Spar 30% på vejl. pris* som Pixizoo Plus medlem | Kode: pp30

BabyBjörn

Lagerstatus
 1. På lager (32)
 2. Forlænget leveringstid (14)
Mærke
 1. BABY BJOERN (5)
 2. BABYBJÖRN (27)
Pris
 1. kr76
  kr1309
Materiale
 1. Plastic (11)
 2. Lærred / PU Læder (1)

BabyBjörn

BabyBjörn er til dig som ønsker funktionalitet og sikkerhed i hverdagen for dig selv og dit barn. Produkterne er produceret i den højeste kvalitet og i et lækkert design, som giver den nødvendige støtte og gode komfort til for jer. Du og dit barn formår at bevare tryghed og nærhed i en ellers travl hverdag med BabyBjörn.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hvad er BabyBjörn?

BabyBjörn er en svensk familievirksomhed, der startede op i 1961. De fokuserer på at lave gode funktionelle, kvalitetsrige og sikre produkter til småbørnsfamilier. Produkterne følger dit barns udvikling, fra det er nyfødt til omkring 3-års alderen, bl.a. gennem deres potter og toiletsæder. BabyBjörn fokuserer hele tiden på at forbedre og tilpasse produkterne til de behov, der måtte opstå for dig som forældre og for dit barn. 

 

Virksomheden bestræber sig på at gøre hverdagen lettere for familier med små børn. Produkterne giver også mulighed for hele tiden at være tæt på dit barn og derved opnå nærhed og tryghed for både barn og forælder. BabyBjörns skråstole og bæreseler er nogle af deres mest populære varer blandt deres sortiment. Derudover bliver produkterne lavet i samarbejde med eksperter, så der er stort fokus på barnets sikkerhed og komfort. 

 

Find det, der passer jeres familie

Produkterne er designet, så de kan passe til netop din familie. Der findes flere varianter i forskellige farver og modeller. Se bl.a. vores store udvalg af skamler fra BabyBjörn, som er en klassiker til badeværelset under tandbørstningen. På den måde kan du finde de produkter, som opfylder jeres behov og ønsker. BabyBjörn udvikler produkter, som kan tilpasses hverdagens liv, så I får den bedst mulige dag sammen med tryghed og nærvær. De kvalitetsrige og funktionelle produkter styrker dit barns ergonomi og kan tilpasses, så det passer dit barns fysik og alder. 

 

Alt efter hvilke behov I har som familie, kan du finde produkter fra BabyBjörn som vil lette hverdagen og gøre den mere bekvem. BabyBjörn har fokus på at gøre produkterne funktionelle og praktiske, sådan at de passer til netop din familie. 

 

Altid et sikkert valg 

De populære produkter fra BabyBjörn sikrer, at du og dit barn opnår bedst mulig funktionalitet og sikkerhed i løbet af dagen. Der er stort fokus på valg af materialer, som sikrer den høje kvalitet. BabyBjörn er et sikkert valg til dig, som ønsker tryghed og nærhed med dit barn samtidig med at få en travl hverdag til at hænge sammen. Der er et stort fokus på designet, så det tager hensyn til barnets komfort i forhold til f.eks. barnets hofter og støtte til de nyfødtes hoved og nakke. BabyBjörn har også fokus på bæredygtighed, både i forhold til deres produkter men også i forhold til emballage. De bestræber sig på at bruge genbrugsmaterialer, det igen kan blive genanvendt i en cirkulær proces. 

 

Se vores store udvalg fra BabyBjörn 

Med BabyBjörns produkter giver du både dig og dit barn en god og tryg hverdag. Du kan med fordel se det altid store udvalg af produkterne her på siden. Her kan du klikke dig rundt og se de mange varianter, modeller og farver, som passer til dig og dit barn. Det store sortiment gør, at du vil kunne finde det, der passer til jer som familie. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål. Vi vil sikre dig prisgaranti og prismatch på alle vores produkter. Rigtig god fornøjelse med produkterne. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×