Spar 20% på IKKE nedsatte varer (Visse brands undtaget). Anvend koden "PIX20"

Filtrering

Babybjörn

Svenske BabyBjörn startede tilbage i 1961 med et forretningskoncept, der havde til mål, at gøre hverdagen nemmere for forældre med små børn. Dette var startskuddet til deres populære og anerkendte bæreseler. Hver eneste dag bliver babyer verden over bæret i BabyBjörn bæreseler. Ved at bære barnet i bæresele, er barn og forælder tæt på hinaden, og hvem vil ikke være tæt på sit barn? Foruden deres bæreseler af høj kvalitet, dækker BabyBjörns sortiment også over alt lige fra hagesmække til potter til de helt små. BabyBjörn går aldrig på kompromis, og bestræber sig på aldrig at stå stille. Hver dag arbejdes der på nye produkter, der kan gøre din hverdag nemmere og mere bekvem. BabyBjörns produkter er designet med fokus på sikkerhed og funktionalitet, som gør at du som forbruger får de sikreste, mest robuste og praktiske produkter. Tankengangen bag BabyBjörns produkterne er, at de skal kunne gå i arv fra barn til barn. Ud over at levere sikkert, robust og praktisk udstyr, har det svenske firma formået, at sikre et flot design, som sikrer moderne og klassiske produkter. Rigtig god fornøjelse!

Side:
  1. Side 1 af 2

BabyBjörn

BabyBjörn er en svensk familievirksomhed, som er blevet kendt verden over, særligt for deres bæreseler til babyer. BabyBjörn er et mærke, som forbindes med høj kvalitet og sikkerhed, og udover babyseler producerer BabyBjörn et varieret sortiment af udstyr og tilbehør til babyer og mindre børn.

 

Populære BabyBjörn produkter

Du kan få BabyBjörn-produkter til badeværelset, køkkenet, til rejsebrug og til potte-og toilettræning. Det meste kendte og populære BabyBjörn produkt er dog BabyBjörn Carrier, bæreselen som virksomheden har udviklet og løbende videreudvikler og tester i samarbejde med børnelæger og internationalt anerkendte, uafhængige testinstitutter. Design og funktionalitet er baseret på tanken om nærhed mellem barn og voksen; et universelt behov i alle kulturer. Som grundlæggeren af BabyBjörn, Björn Jakobson, har udtalt:

”Parents and cultures may be different, but little babies all have the same need for closeness to their parents. That’s why it’s a wonderful feeling for me to see babies all over the world these days being carried in BabyBjörn baby carriers. And seeing more fathers than ever before carrying their babies makes me particularly happy.” Björn Jakobson, founder of BabyBjörn AB.

 

BabyBjörn og tests

Alle BabyBjörns produkter lever op til meget høje sikkerhedsstandarder. Når ens primære målgruppe er nyfødte og små børn, skal alle produkter testet og godkendes inden de overhovedet må sælges.

Alle tekstiler der anvendes er Ökotex Standard 100 klasse 1 - certificerede, som er en af de strengeste standarder inden for babyudstyr. Derudover er alle tekstiler udviklet til, at føles ektra bløde og komfortable for babyer og små børn.

Du kan som forældre være 100% tryg ved at købe produkter fra BabyBjörn.