Påskesalg | Ægstra gode påskepriser | Se dem her

Praktik

Pixizoos miljøbevidste babypakke

Tilmeld dig babypakken længere nede på siden!

Velkommen til Pixizoos digitale babypakke. Vi har udviklet en miljøvenlig babypakke, fordi vi gerne vil gøre en indsats for at begrænse spild af indhold og materiale.
Du sammensætter derfor selv din babypakke, så du kun modtager det, som er relevant for dig og din baby. Den indeholder produkter, vareprøver og unikke fordele.

Produkter i babypakken kan kun modtages i forbindelse med et køb. De vil derfor, ikke kunne ses i din kurv, før du har tilføjet et produkt.
Du tilmeldes automatisk vores nyhedsbrev, ved tilmelding af babypakken.

rabatkoder og produkter artikler og guides

Pixizoos digitale babypakke

Er du gravid? Så læs med her! Vi er stolte af at kunne præsentere Pixizoos digitale babypakke.
Vi synes, at I skal have fornøjelsen af alt indholdet, derfor kan du skræddersy en babypakke, som passer til netop jeres familie.
Vi vil gerne hjælpe jer rigtig godt på vej, da det er stort at blive forældre. Det er det uanset om det er første, anden, tredje eller fjerde gang.
Derfor vil vi gerne give dig mulighed for at afprøve nogle produkter til din baby og mulighed for at modtage forskellige fordele, som kan lette
tilværelsen med en lille baby i huset.  

Hvordan modtager jeg babypakken?

Hvis du ønsker at modtage vores digitale BYG-SELV-BABYPAKKE, skal du først udfylde formularen i toppen af denne side. Her skal du udfylde: navn, email og din terminsdato. Herefter modtager du en velkomstmails med adgang til babypakkens fordele. For at gøre brug af de mange fordele, skal du være logget ind på din kundekonto.

Hvis du ikke har en kundekonto, 
Kan du oprette den i forbindelse med tildmelding til Pixizoo babypakke.
Herefter har du nu mulighed for at sammensætte din babypakke med præcis de produkter, vareprøver og fordele, som er relevante for dig og dit barn. De ting du finder relevante, lægger du i kurven præcis, som du plejer. Du kan kun modtage produkterne fra babypakken i forbindelse med et køb. 

Gratis babypakke

Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at modtage en babypakke fra Pixizoo, men vi står overfor en udfordring, da vi kun har én fysisk Pixizoo butik. Vi ønsker, at den skal være landsdækkende, men vi vil samtidig gerne gøre det på den mest miljøvenlige måde. Produkterne er gratis, du lægger dem i kurven i forbindelse med et køb på Pixizoo.dk, da vi gerne vil levere det samlet, når vi alligevel skal ud og køre. 

Bliv Pixizoo Plus medlem i dag

Hos Pixizoo er vi vilde med at give vores kunder fordele! Har du set, at du kan optjene bonuskroner, når du handler hos Pixizoo? Bonuskronerne kan indløses ved næste køb. Det kan du, hvis du har et Pixizoo Plus medlemskab. Derudover får du en række andre fordele, som gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud kun til dig, 4 års reklamationsret, fordele hos vores samarbejdspartnere, konkurrencer – kun for medlemmer. Der er hele tiden nye fordele på vej, og der er ingen binding. Det koster 39 kr. om måneden at være Pixizoo Plus medlem, og du kan læse mere om vores
Pixizoo Plus Medlemskab her.


Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkomne til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 88 74 15 eller mail [email protected]

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×