3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Babyart

Skab et dejligt minde af dit barn med Babyart – med dette produkt kan du personalisere din egen pynt med et fod- eller håndaftryk af den lille. På siden finder du vores udvalg af Babyart, herunder julekugler, pyntesten, fotorammer, babyflag, gipsafstøbning og mange flere. Oplev glæden ved at have et skønt minde stående derhjemme, og køb dit sæt allerede i dag!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Babyart – mindeværdigt pynt til hjemmet
Med Babyart kan du få et skønt minde hængende i stuen eller soveværelset. Vi tilbyder mange forskellige varianter, alt efter hvad I har lyst til. Til jul kan du f.eks. tilføje en personlig julekugle, som pynter træet med dit barns aftryk. Vores julekuglesæt kan bruges af et barn fra 0-årsalderen, og er perfekt som gave til deres bedsteforældre. Hvis du ønsker større pynt, kan du med fordel købe vores gipsafstøbning i en fotoramme, som du kan have hængende på væggen i jeres stue. Når den lille bliver ældre, kan du vise ham/hende den flotte afstøbning af hænder eller fødder. Disse produkter sikrer minderne for evigt, og fungerer som en unik pynt til hjemmet.

Babyart fremkalder følelsesmæssige minder
Babyart giver dig mulighed for at beholde mindet om den lille. Som mor/far vil du nok genkende, at du føler, din lille guldklump vokser alt for hurtigt. Børn ændrer sig generelt hurtigt, hvad angår størrelse, humør og bevægelser - fra den første dag dit barn bliver født til i dag. Du føler måske, at ugerne passerer forbi, uden at du ved det. Mindet om det øjeblik hvor hun/han tager sit første skridt, mindet om det øjeblik hvor hun/han smiler til dig for første gang – alt det, er værd at samle og huske på. Det er svært at få tiden til at gå langsommere, men med Babyart kan du fange momentet, og beholde mindet i smuk pynt. Babyart er en unik gave, som du kan give til dig selv eller en i familien. Derudover er priserne gode, så du skal ikke bruge alverdens penge for at købe disse produkter.

Producenten bag brandet
Lev, elsk, husk – disse er de tre ord, producenten lægger stor vægt på. Virksomheden bag brandet Babyart vil have os til at huske på de gode stunder ved at have en lille baby. Formålet er at skabe pynt med fokus på stil, samvær og kærlighed. Forestillingen om at skabe en personlig gave til sin familie, er blevet til virkelighed. Med Babyart bruger du kvalitetstid med din baby, samtidig med at skabe et unikt minde til dig selv og familien. Lad den lille være en del af en kreativ udfoldelse, og få dette som et permanent minde for dig og din familie.

Bestil dine børneprodukter hos Pixizoo.dk
Pixizoo er en online og fysisk forhandler inden for børneprodukter. Idéen opstod, da en af vores grundlæggere Jesper Mark indså som forælder, at branchen kunne forbedres. Lige siden har vi haft stor fokus på at levere baby- og børneprodukter, som lever op til vores kunders behov og ønsker. Er du også vild med vores Babyart produkter? På vores hjemmeside har vi utallige mange produkter, som tilpasser sig til dit barns behov. Hop ind på vores forskellige kategorier, for at finde de produkter du lige præcis har behov for. Hvis du elsker et godt tilbud, så anbefaler vi vores outlet side med populære produkter til gode priser. Her finder du måske et produkt, du ikke vidste dit barn havde brug for.