Spar 20% på vejl.* priser | Kode: pix20 | Læs mere her

Praktik

Pixizoos miljøbevidste babypakke

Tilmeld dig babypakken længere nede på siden!

Velkommen til Pixizoos digitale babypakke. Vi har udviklet en miljøvenlig babypakke, fordi vi gerne vil gøre en indsats for at begrænse spild af indhold og materiale.
Babypakken er 100% digital, og indeholder unikke fordele.

Du tilmeldes automatisk vores nyhedsbrev, ved tilmelding af babypakken.

rabatkoder og produkter artikler og guides

Pixizoos digitale babypakke

Er du gravid? Så læs med her! Vi er stolte af at kunne præsentere Pixizoos digitale babypakke.
Vi vil gerne hjælpe jer rigtig godt på vej, da det er stort at blive forældre. Det er det uanset om det er første, anden, tredje eller fjerde gang.
Derfor vil vi gerne give dig mulighed for at modtage forskellige fordele, som kan lette
tilværelsen med en lille baby i huset.  

Hvordan modtager jeg babypakken?

Hvis du ønsker at modtage vores digitale babypakke, skal du udfylde formularen i toppen af denne side. Her skal du udfylde: navn, email og din terminsdato. Herefter modtager du en velkomstmails med rabatkoderne til vores samarbejdspartner.

Gratis babypakke

Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at modtage en babypakke fra Pixizoo, men vi står overfor en udfordring, da vi kun har én fysisk Pixizoo butik. Vi ønsker, at den skal være landsdækkende, men vi vil samtidig gerne gøre det på den mest miljøvenlige måde. Derfor er babypakken 100% digital og indeholder en masse fordele til vores samarbejdspartnere.  

Bliv Pixizoo Plus medlem i dag

Hos Pixizoo er vi vilde med at give vores kunder fordele! Har du set, at du kan optjene bonuskroner, når du handler hos Pixizoo? Bonuskronerne kan indløses ved næste køb. Det kan du, hvis du har et Pixizoo Plus medlemskab. Derudover får du en række andre fordele, som gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud kun til dig, 4 års reklamationsret, fordele hos vores samarbejdspartnere, konkurrencer – kun for medlemmer. Der er hele tiden nye fordele på vej, og der er ingen binding. Det koster 39 kr. om måneden at være Pixizoo Plus medlem, og du kan læse mere om vores
Pixizoo Plus Medlemskab her.


Vi vil være dit favorit baby- og børneudstyrs univers!

Hos Pixizoo ønsker vi at gøre det nemt, overskueligt og trygt at shoppe baby- og børneudstyr online! Derfor har vi nøje udvalgt en masse lækre mærker i fantastisk kvalitet, som du finder på shoppen. Vi har alt hvad du behøver når du skal byde en lille ny baby velkommen.

Du finder blandt andet de prisvindende babyalarmer fra Neonate, den klassiske Tripp Trapp højstol i en masse fede farver, skønne dyner og puder fra Quilts of Denmark og de fantastiske Sleepbag køreposer. Vi er meget beviste om sikkerhed, derfor finder du naturligvis kun godkendte produkter på vores side. Vores udvalg af autostole er gennemtestede, og du finder for eksempel autostole fra Cybex og Maxi cosi. Du finder helt sikkert også den perfekte vogn hos os! Vores udvalg af vogne omfatter, blandt mange andre, både den fantastiske barnevogn fra Arden Denmark, og de populære vogne fra Baby Jogger.

Vi har også et lækkert udvalgt af interiør til børneværelset, med mærker som Tiny Republic, By KlipKlap, Leander, Done by Deer og mange andre, finder du alt du behøver for at indrette børneværelset.

Herudover finder du nøje udvalgt tøj til både gravide, babyer og børn op til 8 år, vi har skønne mærker som Puma, MP Denmark, Name it og Mamalicious.

Udover en masse uundværlige produkter, tilbyder vi en kundeservice der er helt i top! De sidder klar til at hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Om det er vejledning i de mange produkter, spørgsmål til din ordre eller noget helt tredje, er vores første prioritet at hjælpe dig!

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkomne til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 88 74 15 eller mail [email protected]

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×