STORT OUTLET | Spar op til 75% | Se her

-20%

Baby Jogger Summit X3 Løbevogn - Black/grey 2020 model

Specialpris 3.995 kr

Pris: 4.999 kr

Spar 1.004 kr

Specialpris 3.995 kr

Pris: 4.999 kr

Spar 1.004 kr

Specialpris 3.995 kr

Pris: 4.999 kr

Spar 1.004 kr

Rente- og gebyrfri betaling i 10 mdr.

Spar ekstra, køb som sæt

Produktbeskrivelse
 • Kombineret klapvogn og løbevogn fra Baby Jogger
 • Bremse- og låsefunktion på håndtaget 
 • Låsbart svinghjul foran med affjedring.
 • Justerbar kaleche med flere positioner og vindue.
 • 16″ baghjul og 12″ forhjul
 • Justerbar 5-punktssele med skulderpolstring
 • Unik, patenteret affjedring på baghjulene, som giver en skøn køretur
 • Vægt 12,2 kg
 • Vægtkapacitet 34 kg
 • Passer til Baby Jogger Kompakt Pram Baby Jogger Deluxe Pram 
 • Mål: L100 x B50 x H100 cm., L75 x B32 x H26 (sammenfoldet)
 • Ryglæn: 53 cm, Sæde: 26 cm

 

 

 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Sort/Grå Summit X3 Løbevogn fra Baby Jogger

Smart og affjedrende letvægtsklapvogn (12,2kg.) designet til løb i alle typer terræn. Vognen er let at klappe sammen og have med, og den klappes hurtigt ud og er klar til at køre afsted. En fordel ved letvægtsvognen er desuden, at det svingbare forhjul gør den let at styre. Der er også mulighed for at låse det forhjulet, hvis det ønskes. 

Vognen har mange gode funktioner, f.eks.:

Vognen har ventilation i sædet, som hjælper barnet med at komme af med varmen på en varm sommerdag. Sædet kan desuden justeres og næsten ligges helt ned, hvormed det efter en lang dag på farten, er muligt for barnet at snuppe et lille hvil i vognen. Når sædet er i liggeposition, er der ventileringsnet samt regn- og vindafskærmning. Vindafskærmningerne beskytter barnet mod træk.

Ekstra støddæmpende funktion både for og bag (særligt på baghjulene er en unik affjedring), der øger komforten for barnet, fordi den absorberer diverse bump på turen.

Formstøbte polymerhjul, der gør vognen oplagt til diverse terræn.

Det ergonomiske håndtag er designet til at gøre løbeturen så optimal for dig, som muligt. Blandt andet er den afrundede facon med til at gør vognen lettere at styre med én hånd.

Kalechen kan justeres efter behov i flere forskellige positioner. Den har et gennemsigtigt vindue, således barnet kan kigge ud.

Den justerbare 5-punkts sikkerhedssele har beskyttelsespuder, der gør selen behagelig samtidig med, at den er en god sikkerhed.

Parkeringsbremsen er bagtil. Desuden har vognen diverse muligheder for at tilkoble udstyr efter netop dit behov.

Vognen har flere opbevaringsmuligheder, som gør det nemt for dig at have diverse udstyr med til dagens små udflugter. Opbevaringskurven kan bære op til 4,5kg. Der er desuden en lomme til opbevaring på sædets bagside.

Vægtkapaciteten er 34 kg.

Mål: L114 x B65 x H100 cm., L85 x B65 x H39 (sammenfoldet)

Specifikationer
 • Varenummer: 745146314108
 • Farve: Sort
 • Mærke: BABY JOGGER
 • Antal børn: 1 Barn
 • Justérbart styr: Nej
 • Med sele: Ja
 • Kan lægges helt ned: Ja
Bedømmelser
Mette 22-04-2020
Vi er meget glade for vognen, der har gode køre egenskaber. Vi har altid passet godt på den og haft den stående indendøre. Efter 6 mdr. undrede jeg mig over at elastikken i siderne var helt slatne. Da jeg henvendte mig til pixizoo fik jeg beskeden tilbage om at de ikke ville modtage en reklamation på dette, da det ikke påvirkede funktionalitet eller sikkerhed. Jeg havde større forventninger til en vogn jeg havde givet 4600 kr for. Jeg tror de har solgt mig en gammel vogn, da der stod 2016 på den, hvilket kan forklare den slatne elastik, ligesom en gammel mørnet badedragt. Jeg havde valgt st handle hos pixizoo, selvom de var dyrere end en udenlandsk konkurrent, da jeg netop ville have mulighed for nem reklamation. Det var så dumt gjort.
Vis mere
ida cecilie 26-12-2019
Helt igennem fantastisk klapvogn! Vi har compact pram og autostols adapteren til. Den er så let at have med sig. og kan køre over alt. Vi har haft den med på stranden og på marken. intet problem!!
Vis mere
Steen 03-11-2019
Fin løbevogn med god komfort for barn og løber.
Stabil, vel afbalanceret og letkørende. Gode justeringsmuligheder og velegnet som klapvogn også.
Vis mere
Elisabeth 09-05-2019
Jeg bruger den nu som barnevogn ind til min søn bliver gammel nok til klapvognsdelen, men jeg har allerede løbet et par ture med den og den er fantastisk :) kan klart anbefales både som barnevogn og senere klapvogn/løbevogn til den aktive familie.
Vis mere
Mie 24-03-2019
Super lækker løbevogn! Vognen fungerer upåklageligt og er bygget dejligt solidt. Vi er glade for købet!
Vis mere
Louise 02-01-2019
Super lækker vogn - som vi har valgt at bruge som løbevogn men også almindelig klapvogn.
Vis mere
Mia 16-06-2018
Vi har længe søgt en løbeklapvogn, som fungerede lige godt til begge dele. Endelig faldt vi over Baby Jogger Summit X3, og vi har ikke fortrudt det siden. Vi bruger den både til almindelig klapvogn på rolige ture, men bestemt også som løbevogn, når den skal have lidt mere gas! :-)
Vis mere
Mia Dybdahl Andersen 16-06-2018
Vi har længe søgt en vogn til vores søn, som både kunne fungere som klapvogn og løbevogn. Endelig faldt vi over Baby Jogger Summit X3, og den er bare helt perfekt til vores krav. Vi bruger den både som almindelig klapvogn, men også som løbevogn de dage, hvor den skal have lidt mere gas :-)
Vis mere
Kristian 27-09-2017
Jeg elsker vores løbevogn.! Jeg ville virkelig gerne have en løbevogn og det var enten en god klapvogn og en billigløbevogn eller ingen løbevogn ;-( Summit X3 Blev dog løsningen og for en gangs skyld fik jeg lov at bestemme.

Vi købte nemlig x3 som var den bedste løbevogn jeg kunne finde og bruger den som klapvogn. Det fungerer virkelig godt. Alle er glade ;-)
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×