★ Lagersalg! Spar op til 65% ekstra Shop her

×

Baby Jogger Deluxe Pram lift - Sort

Ekstra 25% rabatkode!

Tilføjes automatisk i kurven

FRI FRAGT

Specialpris 2.209 kr

Vejl. pris: 2.599 kr

Andre udgaver

 • Baby Jogger Deluxe Pram lift - Charcoal Denim
 • Baby Jogger Deluxe Pram Lift - Granite

Specialpris 2.209 kr

Vejl. pris: 2.599 kr

OBS: Er du ikke medlem, bliver du det automatisk ved at sætte flueben her.
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout

Produktbeskrivelse
 • Luksus lift fra Baby Jogger
 • Bærehåndtag
 • Optimal komfort for barnet
 • Kan bruges op til 9 kilo. 
 • Liggemål på 78 cm, bredde: 32 cm. 
 • Madras medfølger
 • Kalechen kan justeres for beskyttelse mod vind og sol
 • Passer til følgende klapvogne: Baby Jogger City Elite, Baby Jogger City Mini, Baby Jogger City Mini GT, Baby Jogger City Select, Baby Jogger Select LUX, City Summit X3, City Mini 4 og Baby Jogger Premier
 • Farve: Sort 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Sort Deluxe Pram Lift fra Baby Jogger

Super lækker lift fra babyjogger, som nemt kan bruges på dit klapvognsstel, så dit nyfødte barn har et blødt og behageligt sted, at hvile på turen. 

Liften har en lækker rummelig kaleche med UV 50+ og kan justeres så barnet bliver beskyttet for vind og regn.Liften kan bruges fra nyfødt til 6 måneder. Madrassens betræk kan vaskes ved 30 grader. Den holder sig kølig i sommermånederne, da bunden indeholder et ventilationselement. 

Adapterer følger med, så du kan sætte liften på dit klapvognsstel. 

Deluxe Pram Single Lift passer til følgende Baby Jogger-modeller:Baby Jogger City Elite, Baby Jogger City Mini, Baby Jogger City Mini GT, Baby Jogger Select , Baby Jogger Select LUX, City Summit X3, City Mini 4 og Baby Jogger Premier 

OBS Deluxe Pram kan ikke bruges til Select LUX hvis man har to børn, da der ikke er plads. Det anbefales at købe søskendesæde og lift-kit for at kunne have plads til begge børn.

Deluxe Pram Single Lift passer IKKE til følgende Baby Jogger-modeller: City Elite 2, Mini – og GT Double, City Lite, City Mini Zip, Vue/ Vue Lite, City Tour og City Tour LUX

 Alt i alt den perfekte luksuslift.

OBS: Klik-funktionen på denne lift er rund, som på denne lift. 

Specifikationer
 • Varenummer: 745146957800
 • Farve: Sort
 • Mærke: BABY JOGGER
Bedømmelser
Sarah Nørregaard 18-03-2020
Den er så lækker !
Vis mere
camilla 31-08-2018
Ja som overskriften siger kunne vi bestemt ikke undvære denne- da vi tog ud at rejse. Dog synes jeg at madrassen er får hård og har udskriftet denne med en vuggemadras. Det positive er at liften er en anelse større end alm. Lifte, hvilket gør at min datter kan bruge den længere tid - vi bruger denne lift i barnevognen også (emmaljunga Big Star suprême), hvor vi har skruet “adapterne” af..
den har et lækkert inderfoer, men men men: kan ikke se ideen i at myggenettet/luftnettet er på hele bagsiden af kalechen - da det er træls når solen skinner og baby får sol i hele hovedet. (der burde laves noget solskærm til). Derudover beskytter kalechen mod solen 50+, men der bliver alt for varmt under kalechen :-( måske det er bedre med den grå???
Vis mere
Sara Nymann Bruun Jensen 29-06-2018
Den er utrolig praktisk. Det er rigtig fedt at man kan tage den af og bære den som en lift, og at den uden problemer kan tages med ind og stilles, så baby kan få lov at sove videre :)
Vis mere
Signe 30-12-2017
Vi er super glade for vognen, men liften er ret stor og klodset, og madrassen virker lidt hård og tynd. Liften er dog uundværlig, men der kunne godt blive kælet lidt mere for lækkerheden i en deluxe model.
Vis mere
Christina Nordqvist 15-12-2017
NEJ☺️ Babyjogger er bare smart, nemt og praktisk. Deluxe pram er ingen undtagelse. Denne lift er super fed og nem at håndtere. Den kan slåes sammen, så den bliver “flad”. Eneste minus er at den godt lige kunne have haft lidt længere liggemål. Men den kan klart anbefales.
Vis mere
Ida 31-10-2017
Vi købte vores babyjogger Deluxe pram da vi skulle på ferie med vores 3 mdr gamle baby. Vi synes at vores almindelige barnevogn var for stor og for varm at have med sydpå. Liften er så nem at få af/på med de medfølgende adapter og vi brugte den faktisk som vores primær barnevogn de første måneder herhjemme. Den kan klart anbefales!
Vis mere
Pacharaporn Vichiendilokkul 19-04-2017
Jeg er mega glad for denne baby lift fra babyjogger dem er nemt at bruge. Meg bekligt håndtag. Fungeret perfekt
Vis mere
Kia 21-03-2017
Lækker lift som er utrolig nem at klikke af og på, og så vejer den stort set intet. Eneste ulempe er den lille afskærmning mod blæst, den er \"nørklet\" at sætte fast. Og så skal man være opmærksom på det lille liggemål, men det passer fint til mit behov :-)
Vis mere
Tina rasmussen 18-05-2015
Så bliver det ikke lettere - efter at have pakket barnevognen ind og ud af bagagerummet 5 gange - opgav jeg og købte liftdelen til vores klapvogn. I dag har jeg haft den inde og ude af bilen 4 gange og det er så nemt. Solskyggen er stor nok til at tage sommersolen og vindklappen er høj nok til at tage al vinden. Det her er gennemtænkt. Lillemanden og jeg tager på tur hele tiden- hurra for elite
Vis mere
Sofie 18-04-2015
Vi er rigtig glade for at vi valgte en baby jogger med lift istedet for en barnevogn. Det har fungeret helt perfekt og den har været rigtig nem at komme rundt med når jeg skulle ud at handle med prinsessen.
Vis mere
Maria 02-10-2014
Er rigtig glad for denne Baby Jogger pram/lift. Den er super nem at klikke i og ud af Baby Jogger stellet og de to håndtag på siden er gode at bære lift med baby i. Selvom der er et håndtag i kalechen, synes jeg ikke det er så nemt at bære liften heri, når der også ligger et barn på 6-7 kg deri..
Solskyggen i kalechen er rigtig smart, da den nemt kan trækkes frem og proppes ind igen - dog bliver baby meget våd i hovedet hvis solskyggen proppes ind efter en regnbyge..
Det er smart med udluftning i kalechen og mulighed for udluftning i bunden af liften.
Det jeg har været mest irriteret over ved denne lift er måden vindfanget skal sættes fast på - det må kunne gøres smartere, så man ikke skal stå og bøvle med at få en knap igennem et minimalt hul.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt