Kun i dag: Spar 35% på Fjällräven med rabatkode: FR35

Filtrering
Pris
  1. kr534
    kr1799

Babyalarmer

Babyalarm hos Pixizoo

En babyalarm er en nødvendig livline i livet med en baby. I det første lange stykke tid sover ens baby rigtig meget - gerne op mod 18 timer i døgnet. Uanset om man er førstegangsforældre eller rutinerede forældre, så giver en babyalarm en kæmpe sikkerhed under barnets søvn. Selvom ens baby er det vigtigste, så er der nogle praktiske ting som at spise, gå i bad, få ordnet vaksetøj mm., som skal ordnes. Under barnets søvn, kan man som forældre få en velfortjent pause, og få ordnet nogle af hverdagens andre gøremål. Her hos Pixizoo har vi stillet store krav til vores udvalg af babyalarmer, så du kan være sikker på at få det bedste af de bedste. Ønsker du at kunne holde øje med hvad der sker i barnevognen, så tilbyder vi også babyalarmer med kamera funktion. 

Se blandt andet babyalarmer fra Neonate og Philips Avent. 

 

Babyalarmer kan være lidt af en jungle - er du i tvivl om, hvilket alarm du skal vælge? 

Læs vores guide til valg af babyalarmer her»

 

 

Babyalarmen - Sikkerhed og tryghed

Når man har en god babyalarm, hvor sikkerheden og kvaliteten er i top, kan man nærmest føle at babyalarmen er en ekstra hjælp eller en lille "Mary Poppins". Den sørger for at give lyd, så snart barnet for brug for dig. Det betyder, at man som forælder, kan få gjort nogle af dagligdagens gøremål, uden at skulle bekymre sig om, man nu overhører sin baby der sover middagslur. En babyalarm består som udgangspunkt af to enheder, nemlig en baby-enhed, som lægges i nærheden af babyen og en forældre-enhed, som skal være i nærheden af dig. Nogle alarmer har dog mulighed for, at tilkoble flere enheder. 

Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af de førende mærker af babyalarmer, så uanset om du bor i tætbeboede områder, højt oppe på 5. sal, på landet eller noget helt fjerde, så har vi en babyalarm der passer til dig. Bor du i tætbebyggede områder, kan der med fordel vælges en babyalarm med digitale kanaler, da det kan mindske risikoen for at babyalarmen opsnapper lyden fra en anden grædende baby. Har du brug for en alarm med lang rækkevidde, så fører vi modeller, der har en rækkevidde på om til 800 meter. Vi har babyalarmer med tovejskommunikation, som betyder, at man kan tale med sit barn igennem alarmen. For nogle børn kan det være beroligende, bare at høre en forælderstemme. 

De fleste af vores babyalarmer har meget lang levetid på batterierne, og har en indbygget indikator, som viser hvis alarmen enten er ved at løbe tør for batteri eller hvis signalet er dårligt.  Nogle af babyalarmerne er både udstyret med både lyd, lys i displayet og med vibrator, så man som forældre ikke kan undgå, at se og høre om barnet er vågnet, hvilket er enormt betryggende. 

 

 

 

Babyalarm med kamera

Vi tilbyder babyalarmer med og uden videofunktion, derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv om det er en vigtig funktion. Hvis dit barn sover meget uroligt, vil det være en god ide. For de fleste forældre, vil kamerafunktionen ikke være afgørende, da man går direkte ind til barnet, hvis man hører gråd. Men igen, har man et barn der sover uroligt, kan det være en fordel, at man kan se om barnet bare sover uroligt eller om han eller hun er vågnet. 

Hvis dit barn sover meget udenfor, vil det være en god ide med en babyalarm der kan holde ned til lave temperaturer om vinteren og som kan holde lang batteritid. De fleste af vores babyalarmer har indbygget alarm for lav batteristand og indikator for hvis dit barn græder eller skriger.

 

Forbrugerrådet Tænks tre bedste råd til babyalarm- Tydelig og gentagen varsling, hvis der ikke er forbindelse mellem sender og modtager – uanset årsagen.

 

- Alarmer med flere kanaler nedsætter risikoen for, at du opfanger andre babyers gråd. Gode alarmer adskiller sig fra de mindre gode ved at, de giver en bedre sikring mod fremmede signaler på linjen.

 

- Temperaturmåler og tovejskommunikation er ikke afgørende – men er praktiske for nogle forældre.

 

 

 

Hvilket mærke af babyalarmer?

Der findes et hav af brands og mærker, som producerer babyalarmer. Her hos Pixizoo, har vi nøje udvalgt de producenter, som laver de bedste og mest solide babyalarmer. 

 

Neonate Babyalarm

Neonate har produceret testvindene babyalarmer i mange år, og med en alarm herfra, kan du være helt sikker på, at den lever op til forventningerne. De har blandt andet de super populære testvindende BC5800D og BC6500D, som er blevet kåret som bedst i test og som forældres foretrukne. Vælger du en babyalarm fra Neonate, kan du med garanti føle dig helt tryg.  

 

Philips Avent Babyalarm

Philips Avent har vundet bedst i test med flere af deres babyalarmer.  I dag ligger de også som en af de mest solide og populære mærker inden for babyalarmer. 

 

Nabby babyalarm

Nabby har været de første med en babyalarm, som kan tilkobles en smartphone. Deres alarm dur både til iphone, tablets og android, og er super enkel og brugervenlig.

VTECH babyalarm

VTECH er en elektronikfirma, der har specialiseret sig inden for elektrisk udstyr til blandt andet børn. De leverer super gode babyalarmer med videofunktion.

 

 

Hvilken babyalarm skal man vælge? 

Det handler først og fremmest om, at man som forældre får overblik over hvilke behov man har. Skal alarmen have temperaturmåler, skal der være tovejskommunikation, skal der være kamera ovs. Vores sortiment hos Pixizoo kan dække stort set alle behov, og skulle du være i tvivl, så står vi klar til at guide og hjælpe med at finde den helt rigtige.Vi kan kontaktes via telefon og mail i kundeservice eller i bores butik.

 

Her hos Pixizoo har vi udarbejdet en grundig guide i babyalarmer, som du kan læse her.