BBhugme

Pris
  1. kr150
    kr1399

BBhugme

Bbhugme går meget op i miljøet og livskvalitet for både mor og barn. De har derfor besluttet at levere bbhugme betrækket i naturligt bomuld istedet for bambus. Bomulden er meget miljøvenlig og slidstærk og føles fortsat meget silkeblød. Når betrækket fremstilles i bomuld sikres det, at betrækket holder sin faste form og at betrækket ikke fnugger så hurtigt. Begge egenskaber, der er væsentlig bedre i naturligt bomuld end bambus. Betrækket er naturligvis stadig Øko-tex cerficeret og hud-og helsevenligt for voksne og børn. Produktet indeholder ingen allergi eller kræftfremkaldende stoffer.

Bbhugme går meget op i miljøet og livskvalitet for både mor og barn. De har derfor besluttet at levere bbhugme betrækket i naturligt bomuld istedet for bambus. Bomulden er meget miljøvenlig og slidstærk og føles fortsat meget silkeblød.

Når betrækket fremstilles i bomuld sikres det, at betrækket holder sin faste form og at betrækket ikke fnugger så hurtigt. Begge egenskaber, der er væsentlig bedre i naturligt bomuld end bambus. Betrækket er naturligvis stadig Øko-tex cerficeret og hud-og helsevenligt for voksne og børn. Produktet indeholder ingen allergi eller kræftfremkaldende stoffer.


Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×