Se Pixizoo Plus tilbud

BabyDan

Danske Baby Dan har siden 1947 beskæftiget sig med udstyr og sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-5år. Der udvikles, designes og testes - altid med børn og sikkerhed i baghovedet. Når du køber produkter fra Baby Dan, kan du være helt sikker på, at alt er forsvarligt produceret med omtanke for miljø og med fokus på kvalitet. Baby Dan er specielt kendte for deres sikkeredsgitre, som er fleksible og brugervenlige, og som hver dag skaber tryghed for familier verden over. Ud over produkter, der bidrager til et mere sikkert miljø hos børnefamilier, har Baby Dan også møbler, tekstiler, plejeartikler m.m i deres sortiment. 

Her hos Pixizoo er vi glade og stolte af vores samarbejde med Baby Dan, da vi ved at alle produkter lever op til både vores og jeres forventninger. 

Side:
  1. Side 1 af 4

Baby Dan

BabyDan er en dansk virksomhed, der producerer et bredt udvalg af sikkerhedsprodukter, børnemøbler, tekstiler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Du kan finde mange af Baby Dans produkter i vores onlinebutik.

 

Populære Baby Dan artikler gennem tiden

Virksomheden,som senere er kommet til at hedde Baby Dan, blev startet i 1947 af Øjvind Andersen, og producerede primært dukkevogne. Sortimentet blev udvidet med pusleborde, cykelkurve og børnesenge, og på initiativ af Øjvinds søn, Finn, begynder virksomheden i 1968 at producere det sidenhen meget populære sikkerhedsgitter, nu kendt som Baby Dan Safety Gate, til døre, vinduer og trapper. I 1984 fik virksomheden status som totalleverandør inden for babyudstyr og skiftede navn til Baby Dan.

Baby Dans værdier

Baby Dan skaber deres produkter på baggrund af kærneværdierne ‘opfindsomhed, tryghed og ansvarlighed’, og holder fokus på at udvikle, producere og markedsføre løsninger, som man som forælder kan være 100% tryg ved at bruge til sit barn. Baby Dan bestræber sig også på at udøve ansvarlighed ved løbende at evaluere materialevalg og produktionsmetoder samt stille krav til samarbejdspartnere om ordentlige arbejdsforhold, ingen brug af tvangs- eller børnearbejde, overholdelse af regler for dyrevelfærd osv.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×