★ Lagersalg! Spar op til 65% ekstra Shop her

Banwood

Lagerstatus
 1. På lager (25)
Pris
 1. kr250
  kr1449

Banwood

Banwood er et Berlin-baseret familiefirma. Deres cykler er lavet i et tidsløst design og fås i mange flotte farver. Så du nemt kan finde en cykel, som matcher dit barns personlighed. Banwood-løbecyklen giver små børn mulighed for at træne deres balance og opleve glæden ved at cykle i en tidlig alder.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hvem er Banwood? 

Banwood er blevet etableret af Juan Manuel Torralvo Castro og Frida Jonsby, som mødte hinanden i Tyskland. Dette blev grundlaget for værdierne i virksomheden. Tyskland er velkendt for at være hjem for kvalitet og sikkerhed. Deres ide udspringer fra en fælles forståelse af at cykler er mere end bare cykler, og det skal være noget hele familien kan være med til. Deres høje passion for high-end cykelprodukter til børn afspejles i deres kerneværdier, som er: sikkerhed, høj kvalitet og tidsløst design. Banwood er mere end bare cykler. Med deres kreative design og valg af farver, giver de dig og dit barn mulighed for at finde en cykel, som lever op til jeres behov, uden at gå på kompromis med deres kerneværdier. 

 

Ønsker du dig en løbecykel udover det sædvandlige? 

Hos Banwood designer de cykler med et moderne udtryk, som trækker spor tilbage til den hyggelige 50’er stil. De tager det skandinaviske tættere på dig, og giver dig en cykel som oser af kvalitet med sit simple og funktionelle design. Stellet er produceret i stål og aluminium, som gør det muligt at skabe de bløde linjer. Både sadlen og håndtagene er lavet af falsk læder i høj kvalitet, så det både er lækkert og godt for samvittigheden. Banwoods løbecykler er ikke kun designet med tidsløst design for øje. De ønsker også at skabe en cykel, som giver mulighed for tidsløs leg. De smarte cykler er udstyret med en lille kurv, så dit barn så let som ingenting kan tage sit yndlingslegetøj med på tur. 

 

Sikkerhed og cykler 

Forestil dig, hvordan dit barn leger på sin nye løbecykel i haven eller på rolig vej. Men hvad nu hvis dit barn vælter? Bare rolig! Banwood har også et stort fokus på sikkerhed. Derfor kan du som forældre trygt lad dit barn lege på løbecykelen – uden at skulle bekymre dig om, at løbecyklen er fyldt med skadelige stoffer eller er farlig. Alle løbecyklerne er testet, så de opfylder alle gældende EU-standarder. Desuden producerer Banwood også cykelhjelm så du kan beskyttet dit barns hoved, hvis uheldet en dag skulle være ude. De smarte hjelme er lavet i et let materiale, som gør den behagelig for dit barn at have på. Desuden har Banwood-hjelmene et ABS-beskyttende lag som sikrer den ultimative beskyttelse ved fald. Hjelmene kan tilpasses, så de passer lige netop dit barn. 

 

Køb din Banwood hos Pixizoo 

Hos hos i Pixizoo har vi altid et stort udvalg løbecykler af forskellige brands, modeller og farver. For at se hele vores store udvalg af løbecykler kan du gå videre til siden her. Så kan du nemt kan finde en model, der matcher lige netop dit barn. Pixizoo har også smarte cykelhjelme i farver, som passer til de forskellige cykler. Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontake vores kundeservice.