Spar 30%Fjällräven med rabatkode "FR30" 

Baby Jogger

Pris
 1. kr159
  kr8499
Justérbart styr
 1. Ja (85)
 2. Nej (27)
Med sele
 1. Ja (111)
 2. Nej (1)
Antal børn
 1. 1 Barn (108)
 2. 2 Børn (4)
Sammenklappeligt
 1. Ja (110)
 2. Nej (2)

Baby Jogger

Hvilken Baby Jogger er den rette for dig?

Baby Jogger er en amerikansk ejet virksomhed, som har produceret klapvogne til aktive forældre siden 1984. Ideen bag virksomheden er at designe produkter med forældrene i tankerne, og dermed gør det muligt at kombinere en aktiv hverdag med børn. Baby Jogger har et bredt udvalg af vogne til ethvert terræn og modellerne findes både i single og tvillinge versioner. 

Side:
 1. Side 1 af 4

Baby Jogger - Af forældre til forældre 

Baby Jogger er en amerikansk ejet virksomhed som har produceret barnevogne til aktive forældre siden 1984. Hele mindsettet bag virksomheden er at produkterne produceres af forældre til forældre med henblik på at gøre det muligt at kombinere en aktiv hverdag med børn. I trit med børns voksende nysgerrighed kræves der et robust produkt, der både kan klare den ujævne tur i skoven og en almindelig tur på vejen - Baby Jogger er svaret!

 

 

 

Populære Baby Jogger produkter

Baby Jogger har et bredt udvalg af forskellige typer vogne. Udvalget spænder lige fra city-vogne, til de mere robuste vogne som egner sig til ethvert terræn til godkendte løbevogne. Til mange af vognene kan der tilføjes en liftkasse, så klapvognen kan bruges fra barnet er helt spæd.

Modellerne findes i både single og tvilling versioner. Udover vognene har Pixizoo et bredt udvalg af accessories såsom regnslag, bakkebord, ståbræt, lifte, håndvarmer, ekstra sæder mv.

 

Priserne er helt i bund og servicen helt i top

På Pixizoo kan du købe de mest populære produkter fra Baby Jogger, eksempelvis Baby Jogger City Elite, til markedeste bedste priser. Vi bestræber os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt som du er tilfreds med, men også en behandling som vi selv ønsker at få. Så skulle du mangle en klapvogn du kan bruge som løbevogn, eller en klapvogn som kan bruges i skoven og i byen så finder du med garanti det du søger hos Pixizoo. 

Se vores introduktionsvideo for nærmere information omkring Baby Jogger City Elite

Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller på [email protected]