3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Mærke
 1. BABY JOGGER (36)
 2. PS SELECTION (1)
Farve
 1. BlåBlå (5)
 2. GråGrå (7)
 3. SortSort (16)
Justérbart styr
 1. Nej (1)
 2. Ja (7)
Pris
 1. kr90
  kr3500

Baby Jogger

Baby Jogger er et produkt som er skabt af forældre til forældre. Derfor er det også en vogn, som passer til alle de behov, som forældre typisk har brug for og leder efter, når de er på udkig efter en ny barnevogn, klapvogn eller løbevogn. Med vogne og tilbehøret fra Baby Jogger får du produkter, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. Se hele vores store udvalg af Baby Jogger vogne herunder.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Baby Jogger – af forældre til forældre

Baby Jogger er en amerikansk ejet virksomhed, som har produceret barnevogne til aktive forældre siden 1984. Hele mindsettet og konceptet bag virksomheden er, at produkterne produceres af forældre til forældre med henblik på at gøre det muligt at kombinere en aktiv hverdag med børn. For når alt kommer til alt, så er der ingen, som på tilsvarende vis som forældre, kan sætte sig ind i de små dagligdagsudfordringer, som forældreskabet afføder. 

  

Og det er nemlig med udgangspunkt i denne særlige indsigt, at Baby Jogger’s produktsortiment udspringer. Deres raffinerede og gennemtænkte produktløsninger er således udviklet med det formål, at gøre hverdagen som forældre lettere. Med en vogn fra Baby Jogger er det muligt at tage børnene med på løbeturen eller gåturen i skoven, og dermed vedligeholde en aktiv livsstil. 

  

Baby Joggers funktioner og egenskaber

I trit med børns voksende nysgerrighed, kræves der et robust produkt, der både kan klare den ujævne tur i skoven og en almindelig tur på vejen. Vognens brede bagaksel gør, at den ruller stabilt i alle former for terræn – grus såvel som græs og asfalt. I forlængelse af det, har Baby Jogger-vognene gennemgået flere forskellige testprogrammer med hensyn til stabilitet for at sikre, at den lever op til samtlige sikkerhedskrav. 

   

Ydermere er Baby Jogger-vognene udstyret med en 360 graders god drejefunktion, som gør vognen yderst nem at manøvrere. Så uanset om du foretrækker en strøgtur ned ad små hyggelige stræder, eller en lang gåtur ned ad skovens mindre uberørte stier, så er den som skabt til formålet. Sidst, men ikke mindst, så kan vognen hurtigt og nemt foldes sammen, når det behøves. Det kombineret med det faktum, at den justerbare kaleche er udstyret med en god solbeskyttende faktor, gør vognen til den ideelle rejseklapvogn.

   

Stort udvalg af Baby Jogger

Baby Jogger har et bredt udvalg af forskellige typer vogne. Udvalget spænder mellem alt lige fra city-vogne til godkendte løbevogne. De forskellige vogne har hver deres unikke egenskaber - så mens nogle egner sig bedst til løb i byen, er der andre, som er helt ideelle til det ujævne terræn i skoven. Du finder bl.a. den ultra populære Baby Jogger City Elite klapvogn lige her.

   

Til mange af vores vogne kan der tilkøbes et bredt udvalg af accessoires, såsom regnslag, bakkeborde, ståbræt, lifte, håndvarmere, ekstra sæder m.m. Med det store udvalg af tilbehør kan du skabe lige præcis den vogn, som passer til dig og dit barn. Al tilbehøret tjener det fælles formål at gøre din hverdag, som forælder, nemmere. 

   

Produkterne er selvfølgelig giftfri og tekstilerne kan tages af og vaskes efter behov. Til mange af Baby Jogger-vognene, kan der blandt andet monteres en liftkasse, som forvandler din klapvogn til en barnevogn. Dermed kan klapvognen tilpasses, så den kan bruges fra, at barnet er nyfødt og lang tid frem. De forskellige modeller findes i både single- og tvillingeversioner. Er du på udkig efter en løbevogn til løbeturen? Så tag et kig på den praktiske og seje Baby Jogger Summit X3 løbevogn.

   

Baby Jogger til Jeres behov

Hos Pixizoo er det er vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. Så skulle du mangle en klapvogn, du kan bruge som løbevogn, eller en klapvogn, som kan bruges i skoven og i byen, så finder du med garanti det, du søger hos Pixizoo.