeldelse

  Skriv din anmeldelse

  Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

  ×