3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

BBhugme

BBhugme

Denne multipude er et musthave for gravide og ammende kvinder. Den er udviklet af tre mødre, alle med en baggrund som kiropraktorer og mødre. Puden har til formål at forebygge hofte- og rygproblemer hos gravide kvinder og afhjælpe spændte nakke- og skuldremuskler under ammeperioden. BBhugme er fremstillet i skønne materialer med både mor og barn i centrum.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Historien bag den skønne multipude

Hele BBhugme eventyret starter med tre skønne kvinder, der ønsker at gøre graviditet og ammeperioden så komfortabel som muligt. De er alle fra Norge og uddannet kiropraktorer. Med deres viden og ekspertise på området, udviklede de en fantastisk pude, som kan forebygge hofte- og rygproblemer hos gravide kvinder. Multipuden kan i ammeperioden også afhjælpe spændte nakke- og skuldremuskler – et musthave for ammende kvinder! BBhugme giver den nødvendige støtte og komfort gennem hele graviditeten og under ammeperioden. 

 

Kvalitetsmaterialer – når kun det bedste er godt nok!

Puden er fremstillet af massevis af små fine kugler, som er grundfundamentet for den fleksibilitet og komfort puden giver. Kuglerne er antibakterielle og derfor specielt egnet til din lille guldklump.

BBhugme har stor fokus på materialevalg, derfor er betrækket produceret i 100% naurlig bomuld. Når du rører ved tekstilet føles det silkeblødt og rart mod huden. Tekstilen indeholder naturligvis ingen skadelige- eller allergifremkaldende stoffer.

Til BBhugme kan der tilkøbes smarte Pebbes, som er endestykker. Disse bruges til at regulere hårdheden af puden, alt efter formål. Endestykkerne er produceret i PBA fri silikone, hvilket er særdeles fordelagtigt, da din lille baby kan benytte de såkaldte Peppes til bideringe, når tænderne begynder at kigge frem og ofte klør en del.

BBhugme findes i flere skønne farver, og hvis du har brug for et ekstra betræk i forbindelse med vask, så kan disse tilkøbes her på siden.

 

En varm anbefaling til BBhugme

Her hos Pixizoo anbefaler vi varmt den fantastiske multipude fra BBhugme. Den vil med garanti leve op til dine behov i forbindelse med graviditet og amning. Vi har før oplevet, at mødre har fortalt, at BBhugme er endt med at blive et fast inventar i sofaen – perfekt som TV-pude når der rigtig skal hygges.

 

Hvis du er på jagt efter en mere traditionel ammepude, har vi et stort og spændende udvalg fra de fineste brands, du kan gå på jagt i. 

 

Køb BBhugme hos Pixizoo

Shop løs på vores webshop med ro i maven. Vi er enormt stolte af vores 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.dk. Stjernerne viser os, at det vi gør, gør vi godt. Vi vil altid gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger til onlineshopping. Derfor giver vi dig nogle fordele, som med sikkerhed vil gavne dig i en travl hverdag.

Vi tilbyder ubegrænset returret og ombytning til en anden vare kvit og frit. Derudover sender vi dine varer fragtfrit ved køb over 699 kr.

 

Vi vil gerne være dit fortrukne sted at handle, derfor har vi sørget vi for en hurtig levering på 1-3 hverdage, såfremt varen er på lager. God fornøjelse!