• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder
Relevans
Mærke
Nulstil
Type
Nulstil
  • (2)
Farve
Nulstil
  • (1)
  • (1)
Pris
Nulstil
979,00
995,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Bæreseler

De bedste bæreseler til dig og dit barn

De fleste bæreseler kan bruges helt fra dit barn er nyfødt og frem til han eller hun er omkring 3-4 år. Her kan blandt andet en STOKKE bæresele eller en LÍLLÉbaby bæresele anbefales. Nogle seler kan fås med 360, som betyder du kan bruge bæreselen i 4 positioner; løft dit barn med sit ansigt mod dit bryst, med sit ansigt ud mod verden, med dit barn hvilende på hoften og med dit barn på ryggen. Ud over vores store sortiment af bæreseler, kan du også få tilbehør til. Bæreseler er utrolig praktiske, når du skal ud på aktive ture eller ned at handle.

   

Med en bæresele behøver du ikke at bekymre dig om, at skulle transportere rundt på en barnevogn eller klapvogn. Dette kan give en stor bevægelsesfrihed og du får dine hænder fri til praktiske gøremål, kaffekoppen eller et minuts afslapning. Udover at en bæresele er praktisk, når du skal uden for hjemmet, så kan de altså også benyttes imens du laver arbejde i hjemmet, og på denne måde altid kan have dit barn med dig rundt! Hos Pixizoo finder du altid et stort udvalg af de bedste bæreseler fra de mest populære brands.

   

Hos Pixizoo finder du et stort udvalg af STOKKE bæreseler

STOKKE, som også er producenten bag den populære Tripp Trapp højstol, er kendt for at tænke smarte løsninger ind i designet. Virksomheden bestræber sig i at lave produkter som bringer børn og forældre tættere sammen. Produkterne fra STOKKE er designet med henblik på at fremme dit barns udvikling og styrke båndet mellem dig som forælder og dit barn. STOKKE bæreselerne er designet og ergonomisk udviklet, til at kunne følge dit barn, mens han eller hun vokser. Du kan bruge din STOKKE bæresele fra dit barn er 4 uger gammelt og op til 3-årsalderen med to siddestillinger foran og en bagpå ryggen.

  

Hos Pixizoo har vi også mange forskellige bæreseler fra mærket LÍLLÉbaby

LÍLLÉbaby har specialiseret sig og forsket i, hvordan den bedste bæresele skal fungere. Bæreselerne fra LÍLLÉbaby har 6 forskelige bærepositioner, som alle er ergonomiske korrekte for både dig og dit barn. Du kan bruge selen fra dit barn er nyfødt og vejer ca. 3,2 kg. og frem til han eller hun vejer 20 kg. LÍLLÉbaby bæreselerne er lavet i et flot design og af utrolig lækker kvalitet. Du kan se det fulde udvalg af LÍLLÉbaby bæreseler her. En CHICCO bæresele er til dig som vægter moderne design og et stilfuldt udseende højt, samtidig med at bæreselen skal være blød og behagelig for dig såvel som for dit barn. De populære bæreseler fra CHICCO har en god nakke- og rygstøtte for din baby, og du sikrer derfor at din baby sidder sikkert og godt.

  

LÆS OGSÅ: ”Guide: Find den bedste bæresele eller vikle til dig og din baby”.

  

Fordele ved at bruge bæresele

Fordelen ved at bruge en bæresele er, at risikoen for at gøre noget forkert er minimal. Derudover skal du ikke stå og balancere med dit barn, da du kan overstå det meste af monteringen før du sætter ham eller hende i en bæresele. En bæresele kan også være god at bruge, når du vil hurtigt og gnidningsfrit rundt. Dette kan ofte være besværligt med en klapvogn eller barnevogn. Gør for eksemplet busturen langt mere behagelig med en bæresele til dit barn, frem for at skulle tumle med at få en klapvogn ind i bussen. En bæresele er også en god erstatning for klapvognen eller barnevognen, når I skal ud på dårligt og ujævnt underlag osv. Derudover kan de også bruges, når du skal have dine hænder frie.

  

Bæreseler til motionsturen

Du behøver ikke være typen, der løber for at eje en bæresele - dog er de bare utrolig velegnede til motionsturen. Motionsturen kan jo også indebære forskellige ting alt afhængigt af, hvem der dyrker den. For nogen er det at gå, og for andre at løbe. Her kan du altså benytte en bæresele for at få dit barn med rundt, og samtidig ikke gå glip af noget dejlig motion. Det er jo altid hyggeligt at tage din baby med ud at se verden og mon ikke han eller hun vil elske det?

  

Brug din bæresele ergonomisk korrekt

En bæresele er den mest almindelige bæremetode brugt i Danmark og så er den utrolig nem at bruge. Det er dog vigtigt, du får justeret den, så din baby sidder ergonomisk korrekt og sikkert, samtidig med at du som bærer, ikke overbelaster din ryg, hofter eller andet. De fleste bæreseler kan bruges frem til dit barn vejer 22 kg. Når din baby er mellem 0-4 måneder, skal du bære ham eller hende med ansigtet mod dit bryst for ikke at blive overstimuleret. Når dit barn er ældre end 4 måneder gammel, kan du vende dit barn med ansigtet ud mod den store hvide verden. Skal dit barn sidde i sin bæresele, skal du sikre dig at han eller hun sidder i frøstilling, hvor bene former et M. Samtidig skal du sikre god støtte, for at den lilles ryg og hofter bliver aflastet.