CYBER WEEK! Shop de gode tilbud her >

Babylifte

Se vores store udvalg af babylifte. Liften er super godt valg, hvis du har købt en traditionel barnevogn med stort liggemål. Med en lift har du mulighed for at skabe en tryg og sikker hule til din baby den første tid. Den fungerer som et godt alternativ til de soveposer

 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 2 af 2

Side:
  1. Side 2 af 2

Hvad er en babylift? 

Når du står og kigger på barnevogn, er der mange forskellige ting, som du skal forholde dig til. Nogle vogne er såkaldte kombivogne, nogle vogne har masser af ekstra udstyr. Men hvad betyder det egentlig, når der står, at der medfølger en lift? 

 

Hvis du slår babylift op i ordbogen, står der, at det er en indretning til at løfte nogen eller noget med. En helt traditionel lift er en kasse med en kaleche og stropper, som du kan bruge til at løfte kassen med. 

 

En lift er altså en form for ekstra seng, som du kan tage ind og ud af barnevognen i mens din guldklump ligger og sover. 

 

Ude godt og hjemme bedst 

Babyliften bruges ofte i barnevognen, når baby er helt lille, da den ellers godt kan virke meget stor, når din baby er helt nyfødt. Der kan man med fordel bruge liften til at skabe en tryg hule, indtil din baby er stor nok til at fylde ud i barnevognen. 

 

Nogle bruger også liften som seng i de første måneder, sådan et den lille guldklump ikke oplever for mange forandringer i løbet af dagen, men derimod oplever sovetid som noget trygt og velkendt. Liften er nem at flytte rundt i hjemmet – de smarte håndtag går det nemt at tage den fra rum til rum. 

 

Babyliften er desuden ekstra god, hvis man har sin baby med ud til andre, hvor der måske skal soves lur. På den måde slipper man for det bøvl, som kan opstå, når ens lille menneske skal sove ude et nyt sted. Liften vil være en tryg seng, som I nemt kan have med. 

 

Babylifte eller sovepose? 

I de senere år er det kommet et alternativ til babyliften – nemlig en sovepose. Det kan være svært at se, hvorfor den ene mulighed er bedre end den anden? Det kan også sagtens være, at lige netop i jeres familie, har I brug for begge muligheder. 

 

Fordele ved babylift:

Med babyliften har du en velkendt seng, når I er ude. Liften er udstyret med en kaleche, som afskærmer din guldklump, mens det sover. Det er nemt at putte din baby i liften, når I skal på tur. 

 

Fordele ved sovepose: 

De fleste soveposer kan vaskes. Mange poser har huller, så de kan bruges som køreposer, når dit barn bliver ældre. 

 

Kvit og frit 

Hos Pixizoo finder du et stort udvalg af babylifte, som passer til lige netop det behov du og din baby har. Hvis du køber for over 699 kr., tilbyder vi gratis fragt. Desuden har du ubegrænset retur. Så skulle du alligevel have valgt den forkerte lift, kan du nemt bytte til den rigtige. Skal du købe stort ind? Send os en tilbudsforespørgsel, så laver vi et ekstra godt tilbud til dig.