Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Farve
  1. GråGrå (1)
  2. GrønGrøn (1)
Pris
  1. kr50
    kr200

Baby Monsters

Med Baby Monsters vælges en unik vogn, som passer perfekt til jeres hverdag og behov. Det er estiske vogne af høj kvalitet og med ergonomisk omtanke. Hvad end du er på udkig efter en vogn til hverdag eller rejser, så finder du en vogn her på siden, der passer til jeres behov.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Baby Monsters – til netop dine behov og ønsker

Baby Monsters er en virksomhed, som er passionerede omkring deres produkter. De producerer barnevogne og tilbehør, som skaber komfort for både børn og forældre.  Kvalitet, æstetik og alsidighed er nogle af deres nøgleord. Baby Monsters’produkterernemme at bruge, og dækker alle behov, som du har brug for i en barnevogn. Et af deresvigtigste kendetegn er, at dehele tiden prøver mednye farver og stoffer til at udvide sortimentet,ogderigennemtilbyde forældre muligheden for at finde netop de produkter, som passer til deres behov og ønsker. 

 

Baby Monsters’ produkter er eksklusive og luksuriøse, og er produkter til den kræsne forældre, som forventer en høj kvalitet, af produkterne. Virksomheden har stor fokus på anvendelighed og ergonomi – både for forældre og barn. Med Baby Monsters får du en unik vogn, som passer perfekt til jeres hverdag og behov. 

 

Udvalget

Baby Monsters har et stort udvalg af barnevogne og tilbehør. De har bl.a. klapvognen Phoenix, som er en smart og trendy vogn. Klapvognen har godt med plads, behagelig komfort, og så er den samtidig let sammenklappelig. Dette er en let og alsidig vogn med mange fordele og lækkert design. Kalechen beskytter dit barn både mod solens stærke stråler, vind og regndryp. Kalechen er fremstillet af et tekstil, som beskytter med den anbefalede faktor 50+. Phoenix-modellen er specielt kendt for sit brede sæde, så der er god plads – også med en fyldig flyverdragt. 

 

Derudover fås klapvognen Kuki. Denne er lavet af et letvægt-materiale og er super kompakt. Vognen er super nem at klappe sammen, og hjulene klikkes nemt af, så den er nemmere at opbevare i for eksempel bilen.Vognen er desuden enormt brugervenlig og nem at betjene med dens drejelige forhjul, der desuden kan fastgøres alt efter terræn. Børnene kan enten sidde op eller ligge helt ned i sovestilling. En flot vogn, der er enkel, funktionel og intuitiv. 

 

Baby Monsters til netop jeres behov

Vognene fås til et enkelt barn, men der findes derudover også et stort udvalg af søskende og tvillingevogne. Søskendevognene kan gå igennem alle døre af normal størrelse, samt gør den nem at have med i offentlig transport. Med vognene er det ingen hindring at transportere 2 børn rundt i samme vogn, hvor ergonomien er i top for både børn og forælder. Baby Monsters er flotte vogne, der er enkelte, funktionelle og intuitive.

Derudover fås et stort udvalg af tilbehør til Baby Monsters’ vogne, hvilket gør, at produkterne kan passe til netop jeres behov. 

 

Hos Pixizoo sidder vi altid klar til at hjælpe

Hos Pixizoo er det er vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. Skulle du have spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vores kompetente og dygtige medarbejdere altid er klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.

 

Se hele udvalget af Baby Monsters på Pixizoo.dk, og læs mere om de enkelte produkter og deres funktioner samt specifikationer.