LIGE NU: Spar 20% på ikke nedsatte varer med rabatkode "PIX20" - enkelte brands undtaget, heriblandt Leander og Sebra senge

Baby Jogger

Producent
  1. BABY JOGGER (165)
  2. PS SELECTION (2)
Pris
  1. kr149
    kr7805
Justérbart styr
  1. Ja (73)
  2. Nej (25)
Antal børn
  1. 1 Barn (94)
  2. 2 Børn (4)

Baby Jogger

Baby Jogger er en amerikansk ejet virksomhed, som har produceret klapvogne til aktive forældre siden 1984. Ideen bag virksomheden er at designe produkter med forældrene i tankerne, og dermed gør det muligt at kombinere en aktiv hverdag med børn. Baby Jogger har et bredt udvalg af vogne til ethvert terræn og modellerne findes både i single- og tvillingeversioner.

Side:
  1. Side 1 af 4

Baby Jogger - Af forældre til forældre 

Baby Jogger er en amerikansk ejet virksomhed, som har produceret barnevogne til aktive forældre siden 1984. Hele mindsettet og konceptet bag virksomheden er, at produkterne produceres af forældre til forældre med henblik på at gøre det muligt at kombinere en aktiv hverdag med børn. For når alt kommer til alt, så er der ingen, som på tilsvarende vis, som forældre, kan sætte sig ind i de små dagligdagsudfordringer, som forældreskab afføder. Og det er nemlig med udgangspunkt i denne særlige indsigt, at Baby Jogger’s produktsortiment udspringer. Deres raffinerede og gennemtænkte produktløsninger er således udviklet med det formål at gøre hverdagen som forældre lettere.

Og en af de store helt udfordringer, som nybagt forælder, er nemlig at få afsat tid til træning i en ellers travl hverdag, hvor børnene optager al ens tid og fokus. Kender du til dette, så er du kommet til det helt rigtige sted. Med en barnevogn fra Baby Jogger er det muligt at tage børnene med på løbeturen eller gåturen i skoven og dermed vedligeholde din aktive livsstil. Dette er en investering værd, da en sund forælder oftest er lig med en glad forælder. Kun ved at pleje dig selv og din krop, kan du blive ved med at opretholde et positivt sind og dermed bevare overskuddet i hverdagen.

 

 

 

Funktioner og egenskaber

I trit med børns voksende nysgerrighed, kræves der et robust produkt, der både kan klare den ujævne tur i skoven og en almindelig tur på vejen –  her er der ingen tvivl om, at Baby Jogger er svaret!

Vognens brede bagaksel gør, at den ruller stabilt i alle former for terræn – grus såvel som græs og asfalt. I forlængelse af det, har den undergået flere forskellige testprogrammer med hensyn til stabilitet for at sikre, at den lever op til samtlige sikkerhedskrav. Ydermere er den udstyret med en 360 graders god drejefunktion, som gør vognen yderst nem at manøvre. Så uanset om du foretrækker en strøgtur ned ad små hyggelige stræder, eller en lang gåtur ned ad skovens mindre, uberørte stier, så er den som skabt til formålet.  

Sidst men ikke mindst, så kan vognen hurtigt og nemt foldes sammen, når det behøves. Det kombineret med det faktum, at den justerbare kaleche er udstyret med en god solbeskyttende faktor, gør vognen til den ideelle rejseklapvogn.

Populære Baby Jogger produkter

Baby Jogger har et bredt udvalg af forskellige typer vogne. Udvalget spænder mellem alt lige fra city-vogne til godkendte løbevogne. De forskellige vogne har hver deres unikke egenskaber, så mens nogle egner sig bedst til løb i byen, er der andre, som er helt ideelle til det ujævne terræn i skoven.

Hvis du skulle være blot det mindste i tvivl om, hvilken Baby Jogger vogn, som egner sig bedst til dig og din aktive livsstil med børn, så er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente personale. Her kan du få de bedste råd og tips og således sikre dig, at du får det bedste udbytte ud af din fremtidige vogn. Du kan også med fordel Se vores introduktionsvideo for nærmere information omkring Baby Jogger City EliteHer har du mulighed for at blive klogere på en vores bedst sælgende vogne, hvis funktionelle egenskaber har vundet hjerterne på forældre landet over. Dette er den perfekte partner til det moderne forældrepar, som ønsker en velkørende og praktisk barnevogn, som de kan have med på farten.

Til mange af vores vogne kan der tilkøbes et bredt udvalg af accessories, såsom regnslag, bakkeborde, ståbræt, lifte, håndvarmere, ekstra sæder m.m. Med det store udvalg af tilbehør kan du skabe lige præcis den vogn, som passer til dig og dit barn. Al vores tilbehør tjener det fælles formål at gøre din hverdag, som forælder nemmere. Produkterne er selvfølgelig giftfri og tekstilerne kan tages af og vaskes efter behov. Til mange af vores vogne, kan der blandt andet monteres en liftkasse, som forvandler din barnevogn til en liggevogn. Dermed kan klapvognen tilpasses, så den kan bruges fra, at barnet er nyfødt og lang tid frem. De forskellige modeller findes i både single- og tvilling-versioner.

Priserne er helt i bund og servicen helt i top

På Pixizoo kan du købe de mest populære produkter fra Baby Jogger, eksempelvis Baby Jogger City Elite, til markedets bedste priser. Vi bestræber os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. Så skulle du mangle en klapvogn, du kan bruge som løbevogn, eller en klapvogn, som kan bruges i skoven og i byen, så finder du med garanti det, du søger hos Pixizoo. 

 

Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på telefonnummeret: 88 88 74 15, eller på [email protected]. Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×