WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUD HER

-44%

Baby Jogger City Mini GT Single klapvogn - sort inkl. Voksi Blue Dot

Udgået

Vi beklager, men produktet er desværre udgået og vi har ikke flere på lager.

Bliv eventuelt inspireret, og se alternativer længere nede på siden

Produktbeskrivelse
  • Fantastisk sæt som består af:
  • Baby Jogger City mini gt single i Sort
  • Voksi classic + Blut Dot
  • Posen kan bruges som kørepose, legetæppe, dyne mm.
  • Posen har selehuller til klapvognen og skridsikkert materiale på bagsiden.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Sort City Mini GT Single fra Baby Jogger

Smart og smidig letvægtsklapvogn der kun vejer 9,5 kg., med terrænegenskaber, der er let at klappe sammen og have med. Vognen klappes hurtigt ud og er klar til at køre afsted. En fordel ved letvægtsvognen er desuden, at det svingbare forhjul gør den let at styre. City Mini GT adskiller sig fra City Mini, idet den har større punkterfri hjul, et større sæde, bremserne placeres på siden af vognen og et justerbare håndtag. Det justerbare håndtag giver mulighed for at indstille håndtaget i forskellige højere, hvilket gør vognen bedre at køre med i et ujævnt terræn. 

City Mini GT er en luksus klapvogn, som kan bruges under alle forhold og på alle terræn, altså både inde i den pulserende storby, og ude i naturen.

Vognen har mange gode funktioner, den har ventilation i sædet, som hjælper barnet med at komme af med varmen på en varm sommerdag. Sædet kan desuden justeres og næsten lægges helt ned, så efter en lang dag på farten, er muligt for barnet at snuppe en lille middagslur i vognen. Når sædet er i liggeposition, er der ventileringsnet samt regn- og vindafskærmning.

Med denne vogn er der vindafskærmninger, der beskytter barnet mod træk. City Mini GT har desuden støddæmpende funktion, der øger komforten for barnet, fordi den absorberer diverse bump på turen.

Kalechen kan justeres efter behov i tre forskellige positioner. Den har et gennemsigtigt vindue, således barnet kan kigge ud. Desuden er City Mini GT udstyret med en justerbar 5-punkts sele, som har beskyttelsespuder, der gør selen behagelig samtidig med, at den er en god sikkerhed.


Vognen har diverse universelle holdere, som City-seriens tilbehør kan passe til. Alt i alt giver letvægtsvognen City Mini GT fra Baby Jogger barnet en blød og komfortabel tur.


Vognen har flere opbevaringsmuligheder, som gør det nemt for dig at have diverse udstyr med til dagen. Opbevaringskurven kan bære op til 4,5 kg. Der er desuden en lomme til opbevaring på sædets bagside.

Baby Jogger City Mini GT har en vægtkapaciteten er 35 kg. og måler: L 112 x B 62 x 81-113 cm., 84 x 62 x 25 (sammenfoldet)

Sove- og kørepose fra Voksi Classic+ i blue dot 

Hvis du ønsker, at dit barn skal have en af de lækreste sove- og køreposer, så er Voksi Classic et oplagt valg. Du får nemlig en kørepose, hvor dit barn kan ligge trygt og blødt og i den rigtige temperatur.

Denne lækre Voksi Classic kørepose er blevet opgraderet, så du får alle de bedste egenskaber. Køreposen har nemlig både fået imiteret læderforstærkninger ved alle snorehuller, samt fået forede uld flapper som dækker hullerne, så varmen kan blive inde i tæppet.

En anden fantastisk egenskab køreposen har fået er, at den kan vaskes i vaskemaskinen. Det er derfor nemt for dig som forældre, at få den rent igen, hvis den i et tilfælde bliver beskidt. Du skal blot følge vaskeanvisningen.

Til denne eksklusive Voksi pose hører en lækker uld dyne til, som kan bruges, fra barnet bliver født, til det bliver 3 år gammelt. Voksi posen bruges i barnevognen som sovepose, og når du begynder, at bruge klapvognen kan den bruges som kørepose. Det er også muligt at bruge den fantastiske Voksi sove- og kørepose som lift, da der er mulighed for at tilkøbe en lift med hank.

Voksiposens inderfor er lavet af uld, som er rigtig godt til at regulere varmen, så du ikke behøver at bekymre dig om dit barn fryser, eller har det for varmt. Det er dog en god ide at give dit barn hue og vanter på i de kolde måneder.

Denne Voksi Classi kan også bruges som et legetæppe.

 

Specifikationer
  • Varenummer: 745146154100+204035
  • Antal børn: 1 Barn
  • Justérbart styr: Ja
  • Med sele: Ja
  • Kan lægges helt ned: Ja

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×