JANUARUDSALG | Spar op til 75% | Se tilbuddene her

×

Baby Jogger Regnslag til City Elite Single

399 kr
399 kr
Produktbeskrivelse
  • Regnslag der passer til Baby Jogger City Elite
  • Beskytter mod regn og vind
  • Uundværdligt til det danske vejr
  • Materialet er gennemsigtig og giver udkigsmulighed
  • BPA og PVC frit

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Regnslag til City Elite Single fra Baby Jogger

Regnslaget passer til Baby Jogger City Elite og beskytter mod regn og vind, så det gør det mere trygt at tage ud i det uundværdlige danske vejr. Materialet er gennemsigtigt plast og giver demed udkigsmulighed, således barnet stadig kan følge med i, hvor turen går hen.BPA og PVC frit.

Specifikationer
  • Varenummer: 745146913516
  • Farve: Gennemsigtig
  • Mærke: BABY JOGGER
Bedømmelser
Carola 29-11-2019
Et regnslag er et must i DK og vi syntes da også at det var perfekt med det regnslag nu vi er SÅ glade for baby joggeren.
Vi brugte den 5 gange og så var den ødelagt.. så er det altså ærgerligt at give 400kr for noget som ikke holder ret lang tid. Ellers er den rigtig fin konstrueret - dog kunne der godt være en flap ned til lommerne :-)
Vis mere
Charlotte 18-11-2019
Et perfekt regnslag til vognen og det holder tæt. Men det går desværre lidt for let i stykker mellem plastik og stof. Det fylder meget når det ikke er i brug.
Vis mere
Sara 06-07-2019
Klart det bedste regnslag jeg har prøvet. Genialt at man kan lyne det op midt på, så man ikke behøver at tage det af for at få barnet ud.
Vis mere
Sabina 22-05-2019
Det bedste tilbehør vi har tilkøbt især med det danske vejr.
Vis mere
Sofie 29-10-2017
Det bedste ved regnslaget erat det passer til vognen og holder regnen ude. Ellers er det pænt træls. Det er bøvlet at montere, der kan ikke nemt tages med, hvis det måske/måske ikke bliver regn og det gør vognen meget lukket når det er monteret.
Vis mere
Sandra 19-09-2017
Vi bruger joggeren i alt slags vejr til og fra vuggestuen og regnslaget har været i brug flere gange. Virker fint, når man først har fået det på. Min søn er dog ikke fan af at være lukket inde, men man kan lade være at lyne det helt, så drengen stadig kan kigge over kanten.
Vis mere
Catharina 18-09-2017
Regnslaget er lidt bøvlet at sætte på, indtil man lige vænner sig til det. Men det sidder godt på klapvognen og er 100 % vandtæt. Et virkelig godt køb
Vis mere
Anne 30-05-2017
Regnslaget holder vandet ude, men synes det er ret besværligt at sætte på :(
Vis mere
Camilla 18-04-2017
Når man bruger sin city elite så meget som os i alt vind og vejr så er denne et must-have. Det passer perfekt på, dækker godt af, men alligevel let adgang til barnet som sagtens kan se ud, selvom regnslaget er på.
Vis mere
Natia Erika Nissen 06-07-2016
Et musthave til vores Baby jogger City elite.
Vis mere
Ea 09-04-2016
Fint regnslag der sidder godt, det er dog lidt bøjlet at sætte på og så savner jeg en indbygget lomme eller noget i den stil til at opbevare det i som der er i andre regnslag.
Vis mere
Ditte 15-03-2016
Regnslaget sidder perfekt på vognen, og virker som det skal. Det er rimelig let at sætte på. Det eneste minus er prisen.
Vis mere
Marie E 15-03-2016
Ikke så nemt at sætte på. Sætter for bremsen og lommerne. Ikke nemt for barnet at se igennem fordi det er så kraftigt. Men er font vandtæt
Vis mere
Rikke 09-10-2015
Det er et super godt regnslag. Det holder tæt og passer perfekt til City eliten :) Det er skønt med lynlås, så man ikke skal have hele regnslaget af når man skal ned til sit barn (ligesom man skal med deres myggenet) :)
Vis mere
Millechr 18-05-2015
Vi er meget glade for vores regnslag til vores baby jogger! Det er konstrueret perfek,t så det dækker for regn og slud, men samtidig er der hurtig og nem adgang til barnet, som ligeledes kan kigge ud, imens man er på farten :)
Vis mere
Christina2605 18-12-2014
Rigtig lækkert regnslag. Det er dog lidt besværligt at sætte på og dækker for nogle af lommerne.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×